Фитнес уреди

Иновативен електро-стимулатор за перфектно дупе

(0)
Поръчани (232)
53.00 лв.

Сигурни сме, че няма жена, която тайно да не мечтае за релефни извивки и стегнато обемно дупе. Все повече жени искат ( и не без основание) да изглеждат перфектно и най-после да постигнат така желаното..

Изчерпан
-59%

KIYESKI натурални лепенки за отслабване

(0)
Поръчани (16)
4.90 лв. 12.00 лв.

За някои хора е важно да изглеждат слаби, а за други да имат мускули. За всички е валидно едно - никой не харесва излишните мазнини и целулита. В такъв случай ви представяме едно доста ефективно решен..

-36%

zk3506

(0)
Поръчани (2)
9.00 лв. 14.00 лв.

Това са лепенки за топене на мазнини. Те са чудесен вариант както за мъже, така и за жени. Стопяват мазнините и подобряват състоянието на организма Тези лепенки са предназначени да се поставят върху..

Биомагнити за слабо и оформено тяло Nano Slim

(0)
Поръчани (0)
11.40 лв.

Представяме ви иновативен начин за отслабване. Тези биомагнити съчетават китайската традиционна медицина и благодарение на тях ще намалите неприятното усещане за постоянен глад и ще ускорите вашия мет..

-40%

Вelly Burner неопренов колан за отслабване

(0)
Поръчани (1)
15.00 лв. 25.00 лв.

Отслабването е съпроводено с много митове и легенди, а истината е съвсем проста. За да се отслабне, е нужно правилно хранене и спортуване. Дори не става дума за някакви постижения в областта на спорта..

Иновативен фитнес уред за стегнат корем

(0)
Поръчани (3)
32.90 лв.

Коремната мускулатура притежава особено важни двигателни функции. Предвид централното и разположение, тя общо казано, координира долната и горната част на тялото. Съставена е от прав, напречен и два к..

Изчерпан

Колан за отслабване със сауна ефект Sauna Belt Velform

(0)
Поръчани (0)
20.00 лв.

В днешно време външният вид е от огромно значение за всеки човек, независимо от възрастта му. За да изглежда добре всеки полага някакви усилия. Някои от вас спортуват, други спазват диети. Невинаги ви..

Ластици за тренировка 5 в 1

(0)
Поръчани (0)
16.90 лв.

Ако сте от хората, които държат на фигурата си и обичат да тренират, но нямате достатъчно средства или пък време за тренировъчни зали, то с помощта на този продукт определено ще решите проблема си. ..

-67%

Лепенки за отслабване Slim Patch

(0)
Поръчани (5)
4.90 лв. 15.00 лв.

Представяме ви лепенки за отслабване, които се грижат за вашата добра форма и здравословно състояние. Формулата на продукта съдържа изцяло натурални продукти, които стимулират отслабването, горенето н..

Изчерпан

Магнитни пръстени за отслабване

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Знаете ли, че ходилата са известни като второто сърце на тялото в азиатската медицина? На тях се намират повече от 60 акупунктурни точки, отговарящи на различни части от тялото и органите ни. Чрез сти..

-20%

Тежести за ръце Swing Weights

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв. 49.00 лв.

Спортът е най-доброто лекарство. Той намалява стреса, подобрява паметта, увеличава тонуса, учи на дисциплина и ни помага да сме здрави психически и физически. В днешното ни забързано ежедневие обаче, ..

-26%

Уред за домашен фитнес IRON GYM

(0)
Поръчани (0)
28.90 лв. 39.00 лв.

Всеки от нас желае да изглежда добре, но не всеки има възможност да посещава редовно фитнес зали. Дали заради липса на свободно време или на финансови средства, за много хора перфектното тяло си остав..

Уред за коремна преса и оформяне на цялото тяло ABS Advanced System

(0)
Поръчани (0)
29.00 лв.

Представяме ви уред за домашно ползване, с който ще можете да оформите красива и здрава коремна мускулатура и ще подобрите формите на цялото си тяло. Той работи на принципа на кинетичното съпротивлени..

Изчерпан
-24%

Velform виброколан със сауна ефект

(0)
Поръчани (0)
45.00 лв. 59.00 лв.

Представяме ви едно страхотно решение за всички дами и господата, които искат да отслабнат и да имат стегнати форми. Това е коланът Velform изработен по специална технология, който постига този ефект ..

Изчерпан
-34%

Фитнес лост за монтиране на каса на врата

(0)
Поръчани (5)
19.90 лв. 30.00 лв.

Набиранията на лост са предпочитано тренировъчно упражнение от десетилетия. Това е вид  тренировка, използваща собствената тежест на тялото. Ако и Вие сте любител на лостовете, но не живеете в бл..

Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)