Аксесоари за автомобили

-23%

Безжично зарядно устроиство с активен сензор за захват

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв. 90.00 лв.

Новото бързозареждащо безжично зарядно за телефон, ще направи още по-удобно и приятно Вашето пътуване. Винаги се чудите къде да поставите телефона си, така че да го виждате добре и да е постоянн..

-24%

Голяма кучешка постелка за задната седалка на автомобил

(0)
Поръчани (0)
22.00 лв. 29.00 лв.

Имате домашен любимец с който не може да се разделите и искате да е с Вас навсякъде, но козинката му в даден сезон почва да упадва и всичко става в косми? Насладете се на приятното време с любим..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

-32%

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на телефони и таблети

(1)
Поръчани (94)
16.90 лв. 24.90 лв.

Според статистически проучвания повечето хора имат повече от 1 телефон, като към момента може би повече от 2 по-близо до истината. За да не останете без всякаква връзка със света, приятелите и семейст..

-50%

GripGo нано стойка за телефон за кола

(0)
Поръчани (139)
10.00 лв. 19.90 лв.

Често използвате телефон докато шофирате, защото се налага, а това е рисковано. GripGo е практичен продукт, който осигурява спокойно шофиране. При много ангажименти трябва да съвместяваме две действия..

Автомобилен органайзер за седалка

(0)
Поръчани (124)
19.00 лв.

Представяме едно решение за безпорядъка в колата. Това е идеалният органайзер за автомобилна седалка, който събира шишета, дребни вещи, телефони и всичко необходимо. Този продукт има специално обособ..

Автомобилна стойка за мобилен телефон с вакуумна подложка

(0)
Поръчани (197)
10.90 лв.

Употребата на мобилни устройства по време на шофиране може да бъде опасно, ако отвличат вниманието на шофьора. За да се възползвате максимално от функцията на вашето устройство - GPS навигация, то тог..

Автомобилна стойка с гъвкаво рамо за мобилни устройства

(0)
Поръчани (356)
9.00 лв.

Комфортът е първото нещо, което търсим, купувайки си дадена вещ. Как тя ще облекчи живота ни и как ще ни бъде полезна. Представяме ви една изключително удобна стойка с гъвкаво рамо, подходяща за всеки..

-48%

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support

(0)
Поръчани (597)
9.90 лв. 19.00 лв.

Тази анатомична облегалка е подходяща за всякакъв вид столове и автомобилни седалки. Тя допринася за нашата правилна стойка и държи гръбнака изправен. В ежедневието ни всички ние прекарваме изключител..

Изчерпан
-47%

Аудио адаптер за MP3 и Смартфони - касета за автомобил

(0)
Поръчани (0)
7.90 лв. 15.00 лв.

Ако автомобилът Ви разполага със стар касетофон, който позволява да слушате само аудио касети, но Ви се иска да заредите плейлист от любимия си плейър, то ние Ви предлагаме иновативно решение, благода..

-43%

Визьор за автомобили срещу заслепяване от фарове и слънце

(0)
Поръчани (85)
20.00 лв. 34.90 лв.

Ако обичате да шофирате или се налага да го правите често, то проблемът със заслепяващата светлина от фаровете през нощта, от снега или слънчевата светлина през деня може да бъде освен неприятен, но и..

Изчерпан
-51%

Влагоабсорбатор за кола Car Dehumidifiers

(0)
Поръчани (0)
5.90 лв. 12.00 лв.

Понякога, особено през зимата, стъклата на автомобила се запотяват от температурната разлика и дишането на пътниците. За да не рискувате безопасността си с намалената видимост през предното стъкло, тр..

-42%

Допълнителни странични огледала за задно виждане Total View

(0)
Поръчани (106)
16.90 лв. 29.00 лв.

Всички шофьори са запознати с така наречената „мъртва точка“ на видимост в огледалата за задно виждане. Това е ситуацията, когато не виждате обекта пряко зад вас или встрани от автомобила Ви. Това мож..

-44%

Дрегер за алкохол - любителски

Поръчани (1433)
21.90 лв. 39.00 лв.

Случвало ли ви се е когато се съберете цяла компания и сте решили да се почерпите, след това да се чудите дали можете да управлявате автомобил? Това, което ще ви предложим, ще ви изненада с неговата ф..

Изчерпан

Закопчалка за колани на автомобили

(0)
Поръчани (0)
7.00 лв.

Ползването на предпазни колани е изключително важно за безопасното придвижване с автомобил. Това няма нужда да го споменаваме дори, но имаме едно интересно предложение за вас. Ако сте притежател на по..

Защитна подложка за автомобил, предпазваща от хлъзгане на вещи

(0)
Поръчани (20)
6.20 лв.

На вниманието ви е продукт, който ще бъде от изключително голяма полза за хора, чиято работа или начин на живот включват ежедневно шофиране. Това е практична подложка за автомобил със специално против..

-32%

Компактен Micro USB кабел 3 в 1 за зареждане и трансфер на данни за смартфони

(0)
Поръчани (144)
16.90 лв. 24.90 лв.

Универсален 3 в 1 Мicrro USB кабел за зареждане и трансфер на данни за смартфони Ако сте се уморили да се справяте няколко уреда които трябва редовно да бъдат зареждани... Ако сте свикнали да носите..

Изчерпан

Комплект за заличаване на надраскванията от боята на автомобил

(0)
Поръчани (0)
24.90 лв.

Това е комплект, който съдържа всичко необходимо, за да премахнете надраскванията от вашия автомобил сами. Цялата процедура се извършва изключително бързо и лесно. Отстранява надраскванията с лекота ..

Изчерпан

Лед лого проектор за кола BMW

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Има шофьори, които третират автомобила си просто като средство за придвижване от точка А до точка Б, но ако сте горд притежател на колата си, обичате я истински и ежедневно полагате грижи за вида и, т..

Изчерпан
-58%

Маркер за заличаване на следи от надрасквания Fix it Pro

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв. 12.00 лв.

Колко пъти Ви се е случвало да намерите колата си с драскотини по боята или просто да я одраскате някъде? Дали от недоброжелателни съседи или по Ваша вина, надраскванията и петната по колата не стоят ..

Показва 1 до 20 от 55 (3 страници)