Bluetooth микрослушалки

Bluetooth приемник с микрослушалка тип магнитче

(3)
Поръчани (102)
100.00 лв.

Представяме Ви Bluetooth приемник с микрослушалка тип "магнитче" от ново поколение. За разлика от другите подобни, устройството притежава  подобрена батерия, Блтуту антена, микрофони и примка (ко..

Bluetooth устройство за преписване с микрослушалка тип тапичка

(0)
Поръчани (114)
95.00 лв.

БЕЗПЛАТНА И ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ ЗА СТУДЕНТСКИ ГРАДПредставяме Ви едно малко и практично bluetooth устройство за скрита комуникация от ново поколение. У-вото се свързва с телефона, чре..

-12%

Bluetooth химикалка за преписване с микрослушалка

(4)
Поръчани (92)
199.00 лв. 225.00 лв.

БЕЗПЛАТНА И ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ ЗА СТУДЕНТСКИ ГРАДПредставяме ви Bluetooth химикалка, специално разработена за преписване и за провеждане на разговор, без това да си проличи отстрани ..

Безжична Bluetooth магнитна микрослушалка

(0)
Поръчани (86)
115.00 лв.

БЕЗПЛАТНА И ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА ДЕНЯ ЗА СТУДЕНТСКИ ГРАДПредставяме Ви слушалка за скрита и тайна комуникация, чрез която ще можете да провеждате незабелязано разговори. Устройството е обор..

Резервен комплект магнитни микрослушалки

(0)
Поръчани (329)
20.00 лв.

На всички ни е случвало в някакъв момент от живота си да използваме слушалки за скрита комуникация. Този тип продукти са наистина много ефективни, но за съжаление малките размери на магнитните слушалк..

Bluetooth очила за преписване с магнитни микрослушалки

(0)
Поръчани (337)
220.00 лв.

Представяме Ви иновативно и надеждно устройство за преписване, дигизирано като стандартни очила. Рамките са стилни и подхождат еднакво добре и на двата пола. Напълно дискретно и удобно Преписването ..

-13%

Mагнитна Bluetooth микрослушалка за преписване

(0)
Поръчани (36)
105.00 лв. 120.00 лв.

Представяме ви едно доста удобно устройство за преписване, което няма твърде много кабели и е почти незабележимо. Това е практичнa, лесна и удобна за употреба, Bluetooth слушалка. Кристален звук Тов..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)