Аксесоари за автомобили

Автоматична соларна вентилационна система за автомобил

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Автоматична соларна вентилационна система за автомобил Горещите дни наближават и вие искате да защитите превозното си средство! Вентилационната система “Auto FAN” е подходяща за всички автомобили, ..

-23%

Безжично зарядно устроиство с активен сензор за захват

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв. 90.00 лв.

Новото бързозареждащо безжично зарядно за телефон, ще направи още по-удобно и приятно Вашето пътуване. Винаги се чудите къде да поставите телефона си, така че да го виждате добре и да е постоянн..

-24%

Голяма кучешка постелка за задната седалка на автомобил

(0)
Поръчани (0)
22.00 лв. 29.00 лв.

Имате домашен любимец с който не може да се разделите и искате да е с Вас навсякъде, но козинката му в даден сезон почва да упадва и всичко става в косми? Насладете се на приятното време с любим..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

-32%

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на телефони и таблети

(1)
Поръчани (94)
16.90 лв. 24.90 лв.

Според статистически проучвания повечето хора имат повече от 1 телефон, като към момента може би повече от 2 по-близо до истината. За да не останете без всякаква връзка със света, приятелите и семейст..

FM Трансмитер с MP3 за кола

(0)
Поръчани (44)
12.00 лв.

Обичате да слушате любимата си музика, докато отивате на работа или пътувате някъде? Често ли ви се случва да трябва да се обадите на някого и да нямате батерия? Разрешете този проблем веднъж и завина..

-17%

Ghost Shadow LED лого проектор за автомобилни врати

(0)
Поръчани (74)
29.00 лв. 35.00 лв.

Искате ли да бъдете оригинални, стилни и да привличате погледите навсякъде, където отидете? Ако отговорът е да, то LED лого протекторите за автомобилни врати Ghost Shadow е точния продукт за вас. &nbs..

-50%

GripGo нано стойка за телефон за кола

(0)
Поръчани (139)
10.00 лв. 19.90 лв.

Често използвате телефон докато шофирате, защото се налага, а това е рисковано. GripGo е практичен продукт, който осигурява спокойно шофиране. При много ангажименти трябва да съвместяваме две действия..

Изчерпан

Night View Очила за нощно шофиране

(0)
Поръчани (0)
15.00 лв.

Човешкото око не е устроено за нощно виждане и поради това за голяма част от шофьорите управлението на автомобил вечер е истинско предизвикателство, особено за тези, които имат късогледство, астигмати..

USB зарядно за кола

(0)
Поръчани (760)
1.90 лв.

Пътувате често и прекарвате часове зад волана, а батерията на любимия ви телефон се изтощава точно в момента, в който ви е нужен, за да провеждате делови разговори? За ваше успокоение и щастие ви пред..

USB мини вентилатор за лаптопи, компютри и коли

(0)
Поръчани (365)
14.90 лв.

Представяме ви един уникален USB мини вентилатор с компактни размери, пластмасова стойка и супер тих дизайн. Подходящ за компютри, лаптопи, коли и камиони. Компактният му размер позволява да го вземет..

USB разклонител за кола - троен

(0)
Поръчани (524)
5.50 лв.

Представяме ви един компактен продукт с красив дизайн, с който ще можете лесно и удобно да заредите вашите устройства, а именно 3-ка USB разклонител за кола. Изключително подходящ за зареждане на всяк..

Автомобилен органайзер за седалка

(0)
Поръчани (124)
19.00 лв.

Представяме едно решение за безпорядъка в колата. Това е идеалният органайзер за автомобилна седалка, който събира шишета, дребни вещи, телефони и всичко необходимо. Този продукт има специално обособ..

Автомобилна стойка за мобилен телефон с вакуумна подложка

(0)
Поръчани (197)
10.90 лв.

Употребата на мобилни устройства по време на шофиране може да бъде опасно, ако отвличат вниманието на шофьора. За да се възползвате максимално от функцията на вашето устройство - GPS навигация, то тог..

Автомобилна стойка с гъвкаво рамо за мобилни устройства

(0)
Поръчани (356)
9.00 лв.

Комфортът е първото нещо, което търсим, купувайки си дадена вещ. Как тя ще облекчи живота ни и как ще ни бъде полезна. Представяме ви една изключително удобна стойка с гъвкаво рамо, подходяща за всеки..

-48%

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support

(0)
Поръчани (597)
9.90 лв. 19.00 лв.

Тази анатомична облегалка е подходяща за всякакъв вид столове и автомобилни седалки. Тя допринася за нашата правилна стойка и държи гръбнака изправен. В ежедневието ни всички ние прекарваме изключител..

Изчерпан
-47%

Аудио адаптер за MP3 и Смартфони - касета за автомобил

(0)
Поръчани (0)
7.90 лв. 15.00 лв.

Ако автомобилът Ви разполага със стар касетофон, който позволява да слушате само аудио касети, но Ви се иска да заредите плейлист от любимия си плейър, то ние Ви предлагаме иновативно решение, благода..

-43%

Визьор за автомобили срещу заслепяване от фарове и слънце

(0)
Поръчани (85)
20.00 лв. 34.90 лв.

Ако обичате да шофирате или се налага да го правите често, то проблемът със заслепяващата светлина от фаровете през нощта, от снега или слънчевата светлина през деня може да бъде освен неприятен, но и..

Изчерпан
-51%

Влагоабсорбатор за кола Car Dehumidifiers

(0)
Поръчани (0)
5.90 лв. 12.00 лв.

Понякога, особено през зимата, стъклата на автомобила се запотяват от температурната разлика и дишането на пътниците. За да не рискувате безопасността си с намалената видимост през предното стъкло, тр..

-42%

Допълнителни странични огледала за задно виждане Total View

(0)
Поръчани (106)
16.90 лв. 29.00 лв.

Всички шофьори са запознати с така наречената „мъртва точка“ на видимост в огледалата за задно виждане. Това е ситуацията, когато не виждате обекта пряко зад вас или встрани от автомобила Ви. Това мож..

Показва 1 до 20 от 55 (3 страници)