Органайзери

Изчерпан

Vacuum Compressed Bag вакуумиращи пликове за дрехи

(0)
Поръчани (368)
2.50 лв.

След като дрехите излязат от сезон или станат малки на децата заемат излишно място, а за тези, които се носят няма достатъчно място. Освободете гардероба и защитете дрехите си от повреждане с вакуумни..

Изчерпан
-40%

Компактен органайзер за гримове

(0)
Поръчани (2)
15.00 лв. 25.00 лв.

Какво всъщност представлява един органайзер за гримове? Това е един нормален въпрос, който би си задал почти всеки мъж, но едва ли жена, която има козметика и материали за няколко стотин лева, които с..

Изчерпан

Моливник с термометър и часовник

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Доста претрупано ще изглежда бюрото ни ако поставим часовник, календар и поставка за химикали. С практичния и удобен моливник това вече е възможно. Той притежава функциите да показва часа, датата, ден..

Изчерпан
-43%

Органайзер за бижута The Little Black Dress

(0)
Поръчани (34)
10.90 лв. 19.00 лв.

Всяка жена притежава огромно количество бижута. Червени, зелени, със камъчета, без камъни или пък ръчна изработка. Да не споменаваме и дървените, пластмасовите и отидем чак до златни, сребърни и плати..

-50%

Органайзер за седалка за автомобил

(0)
Поръчани (96)
13.00 лв. 26.00 лв.

Ако обичате да ви е удобно, да намирате всичко веднага, да е подредено и компактно, вижте нашето предложение. Органайзерът за кола позволява съхраняване на изключително много и разнообразни вещи, коит..

Изчерпан

Практичен органайзер за съхранение на обувки

(0)
Поръчани (0)
7.90 лв.

Ако всеки у дома разполага с много обувки, но не и с достатъчно място за тяхното съхранение, ние имаме идеално предложение за вас - практичен органайзер за тях. Изключително потребен за всеки, който н..

Изчерпан

Стелаж за обувки AMAZING SHOES RACK до 30 чифта

(0)
Поръчани (0)
28.90 лв.

 х Сигурни сме, че във всеки един дом съществува един и същи проблем, а именно мръсни обувки, разхвърляни навсякъде. Представяме ви един продукт, който ще реши всички тези проблеми - AMAZINNG SHO..

Изчерпан
-17%

Стилен прозрачен органайзер за бижута и козметични продукти от две части

(0)
Поръчани (45)
49.00 лв. 59.00 лв.

Ако сте любителка на козметиката и се отнасяте към всеки свой молив за очи или друг вид козметичен материал като със съкровище. Тогава това е идеалният продукт, който ще внесе ред и ще организира тези..

Изчерпан
-67%

Универсален органайзер за дрехи Triple Closet Space

(0)
Поръчани (0)
6.00 лв. 18.00 лв.

Представяме ви Triple Closet Space органайзер за дрехи, който ще утрои свободното място в гардероба. Комплектът се състои от 8 закачалки, които перфектно ще паснат във вашия гардероб. Освободете пове..

Изчерпан

Универсален органайзер за поставяне на врата и стена

(0)
Поръчани (31)
6.00 лв.

Ако живеете в малък апартамент и не ви достига място да съхранявате всичките си вещи, то този продукт със сигурност ще ви е от огромна полза. Това е практичен органайзер за дамски чанти, чадъри, шапки..

Изчерпан
-48%

Висящ органайзер за обувки

(0)
Поръчани (0)
15.00 лв. 29.00 лв.

Представяме ви една уникална придобивка за всеки дом. Това е органайзер за обувки с капацитет до 10 чифта. Много подходящ е за семействата, чиито деца винаги бързат за някъде, прибират се и си хвърлят..

Изчерпан
-51%

Водоустойчив и удароустойчив калъф за документи предпазващ вашите банкови карти от сканиране

(0)
Поръчани (477)
5.90 лв. 12.00 лв.

Личните документи се носят непрекъснато, местим ги в джобове, чанти и т.н., а след време с изненада откриваме, че са се повредили. Ползването на стандартни калъфчета за документи не осигурява никаква ..

Изчерпан

Ключодържател-органайзър за ключове

(0)
Поръчани (60)
7.00 лв.

Ако разполагате много ключове и Ви е дотегнало от досадните дрънчащи ключодържатели с халки, то този изключително компактен продукт 2в1 ключодържател и органайзър за ключове е за Вас. Той позволява бъ..

Изчерпан

Компактен органайзер за кола

(0)
Поръчани (0)
15.00 лв.

Всеки иска колата му да бъде подредена и всичко да е под ръка. Никой не обича по време на път в багажника му да се разпиляват различни неща и после да губи време в тяхното събиране.  Ние добре зн..

Изчерпан

Мини рафтове за подредба и организиране на бурканчета с подправки Spicy Shelf

(0)
Поръчани (45)
23.00 лв.

За да бъде винаги добре подреден шкафа с подправките ви е необходимо повече пространство в него. Обикновено кухненските шкафове са тесни и побират малко бурканчета и кутии за съхранение на подправки. ..

Изчерпан
-37%

Органайзер за диван ARM REST ORGANIZER

(0)
Поръчани (275)
12.00 лв. 19.00 лв.

Внесете подредба в дома си с нашето предложение този красив и практичен органайзер. Всяка стая в дома ни изобилства от вещи, които постоянно захвърляме на някъде и точно, когато ни потрябват не можем ..

Изчерпан

Органайзер за ключове Key Ninja

(0)
Поръчани (35)
14.50 лв.

Това е едно страхотно решение, ако притежавате много ключове от дома или офиса и никога не можете да откриете ключа който ви трябва - органайзер за ключове Key Ninja предлага компактно и сигурно съхра..

Изчерпан
-67%

Органайзер за козметика Roll-N-Go

(0)
Поръчани (141)
10.00 лв. 29.90 лв.

Представяме ви ново решение на всекидневните дамски проблеми - многофункционалният Roll N Go. Подходящ е както за козметика, така и за всякакви аксесоари. Елегантно и практично решение за съхраняване ..

Изчерпан
-50%

Органайзер за чанта Kangaroo Keeper

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв. 20.00 лв.

Какво по-хубаво от това да разтворите дамската си чанта и вътре всяко нещо да си има свое място и да бъде прилежно подредено? Самата истина е, че жените носим толкова много неща от първа необходимост ..

Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)