Епилатори

Дамски тример с презареждаема батерия

(0)
Поръчани (0)
29.90 лв.

1За красива и гладка кожа всяка дама полага някакви грижи. Резултатът от обикновените самобръсначки е краткотраен и ефектът е по-тъмни, гъсти и твърди косъмчета всеки път. Ако прагът ви на чувствителн..

Компактен уред за разтапяне на кола маска

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв.

Представяме ви уред, в който може да разтапяте кола маска. Така, ще можете да извършвате процедурата по обезкосмяване вече в домашни условия, без да се налага да посещавате скъпи салони и да изпитвате..

Машинка за бръснене и подстригване Kemei 7 в 1

(0)
Поръчани (3)
49.90 лв.

В днешно време мъжете започват да полагат все повече и повече грижи за външния си вид. Те също прибягват както към оформянето на вежди, така и към безкосмяването ако не на цялото, то поне на определен..

Мъжки тример MicroTouch Max

(0)
Поръчани (0)
11.90 лв.

Представяме ви тример MicroTouch Max, с който всеки мъж ще може почти без никакви усилия да поддържа безупречен външен вид. Има проучвания и анкети, които доказват, че добрият външен вид помага на хор..

Изчерпан

Мъжки тример за лице и тяло

(0)
Поръчани (0)
29.90 лв.

Не само жените държат на красивия си външен вид и искат да изглеждат добре. В днешно време добре поддържаната визия е приоритет и за много мъже. За вас господа, предлагаме страхотна и много компактна ..

Прецизен епилатор за обезкосмяване Sky Super

(0)
Поръчани (0)
21.00 лв.

Премахването на нежеланото окосмяване е важнa част от грижата за красива кожа. Предлагаме ви много лесен и ефективен начин да се погрижите за кожата си и тя да бъде гладка и мека – това е електрически..

Тример за оформяне на брада и мустаци Surker 2 в 1

(0)
Поръчани (0)
20.00 лв.

Безжичните уреди заемат все по-голяма част от ежедневието ни. Удобството на този продукт е, че работи без кабели, а с акумулаторна батерия. Устройството е компактно, ефективно и чудесно ще оформяте му..

Удобен уред за разтапяне на кола маска

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв.

Много жени, без значение дали имат по-обилно окосмяване или не, изпитват желание да опитат да премахнат нежеланите косъмчета чрез един от най-ефективните методи, а именно кола маската, но не го правят..

Универсален кола маска пълнител за всеки уред

(0)
Поръчани (4)
4.90 лв.

Представяме ви кола маска в универсален пълнител, пасващ на всички правоъгълни уреди за разтапяне. Да, точно така - методът за обезкосмяване, който сте виждали досега само в професионалните салони е д..

Изчерпан
-34%

Smooth Away VIBE иновативен комплект за епилиране

(0)
Поръчани (2)
19.00 лв. 29.00 лв.

Представяме ви един страхотен продукт, които ще се хареса на всяка една жена. Това е система за премахване на косми Smooth away VIBE. Вече ще можете да се отървете трайно от нежеланото окосмяване, без..

Изчерпан

Sun Depil система за обезкосмяване

(0)
Поръчани (73)
4.90 лв.

Най-честата форма на депилация е бръсненето, което обаче доста често причинява увреждане по кожата, тъй като е най-агресивният метод. Подложките Sun Depil имат за цел да свършат същата работа, без да ..

Изчерпан

Лента за кола маска - 100 метра

(0)
Поръчани (0)
17.90 лв.

Представяме ви лента, навита на роло, специално предназначена за обезкосмяване с кола маска. За разлика от готовите, този модел е за предпочитане, защото е под формата на ролка и можете да отрежете то..

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)