Техника

BIONASE уред за лечение чрез фототерапия на синузит, ринит и сенна хрема

(0)
Поръчани (0)
50.00 лв.

Това е един уникален иновативен продукт за лечение чрез фототерапия. Той е напълно безопасен, ефективен и лекува синузит, запушен нос, сенна хрема, ринит и унищожава бактериалната флора в синусите. Ня..

Дизайнерски електронен кантар

(0)
Поръчани (36)
20.00 лв.

Представяме ви един изключително точен и компактен кантар. Продуктът е много стилен и можете да избирате между няколко модерни дизайна. Кантарът е невероятно точен и има дисплей, който се прибира под ..

Bluetooth очила за преписване с магнитни микрослушалки

(0)
Поръчани (335)
220.00 лв.

Представяме Ви иновативно и надеждно устройство за преписване, дигизирано като стандартни очила. Рамките са стилни и подхождат еднакво добре и на двата пола. Напълно дискретно и удобно Преписването ..

-10%

Bluetooth химикалка за преписване с микрослушалка

(0)
Поръчани (89)
157.50 лв. 175.00 лв.

Представяме ви Bluetooth химикалка, специално разработена за преписване и за провеждане на разговор, без това да си проличи отстрани и без да има кабели, които да пречат. Досущ като обикновена писалк..

iTag локатор против изгубване

(0)
Поръчани (232)
31.00 лв.

Когато пазарувате и искате сигурност за вашите вещи, на разходка сте с децата и кучето и понякога се случва да ги изгубите от поглед, то тогава предлагаме средство против изгубване iTag. За да не се н..

LED будилник и метеостанция с форма на пирамида светещ в 7 цвята

(0)
Поръчани (116)
8.90 лв.

Представяме един страхотен светещ антистрес часовник, който притежава още много полезни функции. Тайната му се крие в терапията с цветове. Този настолен часовник може да бъде част от дома или офиса ви..

-13%

Mагнитна Bluetooth микрослушалка за преписване

(0)
Поръчани (35)
105.00 лв. 120.00 лв.

Представяме ви едно доста удобно устройство за преписване, което няма твърде много кабели и е почти незабележимо. Това е практичнa, лесна и удобна за употреба, Bluetooth слушалка. Кристален звук Тов..

USB запалка AUDI - Златиста

(0)
Поръчани (125)
19.90 лв.

Ако ви се е случвало, когато сте някъде навън и искате да запалите една цигара, запалката ви да е останала без газ, то този продукт определено е за вас. Той е чудесен заместител на обикновените запалк..

USB запалка BMW или Mercedes

(0)
Поръчани (269)
15.90 лв.

Ако сте любители на високите скорости и горд собственик на автомобил с марката BMW или Mercedes, този продукт е точно за Вас! Представяме Ви един супер стилен аксесоар, който ще допълни стилната Ви ви..

USB запалка MERCEDES - Сребриста

(0)
Поръчани (1)
19.90 лв.

Това е една много луксозна и естетически издържана запалка. Тя е с акумулаторна батерия, зареждаща се посредством USB кабел. Това окачествява запалката като еко, защото не работи с вредни течности кат..

UV лампа за проверка на паспорти, банкноти и документи

(0)
Поръчани (31)
22.00 лв.

Представяме Ви изключително потребен продукт в днешно време. Благодарение на него имате възможност да проверите автентичността на всякакъв вид документи и банкноти. По този начин никога повече няма да..

-17%

Безжичен звънец за врата

(0)
Поръчани (176)
10.00 лв. 12.00 лв.

Представяме един супер практичен уред, който би намерил приложение в различни ситуации. Предимството му е, че работи на батерии и можете да го монтирате навсякъде за секунди. Не е необходимо да се кър..

-35%

Безжична Bluetooth тонколона с 2 говорителя и цветомузика

(0)
Поръчани (2)
25.90 лв. 40.00 лв.

Ако търсите компактна, но мощна тонколона с хубав звук, то преносимата МS-206BT е точно за вас. Тя разполага с всички екстри, необходими за слушане на любимата ви музика, а компактните й размери ви по..

Бутафорен GSM електрошок с фенерче

(0)
Поръчани (23)
25.00 лв.

Представяме ви електрошок с фенерче под формата на мобилен телефон. Моделът е компактен, мощен и сигурен начин за самозащита. Разполага с предпазител и не причинява трайни щети при употреба. Предназна..

Изчерпан

Ветроустойчива електронна USB запалка Jack Daniels - СРЕБРИСТА

(0)
Поръчани (0)
19.90 лв.

Предлагаме ви луксозна електронна запалка с логото на Jack Daniels в сребрист цвят. Една ЕКО запалка, която се захранва от акумулаторна батерия. Удобна, малка и компактна Тя се презарежда в USB на л..

Висококачествен портативен мини скенер

(0)
Поръчани (86)
300.00 лв.

Предтсавяме ви един висококачествен и портативен мини скенер. Тези уреди се използват за сканиране на различни видове документи. Новите технологии се развиват все повече това позволява на уредите да с..

Детектор за фалшиви банкноти

(0)
Поръчани (65)
40.00 лв.

Бързото развитие на технологиите променя фалшифицираните защитни елементи и улеснява тяхното разпознаване. Начинът за идентификация на фалшификатите е интегрирането на UV флуоресцентни материали, нами..

Дигитален видео Бебефон с HD IP камера, детектор за движение и нощно виждане

(0)
Поръчани (86)
147.00 лв.

Смарт технологиите вече са навсякъде – дори и при устройствата за наблюдение на бебета. Така популярните бебефони вече са на едно доста високо ниво. Благодарение на тях имате възможността да наблюдава..

Дрегер за алкохол - любителски

Поръчани (1297)
39.00 лв.

Случвало ли ви се е когато се съберете цяла компания и сте решили да се почерпите, след това да се чудите дали можете да управлявате автомобил? Това, което ще ви предложим, ще ви изненада с неговата ф..

Дрон ACME Zoopa Q420 с вградена HD nano камера

(0)
Поръчани (23)
210.00 лв.

Дроновете стават все по-популярни, поради това че могат да достигнат недостъпни места, да заснемат страхотни кадри, като също така намират широко приложение в сферите на картографиране, инспекции, про..

Показва 1 до 20 от 65 (4 страници)