Детектори за пари

UV лампа за проверка на банкноти и документи - et1101

(0)
Поръчани (72)
52.00 лв.

В днешно време изработката на подправени пари е все по-професионална и разграничаването на фалшификатите от оригинала става все по-трудно. Измамниците са запознати с много от отличителните характерист..

Детектор за пари и документи с водни знаци

(0)
Поръчани (128)
47.00 лв.

Фалшификаторите на пари са много креативни. Те влагат много време и енергия, за да се запознаят с отличителните знаци, които правят една банкнота истинска. От водните знаци до микротекстовете, те се с..

Детектор за разпознаване на фалшиви пари и водни знаци

(0)
Поръчани (30)
80.00 лв.

Представяме ви Детектор за разпознаване на фалшиви пари и водни знаци. С него лесно ще можете да различите фалшивите пари от истинските. Устройството е оборудвано с 2 специални лампи с обща мощно..

Компактен ултравиолетов детектор за идентифициране на фалшиви банкноти и ценни документи

(0)
Поръчани (94)
25.00 лв.

Ежедневно през ръцете ни минават голям брой документи и банкноти, но едва ли бихме могли сами да разпознаем дали те са истинни или просто поредния фалшификат. В тези случаи, техниката е много по-надеж..

Мултифункционален детектор за проверка на банкноти с ултравиолетова и луминисцентна светлина

(0)
Поръчани (154)
67.00 лв.

Използваме парични средства всеки ден, но сами едва ли бихме могли да открием разликата между истинска и подправена банкнота. В днешно време, фалшифицирането на пари е достигнало професионално ниво и ..

-21%

Практичен детектор за фалшиви банкноти и книжа

(0)
Поръчани (1)
46.00 лв. 58.00 лв.

Представяме Ви практичен детектор за фалшиви банкноти и книжа. Уредът е изключително подходящ за разпознаването на пари, лични карти, ценни книжа и всякакви други документи, които имат водни знаци или..

Преносим уред за проверка на банкноти с UV светлина

(0)
Поръчани (33)
50.00 лв.

Фалшификацията на пари е престъпление, известно от десетилетия, а тенденцията е тези злоупотреби да се извършват по все по-професионален начин. Често хората не са запознати с издайническите характерис..

-31%

Ултра виолетова лампа за разпознаване на фалшиви пари

(0)
Поръчани (5)
24.00 лв. 35.00 лв.

Технически характеристикиЛампа: UV ултравиолетова светлина - G5Бяла LED светлинаМощност: 4W MAX UV лампа проверява UV характеристикитеБатерии: 4 бр. по 1.5V AA (не са включени в комплекта)Размери: 16 ..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)