За домашни любимци

Zoofari - Професионална машинка за подстригване на кучета и котки

(5)
Поръчани (655)
69.00 лв.

Ако искате да спестите времето и нервите, които хвърляте всеки път, когато се опитате да накарате вашия домашен любимец да влезе в клетката за транспортиране и да го заведете на фризьор тогава това е ..

-36%

Преносима и компактна бутилка за куче

(0)
Поръчани (0)
12.90 лв. 20.00 лв.

Представяме ви един нов и екслузивен продукт, а именно бутилка за вода за кучета. Бутилката е изработена от висококачествена цветна пластмаса и е изключително лесна и удобна за употреба. Удоство и ..

-22%

Чанта-кошара за транспортиране на домашни любимци 3 в 1

(0)
Поръчани (2)
25.00 лв. 32.00 лв.

Ако ви се налага да да заведете вашият любимец на ветеринар или да го транспортирате до някъде с кола, то това е точният продукт. Това е чантата - кошара за транспортиране на домашни любимци 3 в 1. М..

-28%

Четка за животински косми

(0)
Поръчани (2)
17.90 лв. 24.90 лв.

Ако имате куче или котка, то знаете колко време и усилия коства почистването на космите, които оставят вашите домашни любимци след себе си. Падащата козина може да се окаже сериозен проблем за почис..

-50%

Comfy Control каишка за кучета

(0)
Поръчани (204)
10.00 лв. 19.90 лв.

Кучата изключително много се радват, когато дойде време за разходка. За да гарантирате тяхната безопасност, особено ако животинката не е свикнала да излиза с повод и не искате да я наранявате със стан..

-56%

Instant Trainer хуманна каишка за кучета

(0)
Поръчани (676)
8.00 лв. 18.00 лв.

Представяме ви най-новият модел хуманна каишка с уникален дизайн, която е подходяща за дресирането на всякакви кучета. Стопаните им знаят много добре, че е важно на кучето да му е комфортно и да не го..

-35%

Shed Pal прахосмукачка за събиране на косми от домашни любимци

(0)
Поръчани (69)
15.00 лв. 23.00 лв.

Имате дългокосмест домашен любимец? Чудесно, предполагаме, че някак се справяте с последствията от това. Особено с космите, те просто са навсякъде. Ако не сте намерили решение на проблема, със сигурно..

-59%

Електрически гребен за разресване на домашни любимци

(0)
Поръчани (453)
17.90 лв. 44.00 лв.

Ако сте собственик на куче или котка, то знаете колко време, усилия и пари може да коства разресването и поддържането на козината им в перфектен вид. Сплъстената и заплетена козина може да се окаже се..

Каишка с удобно управление за кучета до 18кг.

(0)
Поръчани (275)
13.00 лв.

Разхождането на кученца невинаги е лесна задача. Те са любопитни създания, искат да изследват всяка миризма, да се „запознаят“ с минувачи и други животинки и да се вмъкнат във всяко кътче. По тази при..

Машинка за подстригване на домашни любимци Seeko

(0)
Поръчани (235)
35.00 лв.

Тази машинка за подстригване е важна част от живота на всеки, който има дългокосмест домашен любимец. Представяме ви тази машинка за подстригване на домашни любимци Seeko, която разполага с акумулатор..

Покривало за домашни любимци за автомобилна седалка Pets at play

(0)
Поръчани (90)
14.90 лв.

Случвало ли ви се е, когато отивайки някъде с колата да трябва да вземете вашия домашен любимец, а навън е дъждовно и се притеснявате от това, че кучето ще изцапа тапицерията на колата? Всеки, който д..

-27%

Ръкавица за сресване на домашни любимци True Touch

(0)
Поръчани (352)
13.90 лв. 19.00 лв.

Не ви ли е омръзнало целият под, мебели и дрехи да са заринати с козината на вашия домашен любимец? Нясно сте, че за да се предотвратят подобни проблеми е желателно редовно да разресвате и поддържате ..

Самопочистваща се четка за домашни любимци Pet Zoom

(0)
Поръчани (277)
15.00 лв.

Всеки собственик на домашен любимец, особено на дългокосмест, знае че отглеждането му изисква много грижи и внимание. Ако в дома си имате пухкава котка или пък куче, то със сигурност вече сте се сблъс..

Уред за пилене на нокти за домашни любимци

(0)
Поръчани (245)
20.00 лв.

Представяме един страхотен уред за пилене на ноктите на домашните любимци Pedi Paws Pet Nail Trimmer, с който няма да усещат дискомфорт или болка. Дългите нокти не само дразнят и кучетата и котките, н..

-44%

Четка за разресване на домашни любимци Shed Ender Pro

(0)
Поръчани (136)
9.00 лв. 16.00 лв.

На вниманието на собствениците на домашни любимци със средно дълга или дълга козина! Вие най-добре разбирате защо е толкова важно да се отстраняват падналите косми на Вашия любимец. Представяме Ви таз..

Четка за сресване и събиране на косми от кучета и котки

(0)
Поръчани (238)
14.90 лв.

Почистването след домашните любимци е необходимо. Да разбира се, обожаваме ги, но това е доста досадна и трудоемка задача. Ефекта е от подстригване на козината е временен и неефективен. Представяме ми..

Изчерпан

iTag локатор против изгубване

(0)
Поръчани (232)
31.00 лв.

Когато пазарувате и искате сигурност за вашите вещи, на разходка сте с децата и кучето и понякога се случва да ги изгубите от поглед, то тогава предлагаме средство против изгубване iTag. За да не се н..

Изчерпан

Surker - професионална машинка за подстригване на животни

(0)
Поръчани (0)
44.99 лв.

Подстригването на домашните любимци е от особена важност. То е препоръчително най-вече лятото, когато от горещините се задържа влага и топлина под козината, което създава благоприятни условия за разви..

Изчерпан

Бариера за кола Pets At Play

(0)
Поръчани (32)
15.00 лв.

Да бъдете с домашния си любимец и той да се гушка във вас е нещо невероятно. Когато това се случва в колата е опасно и може да предизвика не само разливане на кафе, но и сериозен инцидент. За да се пр..

Изчерпан
-24%

Голяма кучешка постелка за задната седалка на автомобил

(0)
Поръчани (2)
22.00 лв. 29.00 лв.

Имате домашен любимец с който не може да се разделите и искате да е с Вас навсякъде, но козинката му в даден сезон почва да упадва и всичко става в косми? Насладете се на приятното време с любим..

Показва 1 до 20 от 23 (2 страници)