Аксесоари за компютри

Oхладител за лаптоп с 5 степени

(1)
Поръчани (241)
20.00 лв.

Представяме ви ергономичен охладител за лаптоп. Той разполага с особено мощен вентилатор, който може да предпази вашия компютър от прегряване.  Удължете живота на вашия лаптоп Компютрите са..

-18%

Table Mate 2 Мултифункционална масичка

(0)
Поръчани (308)
39.50 лв. 48.00 лв.

Това е Table Mate 2 една мултифункционална маса за дома или градина. Перфектно е пригодена да се използва от всички вкъщи, дори и от децата. Тя е лека, мобилна и можете да я носите навсякъде с вас. С..

Изчерпан
-38%

USB hub - разклонител за компютър

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв. 8.00 лв.

Сигурно ви е омръзнало да се чудите как да свързвате допълнителни периферни устройства към вашия компютър или лаптоп. Нужни са ви външен хард диск, флашка, клавиатура с USB, мишка и други, но няма дос..

USB вентилатор за лаптоп и компютър

(0)
Поръчани (352)
20.00 лв.

Представяме ви един уникален вентилатор. Той е с изящен дизайн и е във формата на топка. Вентилаторът се захранва изключително лесно, само с помощта на USB порт от компютър или лаптоп. Тих, компактен..

-29%

WiFi безжична оптична мишка - Porsche 911

(0)
Поръчани (128)
25.00 лв. 35.00 лв.

Това е безжична оптична мишка с нов дизайн на автомобил Porsche 911. Направена е за любителите на нови технологии, които обичат да се отличават. Този модел е компактен и удобен за ползване както у дом..

Безжична, оптична мишка Slim Design

(0)
Поръчани (96)
15.00 лв.

Съвременните технологии изискват все по-голяма мобилност и свобода, като кабелите са все по-голяма отживелица. Ние знаем колко са досадни и ограничаващи са те и за това представяме едно безжично устро..

Бюджетна водоустойчива ендоскопична камера за свързване с Андроид устройства - обектив 5мм.

(0)
Поръчани (24)
70.00 лв.

Това е водоустойчива камера, която би била много полезна на хора, често извършващи ремонтни дейности вкъщи и по автомобила, както и водопроводчици, техници, строители и т.н. Удобно и практично Камер..

-12%

Гъвкава лесноприносима силиконова клавиатура

(0)
Поръчани (1)
22.00 лв. 25.00 лв.

Гъвкава силиконова клавиатура Представяме Ви гъвкавата силиконова клавиатура, която е изключително компактна, леснопреносима и гъвкава. Омръзнало ли Ви е да държите напитки и храна далеч от работни..

-32%

Дизайнерска оптична безжична WiFi - Microsoft Arc design

(0)
Поръчани (245)
23.90 лв. 35.00 лв.

Новата стилна дизайнерска wifi мишка Мicrosoft Arc design е идеалният допълнителен аксесоар за вашия компютър. Притежава прецизни функции за контрол, които ще увеличат вашата работна продуктивност. Ин..

Маса за лаптоп от бамбук с два мощни вентилатора

(0)
Поръчани (402)
119.00 лв.

В днешно време всички сме пристрастени към нашите преносими компютри и таблети и стоим на тях почти през цялото си свободно време. За да си осигурим един по-голям комфорт, когато работим или се забавл..

Изчерпан

Масичка за лаптоп с интегриран вентилатор

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв.

Представяме ви тази многофункционална лаптоп маса, изключително стабилна и съвместима с всякакъв размер преносими устройства. Тя ще внесе комфорт и удобство при боравенето с вашето любимо мобилно устр..

Микрофибърни гъбички за почистване на дисплей

(0)
Поръчани (156)
14.90 лв.

Повечето хора, които използват мобилни устройства и таблети, знаят че многократната им употреба води до намазняване на екрана или отпечатъци от пръсти, което не е изобщо приятно. Затова ви предлагаме ..

Мини сгъваем охладител за лаптоп с 2 вентилатора

(0)
Поръчани (85)
14.00 лв.

Осигурете безупречна работа на лаптопа си и неговата батерия!  Никой не може да си представи своето ежедневие без компютъра си. Почти никога обаче не се замисляме за неговото правилно използване...

-13%

Многофункционална маса за лаптоп T8

(0)
Поръчани (607)
68.90 лв. 79.00 лв.

Представяме ви един много функционален и изключително полезен уред, който в 21ви век се оказва нужен на много хора. Това е подвижна поставка за лаптоп T8, която има вградени мощни вентилатори за охлаж..

Изчерпан
-22%

Мобилна маса за лаптоп с регулираща се височина

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв. 89.00 лв.

Масичките за компютри в днешно време претърпяха голяма еволюция и тяхната многофункционалност става все по-голяма. Налага се да ги използваме легнали в леглото, на дивана, когато сме в градината и т.н..

Изчерпан
-30%

Мобилно бюро за компютър с много плотове и разчупен дизайн

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв. 79.00 лв.

Представяме ви перфектното бюро за компютър, което е подходящо както за офис среда, така и за вашия дом. То е оборудвано с четири колела и така може да се мести бързо навсякъде, където е необходимо. В..

Мощен охладител за лаптоп до 17 инча Notebook Cooler X100

(0)
Поръчани (129)
24.00 лв.

Направете работата си по-лесна с този уникален охладител за лаптоп. Той е със супер тънък дизайн и това го прави още по-удобен за употреба. Край на обикновените и некомфортни подложки за лаптоп ..

-19%

Мултифункционална алуминиева масичка за лаптоп Т9

(1)
Поръчани (1259)
72.90 лв. 90.00 лв.

Представяме ви една иновативна, практична и удобна масичка, която можете да ползвате навсякъде - в дома, офиса, на дивана вкъщи, в леглото, а защо не и в колата. Стилният дизайн и уникалните й характе..

-41%

Мултифункционална масичка за лаптоп с вентилатор SUPER TABLE

(0)
Поръчани (151)
47.00 лв. 79.00 лв.

В днешно време почти няма човек, който няма лаптоп и със сигурност поне веднъж сте слагали вашия директно върху тялото ви в легнало положение, което е изключително вредно за здравето. Представяме ви е..

Охладител за лаптоп с три вентилатора и неонови светлини

(0)
Поръчани (245)
9.00 лв.

В днешно време почти всички имаме проблеми с нагряването на преносимите компютри. Понякога толкова много загряват, че не можеш да докоснеш тъчпада! Освен, че по този начин се затруднява работата ни, т..

Показва 1 до 20 от 29 (2 страници)