Рендета и резачки

-50%

Nicer Dicer Plus Кухненско ренде

(0)
Поръчани (51)
29.90 лв. 60.00 лв.

Представяме ви един изключително полезен и ефективен уред подходящ за всяка една кухня. Това е Nicer Dicer Plus, с който ще режете без проблем всякакви продукти бързо, лесно и без опасност да се пореж..

Компактна белачка с прибиращи се ножчета Peeler slice shredded

(0)
Поръчани (142)
4.90 лв.

Представяме една много удобна и страхотна белачка-ренде. Това е Peeler Slice Shredded. Тя е малка и много компактна, може да бели и да рендосва, защото има ножове от двете си страни. Това е едно истин..

-45%

Кухненски ръчен чопър Slap Chop

(0)
Поръчани (56)
12.00 лв. 22.00 лв.

Всекидневното консумиране на сезонни зеленчуци, без значение дали на салата, супа или в ястие, е изключително важно за здравето. Въпреки това, нямаме време да си приготвим нещо здравословно или не ни ..

Изчерпан

Кухненски уред за бързо рязане на зеленчуци

(0)
Поръчани (0)
14.90 лв.

Сигурно обичате да готвите, но мразите трудностите в процеса на рязане на продуктите и почистване след това? Nicer Dicer е един уникален кухненски уред, който винаги сте желали! Когато сте в кухнята п..

Изчерпан

Кухненско V образно ренде

(0)
Поръчани (0)
26.00 лв.

Представяме ви многофункционално кухненско ренде, с което ще приготвяте всяко едно ястие бързо и лесно. То е V образно и разполага с три ножа за рязане. 100% Ефективност С този уникален кухненски по..

Изчерпан

Кухненско ренде с 6 страни

(0)
Поръчани (0)
8.90 лв.

Нарязването на храната на дребни парченца е необходимо за направата на много видове ястия. За съжаление, този процес отнема изключително много време. Представяме ви страхотно ренде, с което ще можете ..

Машинка за рязане на картофи и зеленчуци

(0)
Поръчани (159)
28.00 лв.

Представяме ви един уникален по рода си артикул, който ще се впише идеално във всяка една кухня. Това е машинка за рязане на картофки и зеленчуци, с помощта на която ще постигнете страхотни резултати ..

Изчерпан
-31%

Мини портативна ледотрошачка

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв. 80.00 лв.

През последните години ледените коктейли набират все по-голяма популярност. Без значение какво съдържат, дали са алкохолни или безалкохолни, всички те си приличат по едно нещо – голяма чаша с красиво ..

Мултифункционална белачка 3 в 1

(0)
Поръчани (146)
7.90 лв.

Представяме ви една уникална по-рода си 3 в 1 белачка. С нея ще можете да белите всякакви видове плодове, зеленчуци, краставици, домати и киви. Тя разполага с цели три ножа, които можете да ги сменяте..

Нестандартна резачка за плодове и зеленчуци Speedy Slicer

(0)
Поръчани (237)
14.90 лв.

Представяме ви една уникална кухненска резачка Speedy Slicer. С помощта на този уред ще можете бързо и много лесно да се справяте с всякакви видове плодове и зеленчуци. Благодарение на дванадесетте но..

-43%

Нож за рязане и сервиране на диня

(0)
Поръчани (247)
12.00 лв. 21.00 лв.

Динята е любим плод на много хора по безброй причини. Някои се спират на нея заради високото съдържание на вода и малко калории, други пък я използват като основно средство за справяне с летните горещ..

Ножица за рязане на подправки

(0)
Поръчани (86)
7.90 лв.

Представяме ви една специална ножица, благодарение на която ще можете бързо да накълцвате едни от най-полезните и най-трудните за рязане подправки като магданоз, копър, девесил, джоджен и много други...

Практично ренде, белачка и предпазител

(0)
Поръчани (34)
15.90 лв.

Представяме ви страхотно кухненско ренде, белачка и предпазител. Остриетата му работят в двете посоки, като съкращават времето за подготовка наполовина. Така пестите и време и усилия. Два пъти по-бър..

-53%

Преса за смилане и накълцване на подправки и чесън Garlic Pro

(0)
Поръчани (35)
8.90 лв. 18.90 лв.

Чесънът е незаменим продукт от традиционната българска кухня. Освен, че придава неповторим вкус и аромат на ястията, той е и много полезен за здравето. Веществата в него се борят с вирусните и бактери..

Резачка за зеленчуци и плодове

(0)
Поръчани (154)
5.30 лв.

Ако желаете винаги да имате прецизно оформени за хапване плодове и зеленчуци, ние ви представяме една страхотна резачка. С нея ще постигнете очакваните резултати само за няколко секунди. Очаровайте хо..

Изчерпан

Универсална мелничка за чесън лук билки подправки Garlic Twist

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Време е да замените традиционната преса за чесън с един революционен уред, специално разработен за надробяване на чесън, лук, джинджифил, маслини, чушки и различни билки. Представяме Ви един незаменим..

-37%

Уникален уред за перфектно рязане на картофки Perfect Fries

(0)
Поръчани (174)
12.00 лв. 19.00 лв.

Представяме ви един страхотен и уникален уред за рязане на перфектните тънки картофчета. Той е един верен кухненски помощник и ще намери място във всяка една кухня. Предназначен е за ценители на карто..

Изчерпан
-50%

Уред за декорация на плодове и зеленчуци за салати и коктейли

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв. 16.00 лв.

Представяме ви този страхотен продукт, благодарение на който приготвянето на салати и храненето ще се превърнат в истинска наслада. Това е уред за декорация на зеленчуци,плодове и други чрез който ще ..

Изчерпан

Уред за декорация на спираловидни зеленчуци за ястия и салати

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Представяме ви малък и много удобен уред, с който ще можете да декорирате салатите и ястията, които приготвяте точно по онзи начин, по който сте гледали в кулинарните предавания по телевизията. Пре..

Уред за ронене на царевица

(0)
Поръчани (32)
9.90 лв.

Почти всяка една домакиня знае, че в нейното царство, а именно кухнята трябва да разполага с най-необходимите уреди за приготвяне на вкусни ястия. Представяме ви уред, от чиито способности ще се изнен..

Показва 1 до 20 от 28 (2 страници)