Дамски чанти

Mалка кожена дамска чанта за официални събития

(0)
Поръчани (450)
55.00 лв.

С тази стилна дамска чанта ще сте уверени и красиви на бала. Видът й е пленяващ и ще привлича всички погледи. Тя е изработена от красива екологична кожа и е съвместима с бални рокли с разнообразен диз..

Бална чанта от сатен с кристали

(0)
Поръчани (24)
26.90 лв.

На Вашето внимание е една стилна дамска чанта подходяща за бал, коктеил или друг официален прием. Чантата е изработена от сатен и като допълнение към дизайна има кристали тип "сваровски". Изделиета и..

Бална чанта с ръчно поставени кристали

(0)
Поръчани (42)
49.00 лв.

Модните тенденции в днешно време са такива, че е удачно всички аксесоари да се съчетават добре с облеклото. За да успеете и Вие да съчетаете правилно аксесоарите с тоалета си, Ви предлагаме една уника..

Бална чанта тип клъч

(0)
Поръчани (130)
29.00 лв.

Представяме Ви една изискана бална чанта тип "клъч", която е изключително подходяща за балове, коктейли и всякакви официални събития. Продуктът е изработен от изключително висококачествени материали. ..

Блестяща дамска чанта тип клъч за официални поводи

(0)
Поръчани (428)
51.00 лв.

Мечтата на всяка млада жена е да изглежда женствена и привлекателна. Бъдете зашеметяваща на своя бал с тази невероятна стилна чанта. Тя е малка, удобна и същевременно изключително луксозна и шикозна н..

Висококачествена официална дамска чанта от еко кожа

(0)
Поръчани (112)
42.00 лв.

С тази шикозна лъскава чантичка ще се се почувствате като световноизвестна модна икона по време на всички събития, изискващи изискано облекло, като например Вашия бал. Тя се съчетава прекрасно с офици..

Дамска сатенена чанта с красиви кристали

(0)
Поръчани (174)
28.50 лв.

Представяме Ви една много изискана дамска сатенена чанта с ръчно поставени кристали тип "сваровски". Дизайна и визията на чантата съчетават в себе си изисканост и стил, което я прави идеално допълнени..

Дамска чанта от еко кожа

(0)
Поръчани (224)
41.00 лв.

За Вас, абитуриентки представяме една малка и симпатична дамска чанта. Бъдете звездата на вечерта Тя ще бъде страхотен аксесоар към роклята за бала Ви. Все пак това събитие се отбелязва веднъж и вс..

Дамска чанта подходяща за бал или коктейл с брокат и кристали

(0)
Поръчани (225)
35.70 лв.

Това е една наистна елегантна дамска чанта с брокат и кристали тип "swarovski". Походяща е както за абитуриентски бал, така и за официални вечери, коктеили и т.н. Незаменимият й чар се постига чрез ръ..

Елегантна дамска бална чанта

(0)
Поръчани (46)
29.00 лв.

Ако сте от жените, които обожават да бъдат обект на внимание, то този продукт е за Вас. Това е стилна и модерна чантичка, която ще Ви дари с увереност и изключителна красота в дните, в които е необход..

Елегантна дамска чанта с ръчно поставени камъни

(0)
Поръчани (88)
25.00 лв.

За да е завършен до край тоалетът Ви за някое официално събитие, на което ще присъствате, е необходимо да добавите аксесоари, а един от най-важните е дамската чанта. Чантата, която Ви представяме, е и..

Елегантна и удобна малка дамска чанта

(0)
Поръчани (108)
49.00 лв.

Всяка млада жена заслужава да изглежда безупречно. Имате перфектната рокля и обувки, които красиво подчертават красивите Ви извивки на тялото, но елементът, който ще Ви придаде най-прекрасния завършек..

Елегантна официална дамска чанта с брокат и кожени елементи

(0)
Поръчани (482)
29.90 лв.

Представяме Ви една елегантна официална дамска чанта, която е подходяща за бал, коктеил, прием и всякакво въбитие, което изисква по-специална рокля. Чантата е с иновативен дизайн модел 2017г. Основна ..

Ефектна дамска лилава чанта имитираща мрамор

(0)
Поръчани (71)
59.00 лв.

Това е един страхотен модел дамска чанта в лилав цвят и интересен дизайн. Подходяща е за всякакви случаи и може да се употребява ежедневно. Винаги оригинални Този аксесоар е изработен от текстил и P..

Златиста кожена дамска парти чанта

(0)
Поръчани (98)
45.00 лв.

Това е малка чанта за купони. Тя е златиста, блестяща и ще бъдете забелязвани навсякъде с нея. Много е подходяща за официални случаи и за партита в петък вечер. Тази чанта ще направи всеки тоалет още ..

Изчерпан

Златна дамска чанта тип клъч покрита със бляскави топченца

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв.

Представяме една страхотна златна чанта, която е подходяща за носене за всякакви поводи като балове, сватби и други официални събития. Тя е красива, стилна, блестяща и няма да останете незабелязани. М..

Изчерпан

Златна кожена чанта за официални събития

(0)
Поръчани (50)
55.00 лв.

Това е една страхотна парти чанта, която ще допълни едни от най-важните официални моменти в живота като абитуриентския, абсолвентския бал или дори на сватбата. Тя притежава компактни размери и въпреки..

Изчерпан

Изящна дамска чанта във формата на френски парфюм

(0)
Поръчани (126)
49.00 лв.

Това е една нестандартна чанта, която е с дизайн на френски парфюм. Тя е подходяща за всички фенки на френската козметика, или изобщо на Париж. Аксесоарът е подходящ за всички официални поводи, коктей..

Коктейлна дамска чанта с ръчно поставени кристали

(0)
Поръчани (68)
47.00 лв.

Предлагаме Ви една страхотна дамска чанта, която ще Ви направи да изглеждате винаги стилни. Официалните събития изискват и облеклото Ви да е такова. Аксесоарът е идеалното решение за всички дами, коит..

Компактна чантичка за официални събития

(0)
Поръчани (89)
55.00 лв.

Тази красива компактна чантичка неминуемо ще бъде идеалното допълнение към прекрасно подбрания Ви тоалет за бала, както и за множество други официални поводи. Изработката й включва качествени материал..

Показва 1 до 20 от 45 (3 страници)