Техника

-45%

Нано-атомизиращ ароматен дифузер - ddg500

(0)
Поръчани (0)
49.00 лв. 89.00 лв.

Представяме Ви страхотният нано-атомизиращ ароматен дифузер за създаване на релаксиращо работно пространство и удобна, и приятна домашна обстановка, с па̀рите на любимите Ви фрагменти или етерични мас..

BIONASE уред за лечение чрез фототерапия на синузит, ринит и сенна хрема

(0)
Поръчани (66)
50.00 лв.

Това е един уникален иновативен продукт за лечение чрез фототерапия. Той е напълно безопасен, ефективен и лекува синузит, запушен нос, сенна хрема, ринит и унищожава бактериалната флора в синусите. Ня..

-29%

Външна соларна батерия със 12 светодиода с UV фенер

(0)
Поръчани (1)
34.90 лв. 49.00 лв.

Представяме Ви един нов и иновативен продукт от последно поколение, а имено Външна соларна батерия със 12 светодиода с UV фенер. Батерията е изключително лека и разполага с 2 USB изхода, един на ..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

-18%

Практично полу-професионално wireless зарядно за сматфон

(1)
Поръчани (0)
49.00 лв. 60.00 лв.

Безжичното зарядно устройство зарежда бързо и лесно Вашия телефон, без да търсите зарядни и кабели. Устройството зарежда всички модели телефони, които поддържат Qi технология. Зарядното е малко, ..

-12%

Професионално безжично wireless зарядно за смартфон

(2)
Поръчани (0)
79.00 лв. 90.00 лв.

Бързозареждащо безжично зарядно с подложка Вече не се нуждаете от кабел с който да зареждате смартфона си! Представяме Ви стойката за бързо и лесно безжично зареждане. Било то в офиса или вкъщи, бе..

Уред за перфектен домашен педикюр

(0)
Поръчани (55)
27.90 лв.

Комплект за домашен педикюр Pedi Pistol с 10 приставки Всяка жена знае, че има два избора когато става въпрос за визията на краката й - да възхити останалите със своя перфектен педикюр или да направи..

Дизайнерски електронен кантар

(0)
Поръчани (36)
20.00 лв.

Представяме ви един изключително точен и компактен кантар. Продуктът е много стилен и можете да избирате между няколко модерни дизайна. Кантарът е невероятно точен и има дисплей, който се прибира под ..

-32%

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на телефони и таблети

(1)
Поръчани (94)
16.90 лв. 24.90 лв.

Според статистически проучвания повечето хора имат повече от 1 телефон, като към момента може би повече от 2 по-близо до истината. За да не останете без всякаква връзка със света, приятелите и семейст..

LED будилник и метеостанция с форма на пирамида светещ в 7 цвята

(0)
Поръчани (116)
8.90 лв.

Представяме един страхотен светещ антистрес часовник, който притежава още много полезни функции. Тайната му се крие в терапията с цветове. Този настолен часовник може да бъде част от дома или офиса ви..

USB запалка AUDI - Златиста

(0)
Поръчани (128)
19.90 лв.

Ако ви се е случвало, когато сте някъде навън и искате да запалите една цигара, запалката ви да е останала без газ, то този продукт определено е за вас. Той е чудесен заместител на обикновените запалк..

USB запалка BMW или Mercedes

(0)
Поръчани (269)
15.90 лв.

Ако сте любители на високите скорости и горд собственик на автомобил с марката BMW или Mercedes, този продукт е точно за Вас! Представяме Ви един супер стилен аксесоар, който ще допълни стилната Ви ви..

USB запалка MERCEDES - Сребриста

(0)
Поръчани (107)
19.90 лв.

Това е една много луксозна и естетически издържана запалка. Тя е с акумулаторна батерия, зареждаща се посредством USB кабел. Това окачествява запалката като еко, защото не работи с вредни течности кат..

UV лампа за проверка на паспорти, банкноти и документи

(0)
Поръчани (31)
22.00 лв.

Представяме Ви изключително потребен продукт в днешно време. Благодарение на него имате възможност да проверите автентичността на всякакъв вид документи и банкноти. По този начин никога повече няма да..

-17%

Безжичен звънец за врата

(0)
Поръчани (176)
10.00 лв. 12.00 лв.

Представяме един супер практичен уред, който би намерил приложение в различни ситуации. Предимството му е, че работи на батерии и можете да го монтирате навсякъде за секунди. Не е необходимо да се кър..

Бутафорен GSM електрошок с фенерче

(0)
Поръчани (23)
25.00 лв.

Представяме ви електрошок с фенерче под формата на мобилен телефон. Моделът е компактен, мощен и сигурен начин за самозащита. Разполага с предпазител и не причинява трайни щети при употреба. Предназна..

Висококачествен портативен мини скенер

(0)
Поръчани (86)
300.00 лв.

Предтсавяме ви един висококачествен и портативен мини скенер. Тези уреди се използват за сканиране на различни видове документи. Новите технологии се развиват все повече това позволява на уредите да с..

Детектор за фалшиви банкноти

(0)
Поръчани (65)
40.00 лв.

Бързото развитие на технологиите променя фалшифицираните защитни елементи и улеснява тяхното разпознаване. Начинът за идентификация на фалшификатите е интегрирането на UV флуоресцентни материали, нами..

-44%

Дрегер за алкохол - любителски

Поръчани (1435)
21.90 лв. 39.00 лв.

Случвало ли ви се е когато се съберете цяла компания и сте решили да се почерпите, след това да се чудите дали можете да управлявате автомобил? Това, което ще ви предложим, ще ви изненада с неговата ф..

Дрон ACME Zoopa Q420 с вградена HD nano камера

(0)
Поръчани (23)
210.00 лв.

Дроновете стават все по-популярни, поради това че могат да достигнат недостъпни места, да заснемат страхотни кадри, като също така намират широко приложение в сферите на картографиране, инспекции, про..

Показва 1 до 20 от 65 (4 страници)