Рендета и резачки

-50%

Nicer Dicer Plus Кухненско ренде

(0)
Поръчани (53)
29.90 лв. 60.00 лв.

Представяме ви един изключително полезен и ефективен уред подходящ за всяка една кухня. Това е Nicer Dicer Plus, с който ще режете без проблем всякакви продукти бързо, лесно и без опасност да се пореж..

Компактна белачка с прибиращи се ножчета Peeler slice shredded

(0)
Поръчани (143)
4.90 лв.

Представяме една много удобна и страхотна белачка-ренде. Това е Peeler Slice Shredded. Тя е малка и много компактна, може да бели и да рендосва, защото има ножове от двете си страни. Това е едно истин..

Машинка за рязане на картофи и зеленчуци

(0)
Поръчани (169)
28.00 лв.

Представяме ви един уникален по рода си артикул, който ще се впише идеално във всяка една кухня. Това е машинка за рязане на картофки и зеленчуци, с помощта на която ще постигнете страхотни резултати ..

Мултифункционална белачка 3 в 1

(0)
Поръчани (147)
7.90 лв.

Представяме ви една уникална по-рода си 3 в 1 белачка. С нея ще можете да белите всякакви видове плодове, зеленчуци, краставици, домати и киви. Тя разполага с цели три ножа, които можете да ги сменяте..

Нестандартна резачка за плодове и зеленчуци Speedy Slicer

(0)
Поръчани (239)
14.90 лв.

Представяме ви една уникална кухненска резачка Speedy Slicer. С помощта на този уред ще можете бързо и много лесно да се справяте с всякакви видове плодове и зеленчуци. Благодарение на дванадесетте но..

-43%

Нож за рязане и сервиране на диня

(0)
Поръчани (247)
12.00 лв. 21.00 лв.

Динята е любим плод на много хора по безброй причини. Някои се спират на нея заради високото съдържание на вода и малко калории, други пък я използват като основно средство за справяне с летните горещ..

Ножица за рязане на подправки

(0)
Поръчани (86)
7.90 лв.

Представяме ви една специална ножица, благодарение на която ще можете бързо да накълцвате едни от най-полезните и най-трудните за рязане подправки като магданоз, копър, девесил, джоджен и много други...

Практично ренде, белачка и предпазител

(0)
Поръчани (34)
15.90 лв.

Представяме ви страхотно кухненско ренде, белачка и предпазител. Остриетата му работят в двете посоки, като съкращават времето за подготовка наполовина. Така пестите и време и усилия. Два пъти по-бър..

-53%

Преса за смилане и накълцване на подправки и чесън Garlic Pro

(0)
Поръчани (37)
8.90 лв. 18.90 лв.

Чесънът е незаменим продукт от традиционната българска кухня. Освен, че придава неповторим вкус и аромат на ястията, той е и много полезен за здравето. Веществата в него се борят с вирусните и бактери..

Резачка за зеленчуци и плодове

(0)
Поръчани (155)
5.30 лв.

Ако желаете винаги да имате прецизно оформени за хапване плодове и зеленчуци, ние ви представяме една страхотна резачка. С нея ще постигнете очакваните резултати само за няколко секунди. Очаровайте хо..

Изчерпан

Универсална мелничка за чесън лук билки подправки Garlic Twist

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Време е да замените традиционната преса за чесън с един революционен уред, специално разработен за надробяване на чесън, лук, джинджифил, маслини, чушки и различни билки. Представяме Ви един незаменим..

-37%

Уникален уред за перфектно рязане на картофки Perfect Fries

(0)
Поръчани (174)
12.00 лв. 19.00 лв.

Представяме ви един страхотен и уникален уред за рязане на перфектните тънки картофчета. Той е един верен кухненски помощник и ще намери място във всяка една кухня. Предназначен е за ценители на карто..

Изчерпан
-50%

Уред за декорация на плодове и зеленчуци за салати и коктейли

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв. 16.00 лв.

Представяме ви този страхотен продукт, благодарение на който приготвянето на салати и храненето ще се превърнат в истинска наслада. Това е уред за декорация на зеленчуци,плодове и други чрез който ще ..

Изчерпан

Уред за декорация на спираловидни зеленчуци за ястия и салати

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Представяме ви малък и много удобен уред, с който ще можете да декорирате салатите и ястията, които приготвяте точно по онзи начин, по който сте гледали в кулинарните предавания по телевизията. Пре..

Уред за ронене на царевица

(0)
Поръчани (33)
9.90 лв.

Почти всяка една домакиня знае, че в нейното царство, а именно кухнята трябва да разполага с най-необходимите уреди за приготвяне на вкусни ястия. Представяме ви уред, от чиито способности ще се изнен..

Уред за ронене на царевица - тип стъргалка

(0)
Поръчани (234)
8.90 лв.

Представяме ви стъргалка за царевица, благодарение на която премахването на зърната от кочани ще става изключително бързо, лесно и забавно. Тя може да бъде голям помощник във всяка една кухня както до..

-36%

Уред за рязане на диня

(0)
Поръчани (42)
18.00 лв. 28.00 лв.

Динята е сред най-трудните за рязане плодове, заради нейната твърдост и големи размери. Често рязането й с обикновен нож се превръща в истинско предизвикателство, а резултатът е изцапан плот в кухнята..

-36%

Уред за рязане на пъпеш

(0)
Поръчани (63)
18.00 лв. 28.00 лв.

Лятото е в разгара си, а един от любимите начини за охлаждане на мнозина, е консумацията на пъпеш. Рязането на този сочен плод обаче често се оказва неудобно и трудоемко, тъй като той е обемен и труде..

Уред за украса за зеленчуци и плодове

(0)
Поръчани (30)
6.90 лв.

Представяме Ви едно иновативно кухненско пособие, с помощта на което ще майсторите украси за Вашите ястия като истински мастър шеф. Без значение от нивото Ви на напредналост в кулинарията, този уред щ..

Изчерпан

Кухненско V образно ренде

(0)
Поръчани (0)
26.00 лв.

Представяме ви многофункционално кухненско ренде, с което ще приготвяте всяко едно ястие бързо и лесно. То е V образно и разполага с три ножа за рязане. 100% Ефективност С този уникален кухненски по..

Показва 1 до 20 от 28 (2 страници)