Турмалинови продукти

-29%

Лечебен турмалинов колан срещу болки в кръста

(1)
Поръчани (351)
29.90 лв. 42.00 лв.

Новият лечебен магнитен колан с турмалин,осигурява двойно, по-силно действие при борбата с болки в кръста, гърба, коленете,раменете, гръбначния стълб, при редица гинекологични проблеми и проблеми с бъ..

-24%

Титаниев турмалинов колан срещу болки в кръста

(3)
Поръчани (410)
21.90 лв. 29.00 лв.

Кръстът често е подложен на прекомерно натоварване – неправилна стойка, вдигане на големи тежести, резки движения... Понякога всичко това води до постоянни болки и напрежение в областта, която огранич..

Турмалинов колан за долната част на гърба с стабилизиращо и затоплящо действие

Поръчани (905)
36.00 лв.

Оплакванията от болки в долната част на гърба стават все по-чести и за съжаление засягат все повече млади хора. Сред най-честите причини за тях са стари травми, неправилно физическо натоварване, специ..

Турмалинови ръкавици – здраве и топлина през зимата

(0)
Поръчани (1)
14.90 лв.

Независимо дали навън е студено или не, някои хора страдат постоянно от студени крайници. През зимата проблемът се задълбочава, като по-засегнати са ръцете. Едно ефективно решение на този проблем е ту..

Комплект от турмалинов клин, бикини и корсет с отслабващ и лечебен ефект

(0)
Поръчани (111)
45.00 лв.

С напредване на възрастта в тялото ни настъпват процеси, които няма как да не забележите. С всяка следваща година след пубертета се забавя метаболизма и обмяната на веществата, което от своя страна да..

-31%

Маска за очи от турмалин с лечебни свойства

(0)
Поръчани (582)
15.90 лв. 22.90 лв.

Още от древни времена турмалинът е известен с магическите си свойства да отключва положителните емоции на духа и тялото и да отблъсква трайно негативните влияния и чувства. Всеизвестно е, че главните ..

Регулируем ластичен турмалинов колан

(0)
Поръчани (796)
22.00 лв.

Болките в кръста и гърба са едно от проклятията на новото време. Работата в седнало положение, дългите часове зад волана и интензивните тренировки във фитнеса, са само част от ежедневните дейности, ко..

Стягащ турмалинов клин и потник за отслабване

(1)
Поръчани (178)
50.00 лв.

Бельото, което ви представяме, е чудесен начин за оформяне и стягане на кожата и проблемните зони при нежния пол. Турмалинът, който от друга страна е известен с оздравителното действие на целия ор..

Турмалинов елек срещу болки в гърба

(1)
Поръчани (155)
35.00 лв.

Представяме ви едно надеждно решение за болките в гърба. Това е турмалинов елек, който веднъж за винаги ще облекчи болките и ще подобри общото ви състояние. Защо да изберете този продукт Турмали..

-16%

Турмалинов клин и боди

(2)
Поръчани (57)
58.00 лв. 69.00 лв.

Има една причина, поради която турмалиновите продукти се наложиха на пазара, и това е, че те наистина действат! На Вашето внимание, представяме комплект от клин и боди с отслабващ и стягащ ефект, разр..

-31%

Турмалинов колан за раменните стави и гърба

(0)
Поръчани (260)
27.00 лв. 39.00 лв.

Ако имате непоносими болки или схващане в раменете и гърба, то този турмалинов колан е точно за вас. Край на болките Турмалиновият продукт притежава вградени дълбоко в тъканите 14 постоянни магнита,..

-49%

Турмалинов налакътник против болки в ставите

(0)
Поръчани (428)
19.90 лв. 39.00 лв.

Представяме ви един продукт с уникални въздействия върху лактите и ръцете. Това са турмалинови налакътници, които облекчават редица проблеми и оказват цялостно укрепване на организма. Край на болките..

-33%

Турмалинова възглавница с китайски билки за спокоен сън

(0)
Поръчани (92)
32.00 лв. 48.00 лв.

Турмалинът лежи в основата на източната медицина, благодарение на уникалните си лечебни свойства. Японците го наричат „топъл камък”, а китайците го прилагат дори в бита си. Той е единственият природен..

-23%

Турмалинова яка срещу схващане на врата

(1)
Поръчани (215)
13.90 лв. 18.00 лв.

Турмалиновите продукти може да се прилагат във всяка област от тялото. С помощта на яката се оказва терапевтично влияние върху раменете, врата и главата. В този модел са включени турмалин, органичен г..

-31%

Турмалинови наглезенки

(1)
Поръчани (358)
25.00 лв. 36.00 лв.

Турмалинът е известен със своето лечебно действие още от древни времена. Японците го наричат топъл камък, заради свойството си да отделя топлина, която може да стигне до 40 градуса, при допир с кожата..

Турмалинови наколенки със затоплящ ефект

(1)
Поръчани (210)
25.90 лв.

Болезнените и сковани колена са едно от най-честите оплаквания. Трудно ходене и изкачване на стълби, сутрешни болки в колената и намалена подвижност са само част от симптомите, от които страдат вече д..

-37%

Турмалинови стелки за обувки при студени крака

(3)
Поръчани (396)
12.00 лв. 19.00 лв.

Неоспорим факт е, че в днешно време много хора страдат от студени крака и ръце. Причините за това са предимно две – заболяване или недобро кръвообращение на организма. Ако имате този проблем от дълго ..

Чифт затоплящи турмалинови налакътници

(1)
Поръчани (358)
21.00 лв.

Нашите лакти представляват съединение на три кости - humerus, ulna и radius, с други думи - раменната кост и двете предмишнични кости. Всяка една от тях завършва с хрущял, който им помага да се приплъ..

Изчерпан
-34%

Магнитна турмалинова яка срещу болки и схващания във врата

(0)
Поръчани (26)
17.00 лв. 25.90 лв.

В днешно време работата на голяма част от населението е пряко обвързана с прекарването на часове пред компютър ежедневно, а истината е, че е доста трудно да прекараме всички тези часове в така наречен..

Изчерпан

Сапун от турмалин за чиста и безпроблемна кожа

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Много хора страдат от проблеми с кожата, а ако тя е чувствителна, проблемът се задълbочава. Въпреки, че предлагането на разнообразни и многобройни козметични продукти е огромно, в повечето случи пробл..

Показва 1 до 20 от 22 (2 страници)