Аксесоари за обувки

Изчерпан

Силиконов разделител за красиви и прави пръсти на краката

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Всички знаем колко вредни за тесните и остри обувки на висок ток, но истината е, че когато професията ни го изисква, няма какво да направим, освен да се отнесем към стъпалата си с особено внимание и г..

-34%

Силиконови антибактериални и хипоалергенни гел подложки за пети

(0)
Поръчани (435)
7.90 лв. 12.00 лв.

Когато ходилата ни биват подложени на продължително натоварване това предизвиква силна болка, а ако не се вземат мерки на време, може да доведе до трайни гръбначни изкривявания и болки в други части н..

Силиконови сепаратори за крака

(0)
Поръчани (560)
9.00 лв.

Ако непрестанно се оплаквате от болки в краката и палецът ви не е в правилна позиция, то имаме решение за този проблем. Представяме ви изключително удобен сепаратор за крака. Край на дискомфорта на..

-73%

Стелки за крака с мемори пяна

(0)
Поръчани (879)
5.90 лв. 21.90 лв.

Представяме ви тези уникални стелки. Със сигурност ще си зададете въпроса - кое ги прави уникални? На пръв поглед те са еднакви с тези, които се предлагат във всеки магазин за обувки, само че тези са ..

-58%

Стелки за обувки Btall с повдигащ ефект

(0)
Поръчани (358)
10.00 лв. 24.00 лв.

Представяли ли сте си някога, че можете да бъдете по-високи и то без хирургическа намеса? Предлагаме Ви един малък трик, който да скриете в обувките си. Не, това не е магия. Това са супер революционни..

-21%

Ортопедични стелки Strutz Cushioned Arch Supports

(0)
Поръчани (5)
7.90 лв. 10.00 лв.

Ежедневните задачи често се свързани с много ходене, стоене прави или пък друга активност, от която вечер не си усещаме краката. Искате ли да решите този проблем? Може да си помогнете чрез тези антишо..

Изчерпан

Анатомични силиконови чорапи за пети

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми като неудобни обувки, преумора в стъпалата, набиване на петите, образуването на пришки и т.н. В работното си ежедневие почти всички прекарваме между 8 и 12 часа ..

Изчерпан

Ефективна ортеза за изпъкнали кокалчета - Hallux Valgus за нощна употреба

(0)
Поръчани (0)
10.90 лв.

Представяме Ви една високо ефективна и изключително благонадеждна алтернатива за справяне с деформацията на палеца още наричана Hallux Valgus. Високо ефективно и безболезнено Това е шина, която е по..

Изчерпан

Масажиращи магнитни стелки

(0)
Поръчани (652)
7.90 лв.

Представяме ви страхотни стелки, специално създадени за тези, които страдат от честа умора в краката, както и по цялото тяло. Върху стелките са поставени магнити, които съвпадат с акупунктурните точки..

Изчерпан

Ортопедични стелки WALK FIT

(0)
Поръчани (0)
18.00 лв.

Време е за нов живот без болки в гърба и краката, така ще можете пълноценно да се насладите на своето ежедневие с ортопедичните стелки. Представяме ви ортопедичните стелки Walk Fit. Защо да изберете ..

Изчерпан
-29%

Подложки за обувки изработени от силикон против пришки

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв. 7.00 лв.

Знаете ли, че една от най-често срещаните причина за болки вгърба и краката е носенето на неудобни обувки? Без значение дали са ниски, иливисоки, те могат да доведат до появата на мазоли, пришки и син..

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)