Епилатори

-34%

Smooth Away VIBE иновативен комплект за епилиране

(0)
Поръчани (2)
19.00 лв. 29.00 лв.

Представяме ви един страхотен продукт, които ще се хареса на всяка една жена. Това е система за премахване на косми Smooth away VIBE. Вече ще можете да се отървете трайно от нежеланото окосмяване, без..

Sun Depil система за обезкосмяване

(0)
Поръчани (58)
4.90 лв.

Най-честата форма на депилация е бръсненето, което обаче доста често причинява увреждане по кожата, тъй като е най-агресивният метод. Подложките Sun Depil имат за цел да свършат същата работа, без да ..

Дамски тример с презареждаема батерия

(0)
Поръчани (0)
29.90 лв.

1За красива и гладка кожа всяка дама полага някакви грижи. Резултатът от обикновените самобръсначки е краткотраен и ефектът е по-тъмни, гъсти и твърди косъмчета всеки път. Ако прагът ви на чувствителн..

Компактен уред за разтапяне на кола маска

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв.

Представяме ви уред, в който може да разтапяте кола маска. Така, ще можете да извършвате процедурата по обезкосмяване вече в домашни условия, без да се налага да посещавате скъпи салони и да изпитвате..

Лента за кола маска - 100 метра

(0)
Поръчани (0)
17.90 лв.

Представяме ви лента, навита на роло, специално предназначена за обезкосмяване с кола маска. За разлика от готовите, този модел е за предпочитане, защото е под формата на ролка и можете да отрежете то..

Машинка за бръснене и подстригване Kemei 7 в 1

(0)
Поръчани (0)
49.90 лв.

В днешно време мъжете започват да полагат все повече и повече грижи за външния си вид. Те също прибягват както към оформянето на вежди, така и към безкосмяването ако не на цялото, то поне на определен..

Мъжки тример MicroTouch Max

(0)
Поръчани (0)
11.90 лв.

Представяме ви тример MicroTouch Max, с който всеки мъж ще може почти без никакви усилия да поддържа безупречен външен вид. Има проучвания и анкети, които доказват, че добрият външен вид помага на хор..

Изчерпан

Мъжки тример за лице и тяло

(0)
Поръчани (0)
29.90 лв.

Не само жените държат на красивия си външен вид и искат да изглеждат добре. В днешно време добре поддържаната визия е приоритет и за много мъже. За вас господа, предлагаме страхотна и много компактна ..

Прецизен епилатор за обезкосмяване Sky Super

(0)
Поръчани (0)
21.00 лв.

Премахването на нежеланото окосмяване е важнa част от грижата за красива кожа. Предлагаме ви много лесен и ефективен начин да се погрижите за кожата си и тя да бъде гладка и мека – това е електрически..

Тример за оформяне на брада и мустаци Surker 2 в 1

(0)
Поръчани (0)
20.00 лв.

Безжичните уреди заемат все по-голяма част от ежедневието ни. Удобството на този продукт е, че работи без кабели, а с акумулаторна батерия. Устройството е компактно, ефективно и чудесно ще оформяте му..

Удобен уред за разтапяне на кола маска

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв.

Много жени, без значение дали имат по-обилно окосмяване или не, изпитват желание да опитат да премахнат нежеланите косъмчета чрез един от най-ефективните методи, а именно кола маската, но не го правят..

Универсален кола маска пълнител за всеки уред

(0)
Поръчани (0)
4.90 лв.

Представяме ви кола маска в универсален пълнител, пасващ на всички правоъгълни уреди за разтапяне. Да, точно така - методът за обезкосмяване, който сте виждали досега само в професионалните салони е д..

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)