Охладители за лаптоп

Oхладител за лаптоп с 5 степени

(1)
Поръчани (241)
20.00 лв.

Представяме ви ергономичен охладител за лаптоп. Той разполага с особено мощен вентилатор, който може да предпази вашия компютър от прегряване.  Удължете живота на вашия лаптоп Компютрите са..

Маса за лаптоп от бамбук с два мощни вентилатора

(0)
Поръчани (402)
119.00 лв.

В днешно време всички сме пристрастени към нашите преносими компютри и таблети и стоим на тях почти през цялото си свободно време. За да си осигурим един по-голям комфорт, когато работим или се забавл..

Изчерпан

Масичка за лаптоп с интегриран вентилатор

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв.

Представяме ви тази многофункционална лаптоп маса, изключително стабилна и съвместима с всякакъв размер преносими устройства. Тя ще внесе комфорт и удобство при боравенето с вашето любимо мобилно устр..

Мини сгъваем охладител за лаптоп с 2 вентилатора

(0)
Поръчани (88)
14.00 лв.

Осигурете безупречна работа на лаптопа си и неговата батерия!  Никой не може да си представи своето ежедневие без компютъра си. Почти никога обаче не се замисляме за неговото правилно използване...

-13%

Многофункционална маса за лаптоп T8

(0)
Поръчани (607)
68.90 лв. 79.00 лв.

Представяме ви един много функционален и изключително полезен уред, който в 21ви век се оказва нужен на много хора. Това е подвижна поставка за лаптоп T8, която има вградени мощни вентилатори за охлаж..

Мощен охладител за лаптоп до 17 инча Notebook Cooler X100

(0)
Поръчани (129)
24.00 лв.

Направете работата си по-лесна с този уникален охладител за лаптоп. Той е със супер тънък дизайн и това го прави още по-удобен за употреба. Край на обикновените и некомфортни подложки за лаптоп ..

-19%

Мултифункционална алуминиева масичка за лаптоп Т9

(1)
Поръчани (1259)
72.90 лв. 90.00 лв.

Представяме ви една иновативна, практична и удобна масичка, която можете да ползвате навсякъде - в дома, офиса, на дивана вкъщи, в леглото, а защо не и в колата. Стилният дизайн и уникалните й характе..

Охладител за лаптопи до 15.6 инча

(0)
Поръчани (143)
15.90 лв.

Инвестирали сте немалка сума в лаптопа си и съответно желаете той да ви върши работа дълги години. Един от най-страшните проблеми, които могат да се появят и застрашат нормалното функциониране на ценн..

Изчерпан

Охлаждаща преносима поставка за лаптоп

(0)
Поръчани (257)
29.00 лв.

Това е едно страхотно допълнение  към вашето ежедневие, а именно стойка за лаптоп с охладител. Може да се използва и за поставяне на книги или работна маса. Изключително функционална е  и мо..

Изчерпан
-41%

Мултифункционална масичка за лаптоп с вентилатор SUPER TABLE

(0)
Поръчани (154)
47.00 лв. 79.00 лв.

В днешно време почти няма човек, който няма лаптоп и със сигурност поне веднъж сте слагали вашия директно върху тялото ви в легнало положение, което е изключително вредно за здравето. Представяме ви е..

Изчерпан

Охладител за лаптоп с три вентилатора и неонови светлини

(0)
Поръчани (245)
9.00 лв.

В днешно време почти всички имаме проблеми с нагряването на преносимите компютри. Понякога толкова много загряват, че не можеш да докоснеш тъчпада! Освен, че по този начин се затруднява работата ни, т..

Изчерпан

Охлаждаща подложка за лаптоп

(0)
Поръчани (243)
17.00 лв.

Представяме ви охлаждаща подложка за лаптоп. Тя е изключително лека, компактна и от голяма полза за вашия преносим компютър, защото ще го предпази от прегряване. Ефективна работа с часове Охлаждащат..

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)