Кухненски ножове комплекти

Първокласен сет от стоманени ножове с незалепващо антибактериално покритие Royalty Line

(0)
Поръчани (0)
79.90 лв.

За професионалните готвачи или любители на кулинарията предлагаме пълен набор от стоманени ножове на швейцарската марка Royalty Line. Осигурете си без проблем желаното удобство и прецизност в кухнята ..

-14%

Комплект кухненски ножове с незалепващо покритие и луксозна магнитна поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (249)
59.00 лв. 69.00 лв.

Един от ключовите моменти за бързото нарязване на дадени продукти (плодове, зеленчуци, месо, колбаси и т.н.) е ножовете, които използвате да са добре подострени. На всеки се е случвало да се "измъчва"..

-21%

Комплект от 5 ножа и белачка с антиалергенно керамично покритие Royalty Line

(0)
Поръчани (177)
38.00 лв. 48.00 лв.

В днешно време все повече хора проявяват интерес към здравословното хранене. Ако и Вие избирате да готвите само с продукти с високо съдържание на полезни съставки, вероятно знаете, че много от покрити..

Комплект от 6 ножа и белачка с керамично покритие Royalty Line

(0)
Поръчани (232)
46.00 лв.

В днешно време кулинарията е хоби на все повече хора по света, а източниците на информация по темата са безброй. Това е и причината много от готвачите-любители да са наясно със всички аспекти на здрав..

Изчерпан

Стилен комплект ножове Royalty Line от неръждаема стомана с луксозен калъф

(0)
Поръчани (150)
49.00 лв.

Кулинарните ентусиасти и професионалните готвачи отлично знаят, че в една кухня, ножът е най-важния предмет. По тази причина изборът на материал, от който са изработени ножовете, е от огромно значение..

Изчерпан

Универсален бял сет от 5 ножа, белачка и поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (211)
51.90 лв.

Ако често попадате на кулинарни предавания и се чудите как готвачите от екрана режат продуктите толкова бързо, то ние ще издадем тайната. Тя се крие в удобните ножове. Едва ли има домакиня, на която н..

Изчерпан
-30%

Royalty Line висококачествени ножове от неръждаема стомана

(1)
Поръчани (357)
69.00 лв. 99.00 лв.

Представяме Ви една линия висококачествени ножове на Royalty Line изработени от неръждаема стомана. Те са наточени лазерно и полирани за още по-високо качество и издържливост.  Необходимост в ку..

Изчерпан
-11%

Екстравагантен сет от 5 висококачествени стоманени ножове с мраморно покритие , ножица и точило с дръжки тип махагон.

(7)
Поръчани (465)
79.00 лв. 89.00 лв.

Представяме ви един екстравагантен комплект от висококачествени ножове на швейцарския бранд Royalty Line. Той съдържа 5 ножа, кухненска ножица и стоманено точило за ножове. Изработен от висококачеств..

Изчерпан
-36%

Керамични ножове и белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (209)
37.90 лв. 59.00 лв.

Керамичните ножове стават все по-популярни и все по-често домакинствата заменят обикновените с такива. В допълнение към тяхната острота, с която се славят, реномираната швейцарска компания Royalty Lin..

Изчерпан

Комплект 12 ножа и ножица Miracle Blade

(0)
Поръчани (96)
35.00 лв.

Представяме ви един страхотен комплект от 12 ножа и ножица, които със сигурност напълно ще заменят всички останали ножове в кухнята. С този комплект всяка една домакиня ще усъвършенства уменията си в ..

Изчерпан
-20%

Комплект ножове с карбонова дръжка и керамична белачка за картофи

(0)
Поръчани (248)
39.00 лв. 49.00 лв.

Това е един кухненски комплект, с който ще приготвяте храната у дома много по-лесно и бързо. Отървете се от старите ножове, които не Ви вършат работа и се сдобийте с нов комплект с швейцарско качество..

Изчерпан
-26%

Комплект ножове с мраморно покритие, прибори за готвене и поставки Royalty Line

(0)
Поръчани (165)
59.00 лв. 80.00 лв.

Представяме ви един от най-луксозните комплекти на Royalty Line. Марката е швейцарска, известна с висококачествените домакински уреди, съдове и прибори за готвене. Този сет може да бъде едно прекрасно..

Изчерпан

Комплект ножове с незалепващо покритие и подарък керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (308)
34.90 лв.

Представяме ви великолепен комплект ножове на швейцарската марка Royalty line. В него ще получите 7 ножа в невероятно красиви и пъстри цветове. В допълнение към тях има и керамична белачка, с която мо..

Изчерпан
-40%

Комплект от 5 красиво изработени ножове с незалепващо покритие и керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (144)
33.00 лв. 55.00 лв.

Много от домакинствата от разполагат само с един брой нож, с който режат всички продукти, а това е много неудобно. Ако най-сетне сте решили да инвестирате в качествен комплект ножове, които да Ви служ..

Изчерпан
-28%

Комплект от 5 ножа и белачка Royalty line

(0)
Поръчани (175)
29.00 лв. 40.00 лв.

Всеки държи на качествените продукти, особено когато става въпрос за кухненски прибори. Все пак с тях приготвяте храната, която консумирате. Комплектът ножове, който ви представяме е изработен от висо..

Изчерпан

Комплект от 5 ножа и керамична белачка с поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (415)
51.90 лв.

Ножовете, които ви представяме са швейцарски. Марката Royalty line от години предоставя възможност на своите клиенти да използват само най-добрите продукти. Комплектът, който ви предлагаме е един от н..

Изчерпан

Комплект от 5 ножа с незалепващо покритие и керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (222)
33.00 лв.

Ако сте фен на здравословния начин на живот, вероятно сте наясно, че повечето ножове окисляват храната и отнемат от полезните и свойства. За да не нанасяте допълнителна вреда на организма си, Ви предл..

Изчерпан

Комплект от 7 ножа с керамично покритие и подарък керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (166)
39.00 лв.

Представяме ви този прекрасен комплект от 7 ножа и белачка с уникален нов дизайн и антибактериално  незалепващо покритие на швейцарската марка Royalty Line. Името на фирмата се свързва с високото..

Изчерпан
-28%

Комплект от 8 части ножове с каменно покритие, ножица, точило и поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (243)
78.00 лв. 108.00 лв.

Представяме този невероятно красив комплект включващ пет ножа, точило, ножица и елегантна поставка, в която да ги съхранявате. Ножовете са с швейцарско качество и са едни от водещите продукти на марка..

Изчерпан
-22%

Красив комплект ножове с точило и кухненска ножица Royalty Line, 8 части

(0)
Поръчани (246)
69.00 лв. 89.00 лв.

Запознайте се с Швейцарката класа! На вниманието Ви е един стилно изрисуван комплект ножове с поставка, които ще се впишат чудесно в кухнята и ще и вкарат доза стил и красота. Производител е един от с..

Показва 1 до 20 от 33 (2 страници)