Точила за ножове

Електрическо точило за ножове, ножици и отвертки

(0)
Поръчани (71)
18.00 лв.

Представяме ви този уникален уред за наточване на ножове, ножици и отвертки. Той е предназначен да може бързо и лесно да възстанови остротата на изделията. Благодарение на него вече няма да заточвате ..

Мултифункционално точило Samuray Pro

(0)
Поръчани (411)
10.00 лв.

Повечето хора в днешно време изпозлват затъпели ножове както и много други инструменти, с които се мъчат. Този продукт, който ще ви предложим ще можете лесно и много бързо да наострите ножовете си и в..

Изчерпан

Практично електрическо точило

(0)
Поръчани (0)
18.00 лв.

Това е електрическо точило, с което наточването на ножове ще бъде лесно. Забравете за старите точила, с които досега сте се мъчили да наточите затъпелите остриета. Сега имате възможността да изострите..

Изчерпан

Практично точило за ножове и ножици

(0)
Поръчани (0)
4.90 лв.

Представяме ви един уникален продукт, с който можете лесно и удобно да точите не само ножове, но и ножици. Идеален домакински аксесоар, който ще се впише идеално във вашия дом. Бързо и удобно Точило..

Точило за ножове с вакум Edge of Glory Sharpener

(0)
Поръчани (327)
7.00 лв.

Представяме Ви един страхотен уред, който е необходим на всяко едно домакинство. Това е точило за ножове Edge of Glory Sharpener, благодарение на който ще превърнете старите захабени ножове отново в о..

Уред за наточване на ножове Knife Sharpener

(0)
Поръчани (452)
5.00 лв.

Knife Sharpener е специален уред за наточване на ножове. Представяме ви един страхотен помощник в кухнята, с който всеки стар и изхабен нож ще се превърне в идеално наточено и надеждно острие. Това е ..

Изчерпан
-34%

Многофункционално точило Samurai Shark

(0)
Поръчани (24)
9.90 лв. 15.00 лв.

Представяме ви един уникален и многофункционален уред, с който лесно и бързо ще можете да наточите ножове и др. Комактните размери на продукта позволяват да го носите с Вас по време на излети, пикници..

Изчерпан

Двойно точило за ножове и ножици

(0)
Поръчани (101)
18.00 лв.

Искате да нарежете сочен домашен домат, но ножът ви вместо да го реже, направо го смачква, защото се е затъпил? Предлагаме ви решение, с което ще забравите за трудното рязане. Представяме ви уникално ..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)