Аксесоари за обувки

Изчерпан

Силиконов разделител за красиви и прави пръсти на краката

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Всички знаем колко вредни за тесните и остри обувки на висок ток, но истината е, че когато професията ни го изисква, няма какво да направим, освен да се отнесем към стъпалата си с особено внимание и г..

-34%

Силиконови антибактериални и хипоалергенни гел подложки за пети

(0)
Поръчани (435)
7.90 лв. 12.00 лв.

Когато ходилата ни биват подложени на продължително натоварване това предизвиква силна болка, а ако не се вземат мерки на време, може да доведе до трайни гръбначни изкривявания и болки в други части н..

Силиконови сепаратори за крака

(0)
Поръчани (561)
9.00 лв.

Ако непрестанно се оплаквате от болки в краката и палецът ви не е в правилна позиция, то имаме решение за този проблем. Представяме ви изключително удобен сепаратор за крака. Край на дискомфорта на..

-73%

Стелки за крака с мемори пяна

(0)
Поръчани (894)
5.90 лв. 21.90 лв.

Представяме ви тези уникални стелки. Със сигурност ще си зададете въпроса - кое ги прави уникални? На пръв поглед те са еднакви с тези, които се предлагат във всеки магазин за обувки, само че тези са ..

-58%

Стелки за обувки Btall с повдигащ ефект

(0)
Поръчани (368)
10.00 лв. 24.00 лв.

Представяли ли сте си някога, че можете да бъдете по-високи и то без хирургическа намеса? Предлагаме Ви един малък трик, който да скриете в обувките си. Не, това не е магия. Това са супер революционни..

Изчерпан

Анатомични силиконови чорапи за пети

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Всеки от нас се е сблъсквал с проблеми като неудобни обувки, преумора в стъпалата, набиване на петите, образуването на пришки и т.н. В работното си ежедневие почти всички прекарваме между 8 и 12 часа ..

Изчерпан

Ефективна ортеза за изпъкнали кокалчета - Hallux Valgus за нощна употреба

(0)
Поръчани (0)
10.90 лв.

Представяме Ви една високо ефективна и изключително благонадеждна алтернатива за справяне с деформацията на палеца още наричана Hallux Valgus. Високо ефективно и безболезнено Това е шина, която е по..

Изчерпан

Масажиращи магнитни стелки

(0)
Поръчани (652)
7.90 лв.

Представяме ви страхотни стелки, специално създадени за тези, които страдат от честа умора в краката, както и по цялото тяло. Върху стелките са поставени магнити, които съвпадат с акупунктурните точки..

Изчерпан

Ортопедични стелки WALK FIT

(0)
Поръчани (0)
18.00 лв.

Време е за нов живот без болки в гърба и краката, така ще можете пълноценно да се насладите на своето ежедневие с ортопедичните стелки. Представяме ви ортопедичните стелки Walk Fit. Защо да изберете ..

Изчерпан
-29%

Подложки за обувки изработени от силикон против пришки

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв. 7.00 лв.

Знаете ли, че една от най-често срещаните причина за болки вгърба и краката е носенето на неудобни обувки? Без значение дали са ниски, иливисоки, те могат да доведат до появата на мазоли, пришки и син..

Изчерпан
-21%

Ортопедични стелки Strutz Cushioned Arch Supports

(0)
Поръчани (7)
7.90 лв. 10.00 лв.

Ежедневните задачи често се свързани с много ходене, стоене прави или пък друга активност, от която вечер не си усещаме краката. Искате ли да решите този проблем? Може да си помогнете чрез тези антишо..

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)