Мини колонки

Изчерпан

Мини MP3 плеър с LCD екран

(0)
Поръчани (0)
18.00 лв.

В днешното време мнозина хора обичат да слушат музика не само у дома, по пътя за работа или училище. но и по време на продължителни пътувания. Най-доброто решение в такъв случай е мини MP3 плеър с LCD..

-35%

Преносима Bluetooth колонка с презареждаема батерия

(0)
Поръчани (426)
39.00 лв. 60.00 лв.

Ако търсите удобен за Вас начин да слушате музика далеч от вашия компютър, домашна стерео система или кола и искате музика, която е конвертирана (било то чрез стрийминг  или файлове съхранени на ..

Изчерпан
-34%

Тонколони с водна цветомузика - Water Dancing Speakers

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв. 59.00 лв.

Да слушаме музика - това е удоволствие, а с колонките Water Dancing Speakers ще получите двойно удоволствие! Направени са за истински аудио-любители, които оценяват не само звука, но и допълненията къ..

Компактна безжична мини тонколонка

(0)
Поръчани (54)
25.90 лв.

От доста време насам, повечето хора търсят всякакви решения, за да могат да слушат безжично любимата си музика, която се намира в мобилното им устройство. Затова ви предлагаме една уникална и практичн..

Bluetooth колонка с кристален звук и голяма батерия

(0)
Поръчани (125)
45.00 лв.

Търсите компактна колонка с хубав звук? Предлагаме ви нов мини високоговорител модел А102, който има добро качество на звука с още по-мощен бас. Новата функция bluetooth ще ви осигури бързa връзка и в..

Изчерпан
-36%

Мини колонка с вградено радио и МР3 player във формата на ябълка

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв. 39.00 лв.

Портативен мини-спикер WS-758 е оригинално устройство с функции на MP3 и FM-приемник. Колонката е с форма на обемна ябълка, която днес е много оригинална сред младежите . Специалният алуминиев сплав я..

Изчерпан
-46%

Мини тонколонка с вградено FM радио и mp3 плейър

(0)
Поръчани (0)
19.00 лв. 35.00 лв.

Представяме ви TD-V26 Portable Mini Digital малка и красива тонколонк. Чрез нея можете да слушате любимата си музика където и да сте. Стилен дизайн и силен звук На това устройство може да се слуша м..

Изчерпан

Преносима тонколонка с дизайн на Coca-Cola кенче

(0)
Поръчани (283)
18.90 лв.

Представяме ви уникална по рода си мини преносима тонколонка. Разчупеният ѝ дизайн, във формата на кенче Coca-Cola, я прави подходяща за всеки любител на газираната напитка. Кристален звук За разлик..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)