Часовници

Часовник с будилник и метеостанция

(0)
Поръчани (216)
18.00 лв.

Чудели ли сте се дали има часовник, който едновременно с времето да показва и влажността на въздуха в помещението, където се намирате? Е има и това е електронният часовник с домашна метеорологична ста..

Изчерпан
-33%

Многофункционален будилник - метеостанция с лед светлина

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв. 15.00 лв.

Представяме ви този много симпатичен будилник, който притежава разнообразни функции и е украсен с лед светлини. Той е с бял цвят, но може да се настрои да свети в различни цветове и така при оказване ..

Изчерпан

LED будилник и метеостанция с форма на пирамида светещ в 7 цвята

(0)
Поръчани (117)
8.90 лв.

Представяме един страхотен светещ антистрес часовник, който притежава още много полезни функции. Тайната му се крие в терапията с цветове. Този настолен часовник може да бъде част от дома или офиса ви..

Изчерпан

Будилник за нощно шкафче

(0)
Поръчани (252)
4.90 лв.

Представяме ви един стилен пластмасов будилник, който ще се впише идеално във всеки един дом. Винаги и по-всяко време, когато ви е необходимо ще знаете точното време. Повечето хора в днешно време изпо..

Изчерпан
-44%

Мултифункционален LCD часовник с проектор и метеостанция

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв. 39.00 лв.

Представяме Ви едно мултифункционално устройство, приличащо на пръв поглед на обикновен часовник, но изключително полезно със своите функции. Дизайнът е изчистен, елегантен и унисекс. Подходящ е както..

Изчерпан

Мултифункционален LCD часовник с проектор на време и температура

(0)
Поръчани (0)
24.00 лв.

Представяме ви един различен от обикновените часовници. За разлика от останалите той е мултифункционален. Будилникът е отличен подарък за любими хора, приятели и дори за вас, като най-интересната особ..

Изчерпан

Светещ USB аквариум за бюро и офис

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв.

Представяме ви аквариум, който е създаден за поставяне на бюро в работна или домашна обстановка и ви предоставя възможността да работите или учите  в една спокойна атмосфера. Понякога това е невъ..

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)