Неопренов колан за намаляване на талията Waist Trimmer - tb206

0 мнения Поръчани (0)
Цена: 12.00 лв. 5.00 лв.
Произход
Модел: tb206
Наличност: Изчерпан

Искате да се отървете от излишните мазнини в областта, но все не Ви остава време за тренировки, а за диета дума не може да става? Всички мечтаем за изваяни и стройни тела, но ежедневието не ни го позволява. Красивата коремна преса обикновено е свързана с голяма воля, усилени тренировки, строг хранителен режим и значителен финансов и времеви ресурс. За много от нас това е мисията невъзможна, но ето че вече може да се сдобиете с плосък корем без да се подлагате на всичко това, и то само с един продукт! Waist Trimmer идва на помощ в борбата с килограмите!

За кого е подходящ този продукт?

Неопреновият колан е разработен така, че да действа еднакво ефективно при мъжете и жените от всички възрасти. Без значение дали сте активно спортуващ или водите заседнал начин на живот, коланът ще покаже своите резултати върху тялото Ви. Можете да го поръчате за Вас или Ваш близък, който от доста време се опитва да се пребори с излишните килограми, със сигурност ще Ви бъде благодарен! Коланът действа на принципа на сауна ефекта, като предизвиква изпотяване в областта, в която е приложен, и по този начин стимулира изгарянето на мазнините и изхвърлянето на натрупаните токсини в организма. Изключително подходящо в съчетаването му с кардио тренировки.

Този артикул е страхотен за употреба от хора, с натоварено работно ежедневие, както и домакини, майки с деца. Ние знаем, че не разполагате с почти никакво свободно време дори за почивка, а камо ли за тренировки. Затова Ви препоръчваме употребата на Waist Trimmer докато извършвате ежедневните си задължения. Само за половин час на ден, всекидневна употреба, ще забележите страхотни резултати, изцяло в домашна обстановка! Коланът няма възрастово ограничение, благодарение на него ще се сбогувате с няколкото излишни сантиметра от талията си.

Размери:

 • Ширина – 16 см
 • Дължина – 100 см
 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)