Техника

Компактна прахосмукачка за автомобил за сухо и мокро почистване

(0)
Поръчани (0)
44.90 лв.

Представяме ви една уникално практична и удобна за работа компактна прахосмукачка за сухо и мокро почистване походя ща за всякакъв вид автомобили. Иновативна технология Благодарение на новият и съв..

-18%

Практично полу-професионално wireless зарядно за сматфон

(1)
Поръчани (0)
49.00 лв. 60.00 лв.

Безжичното зарядно устройство зарежда бързо и лесно Вашия телефон, без да търсите зарядни и кабели. Устройството зарежда всички модели телефони, които поддържат Qi технология. Зарядното е малко, ..

Преносимо устройство против комари Ls216

(0)
Поръчани (1)
19.90 лв.

Нашето ултразвуково устройство против комари LS-216 ефективно отблъсква комари, черни мухи и други летящи насекоми. Един наистина работещ уред, който ще ни отърве от нахалните комари и други летящи ..

-12%

Професионално безжично wireless зарядно за смартфон

(2)
Поръчани (0)
79.00 лв. 90.00 лв.

Бързозареждащо безжично зарядно с подложка Вече не се нуждаете от кабел с който да зареждате смартфона си! Представяме Ви стойката за бързо и лесно безжично зареждане. Било то в офиса или вкъщи, бе..

Уред за перфектен домашен педикюр

(0)
Поръчани (55)
27.90 лв.

Комплект за домашен педикюр Pedi Pistol с 10 приставки Всяка жена знае, че има два избора когато става въпрос за визията на краката й - да възхити останалите със своя перфектен педикюр или да направи..

Дизайнерски електронен кантар

(0)
Поръчани (36)
20.00 лв.

Представяме ви един изключително точен и компактен кантар. Продуктът е много стилен и можете да избирате между няколко модерни дизайна. Кантарът е невероятно точен и има дисплей, който се прибира под ..

UV лампа за проверка на паспорти, банкноти и документи

(0)
Поръчани (31)
22.00 лв.

Представяме Ви изключително потребен продукт в днешно време. Благодарение на него имате възможност да проверите автентичността на всякакъв вид документи и банкноти. По този начин никога повече няма да..

Висококачествен портативен мини скенер

(0)
Поръчани (88)
300.00 лв.

Предтсавяме ви един висококачествен и портативен мини скенер. Тези уреди се използват за сканиране на различни видове документи. Новите технологии се развиват все повече това позволява на уредите да с..

Детектор за фалшиви банкноти

(0)
Поръчани (65)
40.00 лв.

Бързото развитие на технологиите променя фалшифицираните защитни елементи и улеснява тяхното разпознаване. Начинът за идентификация на фалшификатите е интегрирането на UV флуоресцентни материали, нами..

-44%

Дрегер за алкохол - любителски

Поръчани (1446)
21.90 лв. 39.00 лв.

Случвало ли ви се е когато се съберете цяла компания и сте решили да се почерпите, след това да се чудите дали можете да управлявате автомобил? Това, което ще ви предложим, ще ви изненада с неговата ф..

Електронен кантар до 150кг. със стилен дизайн - Royalty Line

(0)
Поръчани (120)
38.00 лв.

В днешно време все по-голямо значение се отдава на човешкото тегло. Добрият външен вид е издигнат в култ и суетата е взела връх. Всеки грижещ се за тялото си човек се тегли редовно и е много важно кан..

Електронна бижутерска везна

(0)
Поръчани (228)
15.00 лв.

Когато търсите надеждност, мобилност и качество, то това е вашият модел електронна везна. Тази компактна електронна везна предлага прецизно мерене, стилен дизайн, лесно ползване и устойчивост. Професи..

Електронна кухненска везна Royalty Line

(0)
Поръчани (52)
33.90 лв.

Royalty Line е световноизвестна швейцарска марка за домакински и кухненски уреди, както и посуда за готвене. Реномираната компания се слави с изработката на висококачествени продукти, които са с изклю..

Компактен ултравиолетов детектор за идентифициране на фалшиви банкноти и ценни документи

(0)
Поръчани (94)
25.00 лв.

Ежедневно през ръцете ни минават голям брой документи и банкноти, но едва ли бихме могли сами да разпознаем дали те са истинни или просто поредния фалшификат. В тези случаи, техниката е много по-надеж..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

Компактна противовятърна usb запалка

(0)
Поръчани (260)
9.90 лв.

Това е нестандартна запалка, с която паленето на цигара е на друго ниво. Тя ще е перфектното допълнение към личния ви стил, независимо дали сте на работа, в университета, на кафене, бар, разходка или ..

Изчерпан

Мини mp3 player BEATS

(0)
Поръчани (30)
8.00 лв.

Представяме един малък и компактен Mp3 player, от който може да слушате музика с високо качество на звука. Продуктът е с приблизителни размери 3 x 2 сантиметра и може да го носите навсякъде със себе с..

Мултифункционален детектор за проверка на банкноти с ултравиолетова и луминисцентна светлина

(0)
Поръчани (154)
67.00 лв.

Използваме парични средства всеки ден, но сами едва ли бихме могли да открием разликата между истинска и подправена банкнота. В днешно време, фалшифицирането на пари е достигнало професионално ниво и ..

Портативен преносим скенер

(0)
Поръчани (170)
140.00 лв.

Това е малко и удобно устройство, което е предназначено за сканиране на документи, снимки и други, които да използвате в последствие като ги качите на вашия компютър.Сред основните предимства на този ..

Портативен скенер за бързо сканиране на снимки и документи

(0)
Поръчани (0)
140.00 лв.

Колко пъти Ви се е случвало да се налага да копирате спешно документи или някакви текстове на хартия, но в близост да няма копирен център? Не можете да ги вземете за вкъщи, не можете да ги върнете на ..

Показва 1 до 20 от 67 (4 страници)