Рендета и резачки

Изчерпан

Maшинка за рязане на картофи

(0)
Поръчани (0)
14.00 лв.

Представяме ви едно страхотно допълнение към всяка една кухня. Това е преса за рязане на картофи, с която ще постигнете съвършенство до най-малките детайли в готвенето. Бързо, лесно и безопасно Този..

-50%

Nicer Dicer Plus Кухненско ренде

(0)
Поръчани (51)
29.90 лв. 60.00 лв.

Представяме ви един изключително полезен и ефективен уред подходящ за всяка една кухня. Това е Nicer Dicer Plus, с който ще режете без проблем всякакви продукти бързо, лесно и без опасност да се пореж..

Белачка с контейнерче за чистене на рибни люспи

(0)
Поръчани (20)
4.90 лв.

Обичате риба, но ви е омръзнало от досадната работа по отстраняването на люспите. Да не говорим колко трудоемко и хабящо нервите е чистенето след това. Е вашият проблем може да бъде решен много светка..

Компактна белачка с прибиращи се ножчета Peeler slice shredded

(0)
Поръчани (142)
4.90 лв.

Представяме една много удобна и страхотна белачка-ренде. Това е Peeler Slice Shredded. Тя е малка и много компактна, може да бели и да рендосва, защото има ножове от двете си страни. Това е едно истин..

-45%

Кухненски ръчен чопър Slap Chop

(0)
Поръчани (56)
12.00 лв. 22.00 лв.

Всекидневното консумиране на сезонни зеленчуци, без значение дали на салата, супа или в ястие, е изключително важно за здравето. Въпреки това, нямаме време да си приготвим нещо здравословно или не ни ..

Изчерпан

Кухненски уред за бързо рязане на зеленчуци

(0)
Поръчани (0)
14.90 лв.

Сигурно обичате да готвите, но мразите трудностите в процеса на рязане на продуктите и почистване след това? Nicer Dicer е един уникален кухненски уред, който винаги сте желали! Когато сте в кухнята п..

Изчерпан

Кухненско V образно ренде

(0)
Поръчани (0)
26.00 лв.

Представяме ви многофункционално кухненско ренде, с което ще приготвяте всяко едно ястие бързо и лесно. То е V образно и разполага с три ножа за рязане. 100% Ефективност С този уникален кухненски по..

Кухненско ренде

(0)
Поръчани (0)
1.80 лв.

Това е едно чудесно и удобно ренде, с което ще можете да настъргвате сирена, кашкавали, плодове и зеленчуци с бързина и по особено удобен начин. Уредът е практичен и компактен. Той ще улесни многократ..

Изчерпан

Кухненско ренде с 6 страни

(0)
Поръчани (0)
8.90 лв.

Нарязването на храната на дребни парченца е необходимо за направата на много видове ястия. За съжаление, този процес отнема изключително много време. Представяме ви страхотно ренде, с което ще можете ..

Кухненско ръчно ренде

(0)
Поръчани (12)
1.80 лв.

Ако винаги, когато очаквате гости се притеснявате в това дали ще смогнете да приготвите навреме вечерята, то в лицето на този продукт ще откриете чудесен кухненски помощник. Един уникален и практичен ..

Машинка за рязане на картофи и зеленчуци

(0)
Поръчани (159)
28.00 лв.

Представяме ви един уникален по рода си артикул, който ще се впише идеално във всяка една кухня. Това е машинка за рязане на картофки и зеленчуци, с помощта на която ще постигнете страхотни резултати ..

Изчерпан
-31%

Мини портативна ледотрошачка

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв. 80.00 лв.

През последните години ледените коктейли набират все по-голяма популярност. Без значение какво съдържат, дали са алкохолни или безалкохолни, всички те си приличат по едно нещо – голяма чаша с красиво ..

Мултифункционална белачка 3 в 1

(0)
Поръчани (146)
7.90 лв.

Представяме ви една уникална по-рода си 3 в 1 белачка. С нея ще можете да белите всякакви видове плодове, зеленчуци, краставици, домати и киви. Тя разполага с цели три ножа, които можете да ги сменяте..

Нестандартна резачка за плодове и зеленчуци Speedy Slicer

(0)
Поръчани (237)
14.90 лв.

Представяме ви една уникална кухненска резачка Speedy Slicer. С помощта на този уред ще можете бързо и много лесно да се справяте с всякакви видове плодове и зеленчуци. Благодарение на дванадесетте но..

-43%

Нож за рязане и сервиране на диня

(0)
Поръчани (247)
12.00 лв. 21.00 лв.

Динята е любим плод на много хора по безброй причини. Някои се спират на нея заради високото съдържание на вода и малко калории, други пък я използват като основно средство за справяне с летните горещ..

Ножица за рязане на подправки

(0)
Поръчани (86)
7.90 лв.

Представяме ви една специална ножица, благодарение на която ще можете бързо да накълцвате едни от най-полезните и най-трудните за рязане подправки като магданоз, копър, девесил, джоджен и много други...

Практично ренде, белачка и предпазител

(0)
Поръчани (34)
15.90 лв.

Представяме ви страхотно кухненско ренде, белачка и предпазител. Остриетата му работят в двете посоки, като съкращават времето за подготовка наполовина. Така пестите и време и усилия. Два пъти по-бър..

-53%

Преса за смилане и накълцване на подправки и чесън Garlic Pro

(0)
Поръчани (35)
8.90 лв. 18.90 лв.

Чесънът е незаменим продукт от традиционната българска кухня. Освен, че придава неповторим вкус и аромат на ястията, той е и много полезен за здравето. Веществата в него се борят с вирусните и бактери..

Резачка за зеленчуци и плодове

(0)
Поръчани (154)
5.30 лв.

Ако желаете винаги да имате прецизно оформени за хапване плодове и зеленчуци, ние ви представяме една страхотна резачка. С нея ще постигнете очакваните резултати само за няколко секунди. Очаровайте хо..

Изчерпан

Универсална мелничка за чесън лук билки подправки Garlic Twist

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Време е да замените традиционната преса за чесън с един революционен уред, специално разработен за надробяване на чесън, лук, джинджифил, маслини, чушки и различни билки. Представяме Ви един незаменим..

Показва 1 до 20 от 28 (2 страници)