Техника

-32%

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на телефони и таблети

(0)
Поръчани (93)
16.90 лв. 24.90 лв.

Според статистически проучвания повечето хора имат повече от 1 телефон, като към момента може би повече от 2 по-близо до истината. За да не останете без всякаква връзка със света, приятелите и семейст..

BIONASE уред за лечение чрез фототерапия на синузит, ринит и сенна хрема

(0)
Поръчани (0)
50.00 лв.

Това е един уникален иновативен продукт за лечение чрез фототерапия. Той е напълно безопасен, ефективен и лекува синузит, запушен нос, сенна хрема, ринит и унищожава бактериалната флора в синусите. Ня..

-32%

Компактен Micro USB кабел 3 в 1 за зареждане и трансфер на данни за смартфони

(0)
Поръчани (143)
16.90 лв. 24.90 лв.

Универсален 3 в 1 Мicrro USB кабел за зареждане и трансфер на данни за смартфони Ако сте се уморили да се справяте няколко уреда които трябва редовно да бъдат зареждани... Ако сте свикнали да носите..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

Компактна мини преса за изправяне на коса

(1)
Поръчани (97)
20.00 лв.

Жените обикновено полагат много грижи за външния си вид, за да се чувстват красиви, забелязани и ценени. Самочувствието е важно за всяка дама. За да се чувства по-женствена, жената обикновено ежеднев..

-32%

Съвременен бързо зараждащ USB кабел за iPhone и Android 3 В 1

(1)
Поръчани (65)
16.90 лв. 24.90 лв.

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на всички модели мобилни телефони и таблети. Тъй като на повечето хора в наши временна се налага да имат повече от 1 телефон, за да не останат с паднала батер..

Уред за перфектен домашен педикюр

(0)
Поръчани (0)
27.90 лв.

Комплект за домашен педикюр Pedi Pistol с 10 приставки Всяка жена знае, че има два избора когато става въпрос за визията на краката й - да възхити останалите със своя перфектен педикюр или да направи..

Дизайнерски електронен кантар

(0)
Поръчани (36)
20.00 лв.

Представяме ви един изключително точен и компактен кантар. Продуктът е много стилен и можете да избирате между няколко модерни дизайна. Кантарът е невероятно точен и има дисплей, който се прибира под ..

Bluetooth очила за преписване с магнитни микрослушалки

(0)
Поръчани (336)
220.00 лв.

Представяме Ви иновативно и надеждно устройство за преписване, дигизирано като стандартни очила. Рамките са стилни и подхождат еднакво добре и на двата пола. Напълно дискретно и удобно Преписването ..

-10%

Bluetooth химикалка за преписване с микрослушалка

(0)
Поръчани (89)
157.50 лв. 175.00 лв.

Представяме ви Bluetooth химикалка, специално разработена за преписване и за провеждане на разговор, без това да си проличи отстрани и без да има кабели, които да пречат. Досущ като обикновена писалк..

-15%

GSM предавател за скрита комуникация с микрослушалка тип тапичка

(0)
Поръчани (0)
220.00 лв. 260.00 лв.

Представяме Ви един уникален по себе си продукт, а имено автономер автономер GSM предавател с микрослушалка тип тапичка пригоден специално за скрита и незабалежима комуникация. Устройството е от ново ..

LED будилник и метеостанция с форма на пирамида светещ в 7 цвята

(0)
Поръчани (116)
8.90 лв.

Представяме един страхотен светещ антистрес часовник, който притежава още много полезни функции. Тайната му се крие в терапията с цветове. Този настолен часовник може да бъде част от дома или офиса ви..

-13%

Mагнитна Bluetooth микрослушалка за преписване

(0)
Поръчани (35)
105.00 лв. 120.00 лв.

Представяме ви едно доста удобно устройство за преписване, което няма твърде много кабели и е почти незабележимо. Това е практичнa, лесна и удобна за употреба, Bluetooth слушалка. Кристален звук Тов..

USB запалка AUDI - Златиста

(0)
Поръчани (126)
19.90 лв.

Ако ви се е случвало, когато сте някъде навън и искате да запалите една цигара, запалката ви да е останала без газ, то този продукт определено е за вас. Той е чудесен заместител на обикновените запалк..

USB запалка BMW или Mercedes

(0)
Поръчани (269)
15.90 лв.

Ако сте любители на високите скорости и горд собственик на автомобил с марката BMW или Mercedes, този продукт е точно за Вас! Представяме Ви един супер стилен аксесоар, който ще допълни стилната Ви ви..

USB запалка MERCEDES - Сребриста

(0)
Поръчани (1)
19.90 лв.

Това е една много луксозна и естетически издържана запалка. Тя е с акумулаторна батерия, зареждаща се посредством USB кабел. Това окачествява запалката като еко, защото не работи с вредни течности кат..

UV лампа за проверка на паспорти, банкноти и документи

(0)
Поръчани (31)
22.00 лв.

Представяме Ви изключително потребен продукт в днешно време. Благодарение на него имате възможност да проверите автентичността на всякакъв вид документи и банкноти. По този начин никога повече няма да..

-17%

Безжичен звънец за врата

(0)
Поръчани (176)
10.00 лв. 12.00 лв.

Представяме един супер практичен уред, който би намерил приложение в различни ситуации. Предимството му е, че работи на батерии и можете да го монтирате навсякъде за секунди. Не е необходимо да се кър..

-35%

Безжична Bluetooth тонколона с 2 говорителя и цветомузика

(0)
Поръчани (2)
25.90 лв. 40.00 лв.

Ако търсите компактна, но мощна тонколона с хубав звук, то преносимата МS-206BT е точно за вас. Тя разполага с всички екстри, необходими за слушане на любимата ви музика, а компактните й размери ви по..

Бутафорен GSM електрошок с фенерче

(0)
Поръчани (23)
25.00 лв.

Представяме ви електрошок с фенерче под формата на мобилен телефон. Моделът е компактен, мощен и сигурен начин за самозащита. Разполага с предпазител и не причинява трайни щети при употреба. Предназна..

Показва 1 до 20 от 74 (4 страници)