Ролери за премахване на косми и прах в три части StickPro

Ролери за премахване на косми и прах в три части StickPro - up1203

0 мнения Поръчани (285)
Цена: 39.00 лв. 25.00 лв.
Произход
Модел: up1203
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Праисторическата метла отдавна е в историята и е напуснала ежедневието на всички. Представяме Ви супер иновативния Stick Pro за почистване на дома Ви – лесно и бързо, като детска игра! Голямата и тежка прахосмукачка е неудобна за всекидневна употреба, а и в повечето ситуации не е необходима. Със супер лекия и практичен ролер за почистване на косми и прах получавате привилегията да поддържате чистотата в жилището си на много високо ниво, срещу минимален разход на време и усилия!

За кого е предназначен този продукт?

Stick Pro е многофункционален уред, който е много подходящ за домакинства, в които живеят малки деца, домашни любимци или възрастни хора. Неговата практичност позволява използването му често и в различни ситуации. С трите различни размера получавате възможност да почиствате дрехите си, масата за хранене, мебелите и пода, като ще достигате най-труднодостъпните места без затруднения! Уредът е снабден с допълнителна приставка, благодарение на която космите, които са се втъкали в материята на мебелите и килимите се отстраняват буквално за секунди, без никакви усилия за Вас.

С този продукт можете да чистите всичко! Разпиляна пепел от цигари, трохи след хранене, косми, пърхот по дрехите, паяжини, разсипани подправки, кафе и т.н. Нищо не може да се опре на силиконовата повърхност на ролерите StickPro! Пригодени за многократна употреба и за всякакви повърхности и материи, лепкавият силикон прихваща всичко, върху което мине, а след това се мие само с топла вода и е готов за повторно действие!

Не можете да подминете този артикул, ако сте зает човек, с натоварен график и малко свободно време, което не желаете да прекарвате в чистене! Ако сте родител, този уред би бил чудесен метод за изграждане на хигиенни навици у подрастващите, защото е лек и удобен за тях. Ако Вашите родители са вече в по-напреднала възраст и искате да ги улесните в домакинската работа – ролките ще бъдат чудесен подарък за тях! Имате домашни любимци? Куче, котка? Този артикул ще Ви осигури ежедневие без косъмчета от любимия Ви приятел.

Комплектът съдържа:

 • По 1 брой малка, средна и голяма ролка
 • Ергономична ръкохватка
 • Удължаващ стик за почистване на пода и тавана


 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)