Ортопедични колани

-46%

Универсален регулируем колан за поддръжка на кръста

(1)
Поръчани (297)
29.00 лв. 54.00 лв.

Не малко хора в днешно време страдат от редица проблеми в областта на кръста. Дискомфортът може да се проявява под формата на болезнени схващания, често появяващи се и спиращи за кратко болки или невъ..

-24%

Титаниев турмалинов колан срещу болки в кръста

(0)
Поръчани (390)
21.90 лв. 29.00 лв.

Кръстът често е подложен на прекомерно натоварване – неправилна стойка, вдигане на големи тежести, резки движения... Понякога всичко това води до постоянни болки и напрежение в областта, която огранич..

Турмалинов колан за долната част на гърба с лечебно, стабилизиращо и затоплящо действие

(1)
Поръчани (877)
21.00 лв.

Оплакванията от болки в долната част на гърба стават все по-чести и за съжаление засягат все повече млади хора. Сред най-честите причини за тях са стари травми, неправилно физическо натоварване, специ..

-53%

Универсален колан за изправяне на гърба

(1)
Поръчани (605)
19.90 лв. 42.00 лв.

Правилната стойка е много важна, не само за излъчването на човек, но и за здравословното му състояние. Когато седим изгърбени, започват болки в шията, гърба, раменете и цялата задна част на тялото, ко..

-33%

Универсален, регулируем колан за поддръжка на гърба Real Doctors

(6)
Поръчани (394)
29.90 лв. 44.90 лв.

Представяме ви регулируем колан, който ще ви помогне да държите гърба изправен и да поддържа лумбалната област в правилна позиция, като не позволява несъзнателно прегърбване. Той е универсален, т.е. м..

-30%

Колан за изправяне и поддържане на гърба + турмалинови наколенки с магнити

(0)
Поръчани (19)
41.90 лв. 60.00 лв.

В днешно време много хора имат проблеми с подвижността - независимо дали са болки в гърба, които ги карат да се прегърбват или сковани колена с усещане за тежест, тези симптоми са изключително неприят..

Медицински колан за изправяне на гърба и раменете на д-р Ливайн

(0)
Поръчани (456)
21.90 лв.

Цял ден хората стоят превити пред компютъра, заемат неправилни пози при седене и увреждат гръбнака си. Всичко това дава отражение върху цялостната осанка и дори функционирането на органите. Когато при..

Ортопедичен ластичен колан за поддържане на изправена стойка

(0)
Поръчани (459)
15.90 лв.

Независимо каква работа сте избрали, в 80% от случаите тя е обвързана с продължително стоене или седене в една поза, което често води до несъзнателно изкривяване на стойката, а от там – до болки в гър..

Спортен лечебен колан Кosmodisk ACTIVE

(0)
Поръчани (25)
59.90 лв.

Ако болките в кръста ви измъчват и пречат да водите активен начин на живот, то ние имаме страхотно предложение за вас. Представяме ви спортния колан Kosmodisk ACTIVE. Той успокоява болките в кръста и ..

-33%

Универсален колан за поддръжка на гърба с неодимови магнити Real Doctors

(2)
Поръчани (426)
29.90 лв. 44.90 лв.

Чувствате ли болка в гърба докато работите по-продължителни часове или такава във врата по време на кратка обедна почивка? Независимо с какво е свързана вашата работа, ако отговорът е да, то имате сол..

-72%

Универсален магнитен колан за гръб на Д-р Ливайн

(3)
Поръчани (200)
9.90 лв. 35.00 лв.

Честото схващане на мускулите на гърба причинява не само краткотрайни болки, но и понякога води до хронични такива. Това се дължи на неподходящата стойка, която заемат повечето хора. Кажете сбогом на ..

Изчерпан

Eластичен колан за коригиране на стойката за жени

(0)
Поръчани (0)
7.00 лв.

Неправилната стойка е много непривлекателна. Тя рефлектира върху цялостния ви вид, независимо с колко красиви и стилни дрехи, и обувки сте се издокарали. Ако рамената ви са прегърбени, то тогава и кор..

Изчерпан

Колан с придържащи метални пластини за болки в кръста

(0)
Поръчани (0)
27.00 лв.

След като сте попаднали тук, явно имате проблеми с кръста или пък ваш близък страда от такива неразположения. Те често възникват след неправилно вдигане на тежък предмет, претоварване при тренировка и..

Изчерпан
-56%

Комплект от 2 броя магнитни наколенки, колан за гръб и лента за ръка на д-р Ливайн

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв. 49.90 лв.

<Магнитната терапия е световноизвестен, доказан от съвременната медицина, метод, допринасящ за правилното функциониране на целия организъм. За жалост обаче, този тип лечение все още не се предлага ..

Изчерпан
-44%

Лечебен турмалинов колан срещу болки в кръста

(0)
Поръчани (0)
22.00 лв. 39.00 лв.

Новият лечебен магнитен колан с турмалин,осигурява двойно, по-силно действие при борбата с болки в кръста, гърба, коленете,раменете, гръбначния стълб, при редица гинекологични проблеми и проблеми с бъ..

Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)