Bluetooth микрослушалки

Резервен комплект магнитни микрослушалки

(0)
Поръчани (339)
20.00 лв.

На всички ни е случвало в някакъв момент от живота си да използваме слушалки за скрита комуникация. Този тип продукти са наистина много ефективни, но за съжаление малките размери на магнитните слушалк..

Изчерпан

Bluetooth очила за преписване с магнитни микрослушалки

(0)
Поръчани (341)
220.00 лв.

Представяме Ви иновативно и надеждно устройство за преписване, дигизирано като стандартни очила. Рамките са стилни и подхождат еднакво добре и на двата пола. Напълно дискретно и удобно Преписването ..

Изчерпан

Bluetooth приемник с микрослушалка тип магнитче

(3)
Поръчани (107)
157.00 лв.

Представяме Ви Bluetooth приемник с микрослушалка тип "магнитче" от ново поколение. За разлика от другите подобни, устройството притежава  подобрена батерия, Блтуту антена, микрофони и примка (ко..

Изчерпан

Bluetooth устройство за преписване с микрослушалка тип тапичка

(0)
Поръчани (121)
95.00 лв.

БЕЗПЛАТНА И ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ ЗА СТУДЕНТСКИ ГРАДПредставяме Ви едно малко и практично bluetooth устройство за скрита комуникация от ново поколение. У-вото се свързва с телефона, чре..

Изчерпан
-12%

Bluetooth химикалка за преписване с микрослушалка

(4)
Поръчани (98)
199.00 лв. 225.00 лв.

БЕЗПЛАТНА И ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ ЗА СТУДЕНТСКИ ГРАДПредставяме ви Bluetooth химикалка, специално разработена за преписване и за провеждане на разговор, без това да си проличи отстрани ..

Изчерпан
-13%

Mагнитна Bluetooth микрослушалка за преписване

(0)
Поръчани (43)
105.00 лв. 120.00 лв.

Представяме ви едно доста удобно устройство за преписване, което няма твърде много кабели и е почти незабележимо. Това е практичнa, лесна и удобна за употреба, Bluetooth слушалка. Кристален звук Тов..

Изчерпан

Безжична Bluetooth магнитна микрослушалка

(0)
Поръчани (111)
140.00 лв.

Представяме Ви слушалка за скрита и тайна комуникация, чрез която ще можете да провеждате незабелязано разговори. Устройството е оборудвано с последно поколение литиево-полимерна презареждаема батерия..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)