Аксесоари за телефон

3D очила VR BOX за гледане на филми от смартфони

(0)
Поръчани (142)
32.00 лв.

Доскучаха ли ви обикновените видео и компютърни игри? Може би търсите ново усещане? Нещо, което буквално ще Ви пренесе в друг свят, а защо не и в друга реалност? Всеки ден ни предлагат нови и нови игр..

-23%

VR-CASE очила за виртуална реалност

(0)
Поръчани (87)
49.90 лв. 65.00 лв.

Съвременните технологии се усъвършенстват все повече и повече с всеки изминал ден. Все по-често се срещат телевизори с 3D функции, както и очила за този вид виртуален свят. Представяме ви VR Case - си..

Автомобилна стойка за мобилен телефон с вакуумна подложка

(0)
Поръчани (197)
10.90 лв.

Употребата на мобилни устройства по време на шофиране може да бъде опасно, ако отвличат вниманието на шофьора. За да се възползвате максимално от функцията на вашето устройство - GPS навигация, то тог..

Автомобилна стойка с гъвкаво рамо за мобилни устройства

(0)
Поръчани (356)
9.00 лв.

Комфортът е първото нещо, което търсим, купувайки си дадена вещ. Как тя ще облекчи живота ни и как ще ни бъде полезна. Представяме ви една изключително удобна стойка с гъвкаво рамо, подходяща за всеки..

Безжичен Bluetooth приемник за разговори и слушане на музика

(0)
Поръчани (138)
59.00 лв.

Този малък аксесоар ще се превърне в любим ваш спътник, независимо дали сте вкъщи, пътувате или просто си почивате. Той позволява да слушате любимите си парчета и да говорите, без да носите телефона с..

Бюджетна водоустойчива ендоскопична камера за свързване с Андроид устройства - обектив 5мм.

(0)
Поръчани (24)
70.00 лв.

Това е водоустойчива камера, която би била много полезна на хора, често извършващи ремонтни дейности вкъщи и по автомобила, както и водопроводчици, техници, строители и т.н. Удобно и практично Камер..

-52%

Заряден кабел за iPhone или Android с неодимов магнит

(0)
Поръчани (0)
18.90 лв. 39.00 лв.

Представяме ви иновативно зарядно за Android и iPhone с магнитни накрайници, които привличат кабела от разстояние. С него освен, че можете да заредите любимия си мобилен телефон, ще можете и да пренас..

-23%

Колонка за телефон Boose Amplifying Speaker с уникален начин на свързване

(0)
Поръчани (65)
30.00 лв. 39.00 лв.

За всички меломани и хора на живота, за тези, които обичат да се забавляват, представяме Ви една уникална тонколонка за Вашето мобилно устройство, която ще пренесе купона навсякъде с Вас! Носете настр..

Изчерпан

Компактен телескоп за смартфони

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Отмина времето на тежките фотоапарати, които имаха нужда от подготовка, преди да заснемат перфектния момент. Сега просто снимаме с телефона. Вече не са Ви нужни скъпи фотоапарати, за да правите профес..

Комплект универсални обективи за смартфони и таблети

(0)
Поръчани (236)
15.00 лв.

Всеки е имал моменти, в които е искал да направи снимка за спомен от важно събитие или място, а след това да е разочарован от снимката или видеото, което е направила неговата камера. Или пък сте видел..

Лепенка за лесна работа с телефон или таблет

(0)
Поръчани (45)
4.80 лв.

Модерните смартфони са с луксозни дизайни, които за жалост трябва да прикриваме с най-различни калъфи, за да ги предпазим от счупване при изтърване. Представяме ви едно иновативно решение, което освен..

Обектив за телефон за широкоъгълни снимки

(0)
Поръчани (246)
15.00 лв.

Представяме това мъничко устройство, с което ще станете абсолютен професионален фотограф. Това е обектив за широкоъгълни снимки Selfie cam lens. Може да се поставя както на предната, така и на задната..

Изчерпан

Пръстен - държач за телефон

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Почти на всеки се е случвало телефонът да звънне в неподходящия момент. Например, когато се прибирате вкъщи и ръцете ви са заети с множеството торби. В доста от случаите хората бързат да вдигнат и ког..

Регулираща се стойка за телефон Eagle Pod Z11

(0)
Поръчани (12)
10.00 лв.

Употребата на таблет или смартфон е ежедневие за почти всеки човек. Тези устройства улесняват много работата и ни забавляват. Може да търсим информация в тях, да не скучаем докато пътуваме и дори да г..

Селфи стик с Wireless

(0)
Поръчани (161)
15.90 лв.

Това е безжичен мобилен селфи стик за мобилни телефони с IOS или Android, свързващ се чрез Bluetooth към допълнително дистанционно. Всеки собственик на такъв модел телефон може да се възползва от него..

Селфи стик с дистанционно управление

(0)
Поръчани (275)
20.00 лв.

Селфитата все още са толкова модерни, колкото бяха и в началото. Различни приспособления позволяват правене на нестандартни снимки, но най-популярни си остават селфи стиковете. Моделът, който ви предс..

-47%

Универсален селфи стик Monopod

(0)
Поръчани (421)
11.00 лв. 20.90 лв.

Това е един универсален селфи стик за всички андроид смартфони, който притежава качествена телескопична дръжка. С помощта на този стик можете лесно да си направите снимка с предната камера на телефона..

Изчерпан
-38%

Дистанционно за компютър PC Remote Controller

(0)
Поръчани (0)
18.00 лв. 29.00 лв.

Когато сме в къщи искаме всичко да е максимално комфортно, това ще може да ви осигури новото устройство за компютър PC remote kontroller. То е уред за дистанционно управление на вашият компютър или ла..

Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)