Дамски чанти

Изчерпан

Златна дамска чанта тип клъч покрита със бляскави топченца

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв.

Представяме една страхотна златна чанта, която е подходяща за носене за всякакви поводи като балове, сватби и други официални събития. Тя е красива, стилна, блестяща и няма да останете незабелязани. М..

Изчерпан

Златна кожена чанта за официални събития

(0)
Поръчани (50)
55.00 лв.

Това е една страхотна парти чанта, която ще допълни едни от най-важните официални моменти в живота като абитуриентския, абсолвентския бал или дори на сватбата. Тя притежава компактни размери и въпреки..

Изчерпан

Изящна дамска чанта във формата на френски парфюм

(0)
Поръчани (126)
49.00 лв.

Това е една нестандартна чанта, която е с дизайн на френски парфюм. Тя е подходяща за всички фенки на френската козметика, или изобщо на Париж. Аксесоарът е подходящ за всички официални поводи, коктей..

Официална дамска кожена чанта с перли и кристали

(0)
Поръчани (58)
29.00 лв.

Предлагаме Ви красива чанта, с която неминуемо ще бъдете най-привлекателната млада дама на Вашия бал. Красивата чантичка е изработена от еко кожа, благодарение на което е противоалергична, лека за нос..

Изчерпан
-27%

Официална златна дамса чанта с инкрустирани блестящи камъни

(0)
Поръчани (0)
65.00 лв. 89.00 лв.

Това е една страхотна дамска чанта, която е много елегантна и е подходяща за всякакви официални и специални случаи. Тя е златиста с инкрустирани блестящи камъни. Блестящ лукс Чантата притежава твърд..

Изчерпан
-27%

Официална златна дамска чанта във формата на ябълка

(0)
Поръчани (0)
65.00 лв. 89.00 лв.

Това е една много класна златна дамска чанта, обсипана цялата с сияещи камъчета. Тя има форма на отхапана ябълка и ще се хареса най-вече на смелите дами. Чантата е изработена от метал и текстил, а вът..

Официална кожена дамска чанта в черен цвят

(0)
Поръчани (38)
45.00 лв.

Тази чанта е изключително елегантна и стилна. Подходяща е за всички смели дами и ще подхожда идеално на официални рокли, бални облекла, абитуриентски рокли, дори и за летни коктейли. С нея ще придобие..

Официална чанта от еко кожа

(0)
Поръчани (85)
26.00 лв.

В живота на всяко момиче се случват важни събития като едно от тях е абитуриентският бал. Това е прекрасен момент, в който като всяка суетна млада дама ще искате да впечатлите съучениците си и да Ви з..

-18%

Спортно елегантна сребриста чанта с декорация блестящи камъни

(0)
Поръчани (148)
45.00 лв. 55.00 лв.

Това е една изискана, спортно-елегантна чанта с необичаен дизайн. Тя е фина и много ефектна, а дръжката й е във формата на бокс, инкрустиран с блестящи камъни. Продуктът е подходящ за всякакви поводи ..

Сребърна елегантна дамска чанта с правоъгълна форма

(0)
Поръчани (44)
55.00 лв.

Представяме една официална дамска чанта, подходяща за всеки важен повод. Тя е в сребърен цвят и е покрита цялата със сребърни топчета, които я правят още по-стилна. Чантата чудесно пасва на почти всек..

Стилна бална чанта с брокатени частици

(0)
Поръчани (8)
21.00 лв.

Представяме Ви една красива бална чанта от еко-кожа, покрита с блестящи частички. С нея ще изглеждате зашеметяващо и ще бъдете най-красивата на бала. Тя е малка и компактна, удобна за носене и с олеко..

Стилна дамска чанта с брокат тип Плик

(0)
Поръчани (57)
31.50 лв.

Представяме Ви една стилна дамска чанта тип "Плик", която ще пасне на всяка една изискана дама и е идеалното допълнение към всеки официален тоалет. Един от основните плюсове на този продукт е големина..

-11%

Стилна златна дамска чанта тип клъч

(0)
Поръчани (49)
49.00 лв. 55.00 лв.

Представяме една страхотна дамска чанта тип клъч – перфектен аксесоар за всяка изискана дама. Със своите практични размери и стилен дизайн, този продукт ще се превърне в неделима част от вашия стайлин..

Стилна и елегантна дамска чанта с блестящи камъни тип Swarovski

(0)
Поръчани (91)
61.00 лв.

Тази чаровна блестяща дамска чанта ще внесе стил и красота в един от най-важните за Вас празници – абитуриентския бал. Тя е малка и компактна и ще побере всички най-необходими за Вас вещи по време на ..

Стилна малка чанта в перлен цвят

(0)
Поръчани (42)
59.00 лв.

Това е една уникална чанта, която е идеален избор за аксесоар за официални събития и дори за сватби. С нея ще бъдете винаги неотразими и уникални. Този аксесоар има твърда и продълговата форма и е из..

Стилна червена дамска чанта имитация на мрамор

(0)
Поръчани (1)
59.00 лв.

Това е една малка червена чанта с имитация на мрамор, с която няма начин да останете незабелязани. Тя е красива, стилна и е подходяща за всички смели дами. Красиви и стилни Този аксесоар е идеал..

Строго елегантна чанта в перлен цвят

(0)
Поръчани (56)
55.00 лв.

Чантата е красива, елегантна и е подходяща за много специални случаи като сватба, балове или семейни събития. Този аксесоар показва стил, класа и с нея винаги ще сте център на внимание. Аксесоарът пас..

Строго елегантна черна дамска кожена чанта

(0)
Поръчани (68)
55.00 лв.

Представяме една красива, универсална черна чанта, която е подходяща за всеки един тоалет. Подходяща е за строго официални събития, балове и събирания. Може да се носи както с рокля, така и с официале..

Уникална чанта покрита с кристали

(0)
Поръчани (89)
56.00 лв.

Представяме Ви една уникална дамска чанта покрита с камъчета. Подходяща за събития, на които официалното облекло е просто задължително, както и в ежедневието Ви, особено ако я носите като аксесоар към..

Изчерпан
-27%

Черна официална дамска чанта с камъни тип сваровски

(0)
Поръчани (88)
65.00 лв. 89.00 лв.

Това е една дизайнерска чанта, която ще ви придружи в най-важните официални моменти в живота, като абитуриентския, абсолвентския бал или дори на сватбата. Тя е компактна и много елегантна. Цялата е ин..

Показва 1 до 20 от 45 (3 страници)