Аксесоари за компютри

Oхладител за лаптоп с 5 степени

(1)
Поръчани (241)
20.00 лв.

Представяме ви ергономичен охладител за лаптоп. Той разполага с особено мощен вентилатор, който може да предпази вашия компютър от прегряване.  Удължете живота на вашия лаптоп Компютрите са..

Изчерпан
-38%

USB hub - разклонител за компютър

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв. 8.00 лв.

Сигурно ви е омръзнало да се чудите как да свързвате допълнителни периферни устройства към вашия компютър или лаптоп. Нужни са ви външен хард диск, флашка, клавиатура с USB, мишка и други, но няма дос..

USB вентилатор за лаптоп и компютър

(0)
Поръчани (352)
20.00 лв.

Представяме ви един уникален вентилатор. Той е с изящен дизайн и е във формата на топка. Вентилаторът се захранва изключително лесно, само с помощта на USB порт от компютър или лаптоп. Тих, компактен..

Безжична, оптична мишка Slim Design

(0)
Поръчани (98)
15.00 лв.

Съвременните технологии изискват все по-голяма мобилност и свобода, като кабелите са все по-голяма отживелица. Ние знаем колко са досадни и ограничаващи са те и за това представяме едно безжично устро..

Бюджетна водоустойчива ендоскопична камера за свързване с Андроид устройства - обектив 5мм.

(0)
Поръчани (24)
70.00 лв.

Това е водоустойчива камера, която би била много полезна на хора, често извършващи ремонтни дейности вкъщи и по автомобила, както и водопроводчици, техници, строители и т.н. Удобно и практично Камер..

-32%

Дизайнерска оптична безжична WiFi - Microsoft Arc design

(0)
Поръчани (245)
23.90 лв. 35.00 лв.

Новата стилна дизайнерска wifi мишка Мicrosoft Arc design е идеалният допълнителен аксесоар за вашия компютър. Притежава прецизни функции за контрол, които ще увеличат вашата работна продуктивност. Ин..

Маса за лаптоп от бамбук с два мощни вентилатора

(0)
Поръчани (402)
119.00 лв.

В днешно време всички сме пристрастени към нашите преносими компютри и таблети и стоим на тях почти през цялото си свободно време. За да си осигурим един по-голям комфорт, когато работим или се забавл..

Изчерпан

Масичка за лаптоп с интегриран вентилатор

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв.

Представяме ви тази многофункционална лаптоп маса, изключително стабилна и съвместима с всякакъв размер преносими устройства. Тя ще внесе комфорт и удобство при боравенето с вашето любимо мобилно устр..

Мини сгъваем охладител за лаптоп с 2 вентилатора

(0)
Поръчани (88)
14.00 лв.

Осигурете безупречна работа на лаптопа си и неговата батерия!  Никой не може да си представи своето ежедневие без компютъра си. Почти никога обаче не се замисляме за неговото правилно използване...

-13%

Многофункционална маса за лаптоп T8

(0)
Поръчани (607)
68.90 лв. 79.00 лв.

Представяме ви един много функционален и изключително полезен уред, който в 21ви век се оказва нужен на много хора. Това е подвижна поставка за лаптоп T8, която има вградени мощни вентилатори за охлаж..

Изчерпан
-22%

Мобилна маса за лаптоп с регулираща се височина

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв. 89.00 лв.

Масичките за компютри в днешно време претърпяха голяма еволюция и тяхната многофункционалност става все по-голяма. Налага се да ги използваме легнали в леглото, на дивана, когато сме в градината и т.н..

Изчерпан
-30%

Мобилно бюро за компютър с много плотове и разчупен дизайн

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв. 79.00 лв.

Представяме ви перфектното бюро за компютър, което е подходящо както за офис среда, така и за вашия дом. То е оборудвано с четири колела и така може да се мести бързо навсякъде, където е необходимо. В..

Мощен охладител за лаптоп до 17 инча Notebook Cooler X100

(0)
Поръчани (129)
24.00 лв.

Направете работата си по-лесна с този уникален охладител за лаптоп. Той е със супер тънък дизайн и това го прави още по-удобен за употреба. Край на обикновените и некомфортни подложки за лаптоп ..

-19%

Мултифункционална алуминиева масичка за лаптоп Т9

(1)
Поръчани (1259)
72.90 лв. 90.00 лв.

Представяме ви една иновативна, практична и удобна масичка, която можете да ползвате навсякъде - в дома, офиса, на дивана вкъщи, в леглото, а защо не и в колата. Стилният дизайн и уникалните й характе..

Охладител за лаптопи до 15.6 инча

(0)
Поръчани (143)
15.90 лв.

Инвестирали сте немалка сума в лаптопа си и съответно желаете той да ви върши работа дълги години. Един от най-страшните проблеми, които могат да се появят и застрашат нормалното функциониране на ценн..

Изчерпан

Охлаждаща преносима поставка за лаптоп

(0)
Поръчани (257)
29.00 лв.

Това е едно страхотно допълнение  към вашето ежедневие, а именно стойка за лаптоп с охладител. Може да се използва и за поставяне на книги или работна маса. Изключително функционална е  и мо..

Изчерпан

Преносим мини USB вентилатор

(0)
Поръчани (0)
22.00 лв.

Представяме ви мини вентилаторче, което можете да носите навсякъде с вас и да го употребявате, когато пожелаете. То е чудесно решение за моментално охлаждане в горещите летни дни. Охлаждане на мига ..

Тънка безжична клавиатура и мишка

(0)
Поръчани (77)
44.90 лв.

Безжичните устройства са нещо доста необходимо за времето, в което живеем. Представяме ви ултра тънък комплект оптична мишка и клавиатура. Това е всичко, което е необходимо за да сърфирате на разстоян..

Универсална масичка за лаптоп тип поднос за легло от бамбук

(0)
Поръчани (828)
79.00 лв.

Винаги правим любимите си занимания на определените им за целта места. Хапваме нещо вкусно на масата в кухнята, четем любимата си книга седнали на дивана или сме на бюрото за да използваме лаптопа. По..

Изчерпан

LED лампа с usb накрайник за лаптоп

(0)
Поръчани (0)
4.00 лв.

Ако се нуждаете от допълнителна светлина, докато работите на вашия компютър може да се обзаведете с една чудесна USB Led лампичка, която може да свържете към всеки един USB изход на устройство или ада..

Показва 1 до 20 от 29 (2 страници)