Магнитна турмалинова яка срещу болки и схващания във врата - tp2414

0 мнения Поръчани (26)
Цена: 25.90 лв. 17.00 лв.
Произход
Модел: tp2414
Наличност: Изчерпан

В днешно време работата на голяма част от населението е пряко обвързана с прекарването на часове пред компютър ежедневно, а истината е, че е доста трудно да прекараме всички тези часове в така наречената правилна стойка. За някои от нас това води до болка и схващане в областта на раменете и шията, а при не вземане на мерки – и до по-сериозни проблеми.

Ако искате да се отървете от болката и напрежението в тази област и от неотлъчния им спътник – лошото настроение, ние имаме страхотно предложение за Вас! Турмалиновата яка с вградени магнити, бамбуков въглен и микро наночастици германий и турмалин ще подобри Вашето състояние само за 30-40 мин на ден. Вземете Вашия домашен лечител на супер достъпна цена и ще забравите за болките във врата.

Как действа този артикул и за кого е предназначен?

Съчетанието от 4 активно действащи съставки оказва благоприятен лечебен ефект върху редица заболявания и моментни неразположения. Успешно се справя с главоболие, стрес, световъртеж, умора и сънливост, без помощта на медикаменти. Продуктът е подходящ както за хора, които водят заседнал начин на живот, така и за активни спортисти. Изключително добър ефект оказва при диагностицирана шийна остеохондроза, хроничен тонзилит, ревматизъм и плексит, както и при травми, получени в следствие на спорт или нараняване.

Турмалинът е изключителен природен минерал, излъчващ инфрачервени затоплящи лъчи, които действат оздравително на организма. Освен това, той отделя отрицателни йони, резониращи на честотата на човешкия биоток, с което ускорява метаболизма, подобрява кръвообращението и активизира регениниращите процеси в тялото. Постоянно действащите магнити стимулират акопункутурните точки, разположени на врата и по този начин лекуват организма.

Приложение:

Турмалиновата яка с магнити се  прилага на гола кожа, като оказва загряващ ефект. За по-бързо загряване можете леко да навлажните вътрешната страна преди употреба. Обикновено ефектът е бърз и се усеща още след първата процедура, но ние Ви препоръчваме да бъдете последователни в лечението, за да постигнете трайни резултати.

Препоръчваме Ви да използвате яката 15-20 минути по 2 пъти на ден в продължение на една седмица, след което можете да намалите процедурите на по 10-15 минути и да поддържате лечебния курс 3-4 месеца, според вашите нужди. Препоръчва се едномесечна почивка между два курса на лечение.

Не мийте яката с перилни препарати или други такива, а само с хладка вода!

Противопоказания:

Да не се използва при: Висока температура, хиперфункция на щитовидната жлеза, открити рани и възпаления по кожата в зоната на прилагане на яката.

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)