Аксесоари за автомобили

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

-50%

GripGo нано стойка за телефон за кола

(0)
Поръчани (139)
10.00 лв. 19.90 лв.

Често използвате телефон докато шофирате, защото се налага, а това е рисковано. GripGo е практичен продукт, който осигурява спокойно шофиране. При много ангажименти трябва да съвместяваме две действия..

Автомобилен органайзер за седалка

(0)
Поръчани (124)
19.00 лв.

Представяме едно решение за безпорядъка в колата. Това е идеалният органайзер за автомобилна седалка, който събира шишета, дребни вещи, телефони и всичко необходимо. Този продукт има специално обособ..

-48%

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support

(0)
Поръчани (597)
9.90 лв. 19.00 лв.

Тази анатомична облегалка е подходяща за всякакъв вид столове и автомобилни седалки. Тя допринася за нашата правилна стойка и държи гръбнака изправен. В ежедневието ни всички ние прекарваме изключител..

Изчерпан
-47%

Аудио адаптер за MP3 и Смартфони - касета за автомобил

(0)
Поръчани (0)
7.90 лв. 15.00 лв.

Ако автомобилът Ви разполага със стар касетофон, който позволява да слушате само аудио касети, но Ви се иска да заредите плейлист от любимия си плейър, то ние Ви предлагаме иновативно решение, благода..

Изчерпан
-51%

Влагоабсорбатор за кола Car Dehumidifiers

(0)
Поръчани (0)
5.90 лв. 12.00 лв.

Понякога, особено през зимата, стъклата на автомобила се запотяват от температурната разлика и дишането на пътниците. За да не рискувате безопасността си с намалената видимост през предното стъкло, тр..

-42%

Допълнителни странични огледала за задно виждане Total View

(0)
Поръчани (107)
16.90 лв. 29.00 лв.

Всички шофьори са запознати с така наречената „мъртва точка“ на видимост в огледалата за задно виждане. Това е ситуацията, когато не виждате обекта пряко зад вас или встрани от автомобила Ви. Това мож..

-44%

Дрегер за алкохол - любителски

Поръчани (1435)
21.90 лв. 39.00 лв.

Случвало ли ви се е когато се съберете цяла компания и сте решили да се почерпите, след това да се чудите дали можете да управлявате автомобил? Това, което ще ви предложим, ще ви изненада с неговата ф..

Изчерпан

Закопчалка за колани на автомобили

(0)
Поръчани (0)
7.00 лв.

Ползването на предпазни колани е изключително важно за безопасното придвижване с автомобил. Това няма нужда да го споменаваме дори, но имаме едно интересно предложение за вас. Ако сте притежател на по..

Защитна подложка за автомобил, предпазваща от хлъзгане на вещи

(0)
Поръчани (20)
6.20 лв.

На вниманието ви е продукт, който ще бъде от изключително голяма полза за хора, чиято работа или начин на живот включват ежедневно шофиране. Това е практична подложка за автомобил със специално против..

-32%

Компактен Micro USB кабел 3 в 1 за зареждане и трансфер на данни за смартфони

(0)
Поръчани (144)
16.90 лв. 24.90 лв.

Универсален 3 в 1 Мicrro USB кабел за зареждане и трансфер на данни за смартфони Ако сте се уморили да се справяте няколко уреда които трябва редовно да бъдат зареждани... Ако сте свикнали да носите..

Изчерпан

Комплект за заличаване на надраскванията от боята на автомобил

(0)
Поръчани (0)
24.90 лв.

Това е комплект, който съдържа всичко необходимо, за да премахнете надраскванията от вашия автомобил сами. Цялата процедура се извършва изключително бързо и лесно. Отстранява надраскванията с лекота ..

Изчерпан

Лед лого проектор за кола BMW

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Има шофьори, които третират автомобила си просто като средство за придвижване от точка А до точка Б, но ако сте горд притежател на колата си, обичате я истински и ежедневно полагате грижи за вида и, т..

Изчерпан
-58%

Маркер за заличаване на следи от надрасквания Fix it Pro

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв. 12.00 лв.

Колко пъти Ви се е случвало да намерите колата си с драскотини по боята или просто да я одраскате някъде? Дали от недоброжелателни съседи или по Ваша вина, надраскванията и петната по колата не стоят ..

-50%

Масажираща облегалка за кола 12V

(0)
Поръчани (4)
35.00 лв. 70.00 лв.

Колко често се случва да усещате болки и изтръпване в кръста през деня? Ако вече се замисляте дали да не започнете посещения при масажист, значи е достатъчно често. Предлагаме Ви да опитате тази страх..

Изчерпан

Органайзер за кола, който се поставя между седалките CatchCaddy

(0)
Поръчани (0)
7.00 лв.

Случвало ли ви се е постоянно да губите разни важни вещи докато сте в колата или да се чудите как да я почистите след като какво ли не попада между предните две седалки? Вече има решение дори и на тоз..

-60%

Очила за шофиране в мъгла и нощем HD Vision

(0)
Поръчани (465)
9.90 лв. 25.00 лв.

Всички шофьори знаят колко е изморително да се кара през нощта. Да не говорим когато има мъгла или обилен валеж от дъжд или сняг. Всички тези фактори ви държат в постоянно напрежение и вашите очи се и..

Изчерпан

Парктроник с 4 датчика и LCD дисплей

(0)
Поръчани (0)
30.90 лв.

Ежедневието става все по-забързано, графикът все по-натоварен, все по-трудно се намират паркоместа и повечето са тесни и неудобни. При това положение, самото паркиране допълнително натоварва и изнервя..

Изчерпан

Парктроник с 8 датчика

(0)
Поръчани (0)
49.90 лв.

Градовете стават все по-населени и по тази причина често се налага да паркираме в тесни улички и претъпкани паркинги. Идентифицирането на свободно паркомясто само по себе си е достатъчно изнервящо, а ..

Изчерпан

Пепелник за кола с LED лампа

(0)
Поръчани (0)
14.50 лв.

Всички пушачи знаят, че най-голямата наслада от тютюнопушенето е когато сме на път в колата. За тази цел трябва да имате пепелник, който да пасне добре към интериора на автомобил ви, да бъде надеждно ..

Показва 1 до 20 от 55 (3 страници)