Аксесоари за телефон

-34%

Универсално безжично wireless зарядно за смартфон

(0)
Поръчани (2)
19.90 лв. 30.00 лв.

Вече не са нужни никакви кабели и букси, за да заредите Вашия смартфон! Предлагаме Ви едно стилно безжично зарядно устройство от ново поколение с нов и изящен дизай, което ще пасне на всяко едно интер..

-18%

Практично полу-професионално wireless зарядно за сматфон

(1)
Поръчани (0)
49.00 лв. 60.00 лв.

Безжичното зарядно устройство зарежда бързо и лесно Вашия телефон, без да търсите зарядни и кабели. Устройството зарежда всички модели телефони, които поддържат Qi технология. Зарядното е малко, ..

-12%

Професионално безжично wireless зарядно за смартфон

(2)
Поръчани (0)
79.00 лв. 90.00 лв.

Бързозареждащо безжично зарядно с подложка Вече не се нуждаете от кабел с който да зареждате смартфона си! Представяме Ви стойката за бързо и лесно безжично зареждане. Било то в офиса или вкъщи, бе..

3D очила VR BOX за гледане на филми от смартфони

(0)
Поръчани (142)
32.00 лв.

Доскучаха ли ви обикновените видео и компютърни игри? Може би търсите ново усещане? Нещо, което буквално ще Ви пренесе в друг свят, а защо не и в друга реалност? Всеки ден ни предлагат нови и нови игр..

-23%

VR-CASE очила за виртуална реалност

(0)
Поръчани (88)
49.90 лв. 65.00 лв.

Съвременните технологии се усъвършенстват все повече и повече с всеки изминал ден. Все по-често се срещат телевизори с 3D функции, както и очила за този вид виртуален свят. Представяме ви VR Case - си..

Бюджетна водоустойчива ендоскопична камера за свързване с Андроид устройства - обектив 5мм.

(0)
Поръчани (24)
70.00 лв.

Това е водоустойчива камера, която би била много полезна на хора, често извършващи ремонтни дейности вкъщи и по автомобила, както и водопроводчици, техници, строители и т.н. Удобно и практично Камер..

Изчерпан

Компактен телескоп за смартфони

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Отмина времето на тежките фотоапарати, които имаха нужда от подготовка, преди да заснемат перфектния момент. Сега просто снимаме с телефона. Вече не са Ви нужни скъпи фотоапарати, за да правите профес..

Обектив за телефон за широкоъгълни снимки

(0)
Поръчани (247)
15.00 лв.

Представяме това мъничко устройство, с което ще станете абсолютен професионален фотограф. Това е обектив за широкоъгълни снимки Selfie cam lens. Може да се поставя както на предната, така и на задната..

Изчерпан

Пръстен - държач за телефон

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Почти на всеки се е случвало телефонът да звънне в неподходящия момент. Например, когато се прибирате вкъщи и ръцете ви са заети с множеството торби. В доста от случаите хората бързат да вдигнат и ког..

Регулираща се стойка за телефон Eagle Pod Z11

(0)
Поръчани (12)
10.00 лв.

Употребата на таблет или смартфон е ежедневие за почти всеки човек. Тези устройства улесняват много работата и ни забавляват. Може да търсим информация в тях, да не скучаем докато пътуваме и дори да г..

Селфи стик с Wireless

(0)
Поръчани (161)
15.90 лв.

Това е безжичен мобилен селфи стик за мобилни телефони с IOS или Android, свързващ се чрез Bluetooth към допълнително дистанционно. Всеки собственик на такъв модел телефон може да се възползва от него..

Селфи стик с дистанционно управление

(0)
Поръчани (275)
20.00 лв.

Селфитата все още са толкова модерни, колкото бяха и в началото. Различни приспособления позволяват правене на нестандартни снимки, но най-популярни си остават селфи стиковете. Моделът, който ви предс..

-32%

Съвременен бързо зараждащ USB кабел за iPhone и Android 3 В 1

(1)
Поръчани (65)
16.90 лв. 24.90 лв.

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на всички модели мобилни телефони и таблети. Тъй като на повечето хора в наши временна се налага да имат повече от 1 телефон, за да не останат с паднала батер..

-47%

Универсален селфи стик Monopod

(0)
Поръчани (421)
11.00 лв. 20.90 лв.

Това е един универсален селфи стик за всички андроид смартфони, който притежава качествена телескопична дръжка. С помощта на този стик можете лесно да си направите снимка с предната камера на телефона..

Изчерпан
-38%

Дистанционно за компютър PC Remote Controller

(0)
Поръчани (0)
18.00 лв. 29.00 лв.

Когато сме в къщи искаме всичко да е максимално комфортно, това ще може да ви осигури новото устройство за компютър PC remote kontroller. То е уред за дистанционно управление на вашият компютър или ла..

Изчерпан
-23%

Колонка за телефон Boose Amplifying Speaker с уникален начин на свързване

(0)
Поръчани (65)
30.00 лв. 39.00 лв.

За всички меломани и хора на живота, за тези, които обичат да се забавляват, представяме Ви една уникална тонколонка за Вашето мобилно устройство, която ще пренесе купона навсякъде с Вас! Носете настр..

Изчерпан

Автомобилна стойка за мобилен телефон с вакуумна подложка

(0)
Поръчани (197)
10.90 лв.

Употребата на мобилни устройства по време на шофиране може да бъде опасно, ако отвличат вниманието на шофьора. За да се възползвате максимално от функцията на вашето устройство - GPS навигация, то тог..

Изчерпан

Автомобилна стойка с гъвкаво рамо за мобилни устройства

(0)
Поръчани (356)
9.00 лв.

Комфортът е първото нещо, което търсим, купувайки си дадена вещ. Как тя ще облекчи живота ни и как ще ни бъде полезна. Представяме ви една изключително удобна стойка с гъвкаво рамо, подходяща за всеки..

Изчерпан

Безжичен Bluetooth приемник за разговори и слушане на музика

(0)
Поръчани (138)
59.00 лв.

Този малък аксесоар ще се превърне в любим ваш спътник, независимо дали сте вкъщи, пътувате или просто си почивате. Той позволява да слушате любимите си парчета и да говорите, без да носите телефона с..

Изчерпан
-23%

Безжично зарядно устроиство с активен сензор за захват

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв. 90.00 лв.

Новото бързозареждащо безжично зарядно за телефон, ще направи още по-удобно и приятно Вашето пътуване. Винаги се чудите къде да поставите телефона си, така че да го виждате добре и да е постоянн..

Показва 1 до 20 от 25 (2 страници)