Играчки за момчета

-46%

Комплект за изработване и изрисуване на гипсови фигурки

(0)
Поръчани (243)
18.99 лв. 35.00 лв.

Представяме един страхотен комплект, който ще накара децата да станат от компютрите и да направят нещо красиво и креативно. Това е комплект за създаване на фигурки от гипс и рисуване. В комплекта има..

Изчерпан

Боксова круша за деца Спайдърмен

(0)
Поръчани (0)
16.90 лв.

Представяме ви един уникален, иновативен и същевремено полезен продукт, а имено боксова круша за деца Спайдърмен. Към нея има и специално боксови ръкавици отново щамповани с любимия герой.  Този..

Изчерпан

Боксова круша с ръкавици Бен 10 за деца

(0)
Поръчани (0)
16.50 лв.

Момченцата са много енергични и активни. Често извършват бели и за родителите става трудно да им подсигуряват занимания, в които те да вложат енергията си. Затова Ви предлагаме тази чудесна боксова кр..

-16%

Детска топка за скачане Кенгуру

(0)
Поръчани (366)
15.90 лв. 19.00 лв.

Сигурно си спомняте колко много обичахте да скачате с такава топка, когато бяхте малки деца? Сега е ред и на вашите малчугани да се възползват от това забавление. Защо да се върнем към тоя стериоти..

Детска игра Tangle and Tumble

(0)
Поръчани (65)
16.80 лв.

Представяме популярната детска игра, позната още като Туистър. Тя е толкова забавна, че ще се наслаждавате с усмивка на радостта на децата и техните другарчета. Често се събирате с приятелски семейств..

Детска играчка автомат със звукови ефекти

(0)
Поръчани (100)
18.00 лв.

Момченцата са палави и имат много енергия. Те са любопитни към околния свят и често остават да правят компания на мама и тати, докато гледат телевизия. Нерядко обаче стават свидетели на бойни сцени с ..

Изчерпан

Детска играчка музикално жълто пате снасящо яйца

(0)
Поръчани (86)
15.00 лв.

Представяме една невероятна по рода си и изключително забавна играчка за всяко дете. Спечелете си малко почивка като подарите една много занимателна играчка на детето си. Това е жълто симпатично пате,..

Детски дизайнесрски воден бодиборд

(0)
Поръчани (120)
29.90 лв.

Плуването винаги е било любимо удоволствие за децата, а сега ще се превърне в още по-приятно преживяване, благодарение на детския бодиборд за плуване. Дизайнът на сърфа е направен така, че да помогне ..

Изчерпан
-20%

Детски баскетболен кош за пране

(0)
Поръчани (83)
31.90 лв. 40.00 лв.

Почистването и подреждането на детската стая е като мъчение за децата. Вместо да играят навън, трябва да почистват стаята си. Дрехите, които са за пране стоят разпилени из стаята, вместо в коша за пра..

Детски инструменти за игра Tools Set Super Power

(0)
Поръчани (53)
59.90 лв.

Представяме ви един страхотен комплект, а именно детски инструменти за игра. Този сет се състои от 38 части и има различни видове инструменти като: чук, клещи, болтове, винтове, отвертка, трион, предп..

Комплект пластмасови инструменти за деца Fun Set Tools

(0)
Поръчани (135)
38.00 лв.

Това е един страхотен комплект от детски инструменти с куфар за игра Fun Set Tools. Инструментите са забавни и са досущ като истински. Това може да бъде един чудесен подарък за всяко едно дете.  ..

Изчерпан

Миньон хеликоптерче за деца

(0)
Поръчани (237)
20.00 лв.

Познавате ли Миньоните – любимци на малки и големи? Да, това са страхотните жълтурковци от анимацията „Аз, проклетникът” , които подскачат навсякъде, пеят и танцуват и говорят на техния смешен измисле..

Изчерпан
-59%

Нов модел Говорещият Том - снежно бяла интерактивна играчка

(0)
Поръчани (0)
24.00 лв. 58.00 лв.

Играчките не са това, което бяха. Говорят, пеят, разказват истории - те образоват децата докато се забавляват. Говорещата котка Том е сред най-популярните приложения за смартфони през последните някол..

-40%

Нощна лампа костенурка - музикална и проектираща звезди

(0)
Поръчани (433)
19.90 лв. 33.00 лв.

Този продукт е едно съчетание на миловидна, плюшена играчка във формата на костенурка и нощна  лампа. Той може да внесе целия небесен свод със звездите и луната в стаята на вашето малко съкровище..

Изчерпан

Плюшени играчки Пикачу

(0)
Поръчани (0)
30.00 лв.

Покемон е популярна детска игра, създадена през 1995г. По-късно се появяват и Покемон аниме, манга и книги. Покемоните все още са обичани и актуални и до днес, а един от най-популярните герои е Пикачу..

-37%

Подвижен и светещ Том интерактивна детска играчка

(0)
Поръчани (365)
22.00 лв. 35.00 лв.

Подвижният и светещ Том е толкова забавен! Мобилното приложение е изключително популярно сред малки и големи, а той, заедно със своите приятели, осигуряват забавление и развитие на някои умения. За на..

-28%

Самонапълващи се водни бомбички

(0)
Поръчани (759)
17.90 лв. 24.90 лв.

Лятото дойде и е време да се разхладите. Подарете на децата и цялото си семейство милиони усмивки, смях и забавление. Моментът за водните битки настъпи. Забравете за досадното и отнемащо часове за..

Изчерпан

Детска играчка автомобил, движещ се по стени и тавани

(0)
Поръчани (426)
28.00 лв.

Зарадвайте детето си с невероятен подарък – кола, която може да се движи върху стени и тавани. Играчката се контролира от дистанционно управление и е мечта на всяко момченце. Движи се безпрепятствено ..

Изчерпан

Комплект магически трикове за деца Magic Tricks Show

(0)
Поръчани (0)
13.00 лв.

Това е комплект за всички начинаещи магьосници MAGIC Tricks Show. В него има включени някои от най-известните трикове като изчезващото топче и чашите, фокуси с карти, магическата шапка и зайчетата, ма..

Изчерпан
-57%

3D таблет Talking Tom с песни и приказки

(0)
Поръчани (287)
29.00 лв. 67.00 лв.

Говорещата котка Том е едно от най-известните животни в интернет! Всичко започна с едно развлекателно приложение за смартфон и се превърна в световен хит! Артикулите с Том са безбройни, а децата са лу..

Показва 1 до 20 от 36 (2 страници)