Кухненски ножове комплекти

-22%

Първокласен сет от стоманени ножове с незалепващо антибактериално покритие Royalty Line

(5)
Поръчани (678)
69.00 лв. 89.00 лв.

За професионалните готвачи или любители на кулинарията предлагаме пълен набор от стоманени ножове на швейцарската марка Royalty Line. Осигурете си без проблем желаното удобство и прецизност в кухнята ..

-28%

Универсален сет от висококачествени стоманени ножове с ножица и точило Royalty Line

(4)
Поръчани (475)
79.00 лв. 110.00 лв.

Кухненските ножове на Royalty Line от години са перфектна комбинация между цена и качество. Комплектът, който ви предлагаме е изработен по най-модерните технологии и представлява универсален сет от но..

Швейцарски ножове от неръждаема стомана в комплект с ножица, точило и въртяща се поставка Royalty Line

(4)
Поръчани (524)
79.00 лв.

Реномираният швейцарски бранд Royalty Line и този път ще посрещне вашите нужди в кухнята с този стилен комплект стоманени ножове. Без значение дали кулинарията е ваша професия или просто хоби, винаги ..

Изчерпан
-34%

Луксозен комплект ножове и прибори за хранене с антибактериално мраморно покритие

(5)
Поръчани (367)
79.00 лв. 119.00 лв.

Правилно подбраните кухненски прибори и ножове са едно от най-важните неща във всяка една кухня. Различните продукти, подправки и храни изискват употребата на различни видове ножове, създадени специал..

Луксозен комплект Щвейцарски ножове Royal Line 8 бр. с дръжки с карбоново покритие

(0)
Поръчани (276)
49.00 лв.

Всеки кулинар знае колко е важно да разполагаме с качествени ножове. Това допринася многократно към удоволствието от готвенето, качеството на храната и времетраенето на процеса. Експертите в изработка..

-13%

Професионален комплект стоманени ножове, ножица и точило Royalty Line

(2)
Поръчани (309)
69.00 лв. 79.00 лв.

Представяме ви още един комплект ножове на швейцарската марка Royalty line. С тях имате възможността да режете всякакви плодове, зеленчуци, меса и още куп други храни, без да се затруднявате. Приготве..

Изчерпан

Комплект 12 ножа и ножица Miracle Blade

(0)
Поръчани (96)
35.00 лв.

Представяме ви един страхотен комплект от 12 ножа и ножица, които със сигурност напълно ще заменят всички останали ножове в кухнята. С този комплект всяка една домакиня ще усъвършенства уменията си в ..

-14%

Комплект кухненски ножове с незалепващо покритие и луксозна магнитна поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (248)
59.00 лв. 69.00 лв.

Един от ключовите моменти за бързото нарязване на дадени продукти (плодове, зеленчуци, месо, колбаси и т.н.) е ножовете, които използвате да са добре подострени. На всеки се е случвало да се "измъчва"..

-20%

Комплект ножове с карбонова дръжка и керамична белачка за картофи

(0)
Поръчани (248)
39.00 лв. 49.00 лв.

Това е един кухненски комплект, с който ще приготвяте храната у дома много по-лесно и бързо. Отървете се от старите ножове, които не Ви вършат работа и се сдобийте с нов комплект с швейцарско качество..

Изчерпан
-26%

Комплект ножове с мраморно покритие, прибори за готвене и поставки Royalty Line

(0)
Поръчани (165)
59.00 лв. 80.00 лв.

Представяме ви един от най-луксозните комплекти на Royalty Line. Марката е швейцарска, известна с висококачествените домакински уреди, съдове и прибори за готвене. Този сет може да бъде едно прекрасно..

Комплект ножове с незалепващо покритие и подарък керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (307)
34.90 лв.

Представяме ви великолепен комплект ножове на швейцарската марка Royalty line. В него ще получите 7 ножа в невероятно красиви и пъстри цветове. В допълнение към тях има и керамична белачка, с която мо..

-40%

Комплект от 5 красиво изработени ножове с незалепващо покритие и керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (143)
33.00 лв. 55.00 лв.

Много от домакинствата от разполагат само с един брой нож, с който режат всички продукти, а това е много неудобно. Ако най-сетне сте решили да инвестирате в качествен комплект ножове, които да Ви служ..

-28%

Комплект от 5 ножа и белачка Royalty line

(0)
Поръчани (175)
29.00 лв. 40.00 лв.

Всеки държи на качествените продукти, особено когато става въпрос за кухненски прибори. Все пак с тях приготвяте храната, която консумирате. Комплектът ножове, който ви представяме е изработен от висо..

-21%

Комплект от 5 ножа и белачка с антиалергенно керамично покритие Royalty Line

(0)
Поръчани (177)
38.00 лв. 48.00 лв.

В днешно време все повече хора проявяват интерес към здравословното хранене. Ако и Вие избирате да готвите само с продукти с високо съдържание на полезни съставки, вероятно знаете, че много от покрити..

Комплект от 5 ножа и керамична белачка с поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (414)
51.90 лв.

Ножовете, които ви представяме са швейцарски. Марката Royalty line от години предоставя възможност на своите клиенти да използват само най-добрите продукти. Комплектът, който ви предлагаме е един от н..

Комплект от 5 ножа с незалепващо покритие и керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (222)
33.00 лв.

Ако сте фен на здравословния начин на живот, вероятно сте наясно, че повечето ножове окисляват храната и отнемат от полезните и свойства. За да не нанасяте допълнителна вреда на организма си, Ви предл..

Комплект от 6 ножа и белачка с керамично покритие Royalty Line

(0)
Поръчани (232)
46.00 лв.

В днешно време кулинарията е хоби на все повече хора по света, а източниците на информация по темата са безброй. Това е и причината много от готвачите-любители да са наясно със всички аспекти на здрав..

Комплект от 7 ножа с керамично покритие и подарък керамична белачка Royalty Line

(0)
Поръчани (165)
39.00 лв.

Представяме ви този прекрасен комплект от 7 ножа и белачка с уникален нов дизайн и антибактериално  незалепващо покритие на швейцарската марка Royalty Line. Името на фирмата се свързва с високото..

-22%

Красив комплект ножове с точило и кухненска ножица Royalty Line, 8 части

(0)
Поръчани (246)
69.00 лв. 89.00 лв.

Запознайте се с Швейцарката класа! На вниманието Ви е един стилно изрисуван комплект ножове с поставка, които ще се впишат чудесно в кухнята и ще и вкарат доза стил и красота. Производител е един от с..

Луксозен комплект ножове и керамична белачка за картофи

(0)
Поръчани (195)
29.90 лв.

Royalty Line е Швейцарска компания, известна в целия свят като дългогодишен производител на домакински пособия с високо качество. Професионалните сладкари, пекари и любители на кулинарията се доверява..

Показва 1 до 20 от 32 (2 страници)