За деца

-46%

Комплект за изработване и изрисуване на гипсови фигурки

(0)
Поръчани (238)
18.99 лв. 35.00 лв.

Представяме един страхотен комплект, който ще накара децата да станат от компютрите и да направят нещо красиво и креативно. Това е комплект за създаване на фигурки от гипс и рисуване. В комплекта има..

-44%

3 в 1 настолни игри - Шах, Змии и стълби и Не се сърди, човече

(0)
Поръчани (246)
9.90 лв. 17.60 лв.

Какъв по-приятен начин за прекарване на време със семейството от семейните игри? Направете уговорка с децата, изберете си ден от седмицата, подгответе се с вкусна храна и вашата „Вечер със семейството..

3D Пъзел Buckingham Palace от 61 части

(0)
Поръчани (75)
9.90 лв.

Предлагаме Ви един страхотен 3D пъзел, подходящ за цялото семейство. Това е сградата на Бъкингамският дворец, който представлява една от най-красивите и сложни сгради строени някога. Бъкингамският дв..

-20%

3D пъзел Eiffel Tower от 36 части

(0)
Поръчани (235)
15.90 лв. 19.90 лв.

Предоставяме една страхотна възможност да се докоснете до едни от най-известните забележителности в света чрез страхотни 3D конструкции. Продуктът представлява пъзел на айфеловата кула, който ще забав..

3D Пъзел Емпайър Стейт Билдинг 39 части

(0)
Поръчани (125)
9.90 лв.

Потопете се в света на Ню Йорк с този интересен пъзел, пресъздаващ истинската атмосфера на космополитния град. Триизмерните пъзели се разграничават от стандартните с това, че дават реалистична предста..

3D Пъзел Катедрала Свети Патрик 72 части

(0)
Поръчани (37)
19.00 лв.

Представяме Ви един нов и иновативен триизмерен сглобяем пъзел. Старите пъзели са някак скучни и досадни в сравнение с 3D вариантите, които са много по-завладяващи. Едно от основите предимства, е че д..

3D пъзел Кулата Белем - 46 части

(1)
Поръчани (25)
14.90 лв.

Този невероятен пъзел е интересен за децата, защото се различава от стандартните такива с това, че дава реална представа как изглежда изобразения обект. Пъзелите от този вид са по-комплексни и затова ..

3D ПЪЗЕЛ ЛУВЪРА съставен от 103 части

(0)
Поръчани (288)
9.90 лв.

Детската любознателност е винаги голяма радост за възрастните. Когато децата са жадни за нови знания, на тях им е още по-интересно, ако са съчетани с игри и забава. Подарете радост на малчуганите с то..

3D Пъзел на Белия дом от 64 части

(0)
Поръчани (354)
19.90 лв.

Сглобяването на един подобен пъзел е една наистина незабравима емоция както за вас, така и за цялото семейство. Обикновения тип са някак отживелица и скучно занимание, докато 3D версията е доста по-з..

3D пъзел с Триумфалната Арка 26 части

(0)
Поръчани (85)
12.00 лв.

Има определени качества, които правят един пъзел интересен и занимателен, например нивото на трудност, категорията, в която попада изображението или броя частички. Традиционните пъзели често отговарят..

3D Пъзел Тауър Бридж от 237 части

(0)
Поръчани (76)
15.00 лв.

Всеки любител на пъзели е доволен, когато процесът на сглобяване е предизвикателство. Този развлекателен продукт е необикновено и интересно занимание, а в завършен вид е истински шедьовър. Той изобраз..

3D Пъзел Храм Василий Блажени

(0)
Поръчани (35)
12.00 лв.

Сглобяването на пъзел е предпочитано занимание на редица поколения от десетилетия насам. Това е приятна игра, включваща мисъл, стратегия и наблюдателност. Истината е обаче, че плоските пъзели вече са ..

4 в 1 Настолни игри - Шах, Дама, Не се сърди човече и Змии и стълби

(0)
Поръчани (124)
15.00 лв.

Представяме едно страхотно забавление за цялото семейство. Това е комплект настолни игри 4 в 1. Комплектът съдържа „шах“, „не се сърди човече“, „змии и стълби“ и „дама“. Тези страхотни игри могат да ..

Изчерпан

Боксова круша за деца Спайдърмен

(0)
Поръчани (0)
16.90 лв.

Представяме ви един уникален, иновативен и същевремено полезен продукт, а имено боксова круша за деца Спайдърмен. Към нея има и специално боксови ръкавици отново щамповани с любимия герой.  Този..

Изчерпан

Боксова круша с ръкавици Бен 10 за деца

(0)
Поръчани (0)
16.50 лв.

