Онлайн магазин Vibe.bg е създаден през 2016г. в гр. София. За краткото време, което сме на пазара се откроихме от всички други магазини с пет звездно обслужване и абсолютна коректност към нашите клиенти.

В днешно време все повече потребители се обръщат към онлайн търговията, когато се нуждаят от нещо. Поради факта, че броят и интересите им към различни видове продукти нарастват все повече и повече с всеки изминал ден, ние от Vibe.bg се стараем ежедневно да обновяваме каталога си с артикули, като постоянно добавяме по нещо ново за вас. Следейки последните тенденции, ние ще ви помогнем да изберете най-подходящият за вас продукт, независимо от предпочитанията ви.

Свържете се с нас ако се нуждаете от помощ, за да ви навигираме по-лесно в сайта.

Като всеки един добър търговец, стараещ се да улесни избора на даден клиент, ние от Vibe.bg, освен ежедневното допълване на каталога ни с продукти, се опитваме постоянно да модернизираме и оптимизираме самия сайт. Това е с цел, да могат нашите потребители да се ориентират по-бързо къде могат да открият това, за което са посетили онлайн магазина.

Освен това, можете винаги да се свържете с нас ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта. Вариантите за контакт са няколко, за да може всеки един да избере най-удобния за него. Разполагаме с онлайн чат, на който можете директно да зададете въпросите си и да получите отговор, както и можете да напишете email или да се свържете с нас на телефона, посочен в сайта. Някой от нашите консултанти ще бъде така любезен да отговори на всичките ви въпроси.

Защо сме по-добри от другите?

  • 14 дни право на връщане
  • Нашите консултанти винаги ще ви помогнат
  • 16/7 онлайн поддръжка и консултации
  • Експресна доставка в рамките на деня (за гр. София, Варна и Шумен)
На пазара могат да се открият едни и същи продукти на различни, вариращи цени. Причината за това не са "желанията" на търговеца да спечели повече, а по- скоро множеството реплики, създадени едно към едно на външен вид с оригинала, но с коренно различни характеристики или материали.

Една от главните цели на Vibe.bg е да удовлетвори нуждите на клиентите си, като те останат доволни от направената покупка и я използват с удоволствие по направление. В тази насока се стремим да зареждаме само продукти с доказан произход и високо качество.

Когато става въпрос за електрически или електронен уред, устройство или всеки друг артикул от такова естество, той бива тестван и изпипан преди да стигне до вас, както и всеки един такъв разполага с допълнителна гаранция.

Хиляди клиенти ни се довериха и останаха доволни. Направете го и вие и няма да ви разочароваме. За въпроси и коментари относно нашите продукти или служители не се колебайте да се свържете с нас по телефона, чата в сайта или формата за контакти.

Защо да изберете нас?

  • Получавате точно това, което сте си поръчали (нашите продукти са 1:1)
  • Тест и преглед преди заплащане
  • 14 дни право на връщане
  • БЕЗПЛАТНИ телефонни консултации
  • Всички ел. продукти идват с гаранция и много подробни инструкции на български език
  • Всеки продукт от нашия каталог може да бъде закупен на място в гр. София след предварителна заявка.
Ние ценим доверието на клиентите си и точно поради тази причина държим на качественото обслужване. Готови сме да приемем всякакви критики, както и идеи за подобряване на работата ни с клиенти, затова ако имате такива ние с радост ще изслушаме всяко едно мнение и съвет.