Момченцата са много енергични и активни. Често извършват бели и за родителите става трудно да им подсигуряват занимания, в които те да вложат енергията си. Затова Ви предлагаме тази чудесна боксова кр..

-16%

Детска топка за скачане Кенгуру

(0)
Поръчани (360)
15.90 лв. 19.00 лв.

Сигурно си спомняте колко много обичахте да скачате с такава топка, когато бяхте малки деца? Сега е ред и на вашите малчугани да се възползват от това забавление. Защо да се върнем към тоя стериоти..

Детска игра Tangle and Tumble

(0)
Поръчани (65)
16.80 лв.

Представяме популярната детска игра, позната още като Туистър. Тя е толкова забавна, че ще се наслаждавате с усмивка на радостта на децата и техните другарчета. Често се събирате с приятелски семейств..

Детска играчка автомат със звукови ефекти

(0)
Поръчани (100)
18.00 лв.

Момченцата са палави и имат много енергия. Те са любопитни към околния свят и често остават да правят компания на мама и тати, докато гледат телевизия. Нерядко обаче стават свидетели на бойни сцени с ..

Изчерпан

Детска играчка музикално жълто пате снасящо яйца

(0)
Поръчани (86)
15.00 лв.

Представяме една невероятна по рода си и изключително забавна играчка за всяко дете. Спечелете си малко почивка като подарите една много занимателна играчка на детето си. Това е жълто симпатично пате,..

Детска играчка смартфон – Pest Patrol

(0)
Поръчани (167)
10.00 лв.

Това е една забавна и занимателна детска играчка. Тя е базирана на детско филмче, което децата много харесват. Този детски смартфон издава различни звуци при натискане на екрана и има различни рингтон..

Показва 1 до 20 от 78 (4 страници)

В нашия онлайн магазин ще откриете богат асортимент от играчки. На първо място тяхното основно предназначение е да доставят удоволствие на малчуганите. Освен това имат и образователна функция. Повечето от тях са имитиращи обекти от реалния свят на възрастните хора като животни, растения, коли, домакински принадлежности и други.

Играчките помагат в израстването на децата, било то умствено, естетическо или нравствено. Те дават положително действие върху комуникативните умения на рожбите и спомагат за по-бързото им опознаване на света. Ние следваме тенденциите в развитието на играчките, за да може да предоставяме най-новите и качествени модели, които да доставят наслада на децата. Обикновено родителите са тези, които първоначално избират кое е най-подходящо за техните наследници, затова ще ви запознаем с видовете играчки и как по-лесно да се ориентирате в сайта, спрямо вашите желания или тези на детето ви.

Какви детски играчки ще откриете в онлайн магазина

При нас ще откриете играчки от всички видове като занимателни, образователни, музикални, говорещи и много други. Има подходящи за всяка възраст, а за най-малките можем да предложим и проходилки и бебефони.

ОБРАЗОВАТЕЛНИТЕ - играчки са много актуални напоследък и изключително подходящи за подрастващите. Те включват игри, които да развиват логиката на децата като пъзели, шах, дама, не се сърди човече, телефони, говорещи, конструктори и други.

МУЗИКАЛНИТЕ - включват богата серия от играчки, издаващи различни звуци за успокоение или забавление

ГОВОРЕЩИТЕ - по-голямата част от тези играчки са интерактивни и помагат за развитието на комуникативните умения на децата, както и обогатяване на умствения им речник.

ЗАНИМАТЕЛНИТЕ - те са отличен начин за сформиране идентичността на децата като пресъздават реални действия от "света на възрастните"

Какви разновидности предлагаме

В света на играчките всеки ден разновидностите се увеличават. Наша цел е да ви предоставим най-актуалните от тях, които са с най-високо качество. Може да откриете най-новите 3D пъзели, настолни игри, конструктори, сервизи, кухни и много други продукти за забавление на вашите деца. Продуктите за забавление на деца са създадени от всякакви материали като дърво, пластмаса, хартия, глина и други като всичките са екологично чисти и безвредни.

За какви деца са подходящи

При нас ще намерите играчки за всяка възрастова група. Има както за най-малките, така и за подрастващите. За ваше улеснение сме ги разделили на групи за момичета и момчета, като подходящите и за двата пола може да откриете и в останалите категории. 

Защо да изберете Vibe.bg

Ние държим клиентите ни да остават доволни и за нас е изключително важно вашето доверие. Точно за това предлагаме единствено качествени продукти и предоставяме гаранция на всички електронни играчки. Винаги оставаме на разположение за вас и вашите въпроси на нашите телефони или офиси.