Други

-34%

Луксозен комплект ножове и прибори за хранене с антибактериално мраморно покритие

(5)
Поръчани (361)
79.00 лв. 119.00 лв.

Правилно подбраните кухненски прибори и ножове са едно от най-важните неща във всяка една кухня. Различните продукти, подправки и храни изискват употребата на различни видове ножове, създадени специал..

Домакинско стреч фолио за свежо съхранение

(0)
Поръчани (74)
2.10 лв.

В натовареното ежедневие често се случва да приготвяме храната си за няколко дни напред, след което се чудим как да я запазим свежа. Представяме ви това стреч фолио, което е изключително подходящо за ..

-50%

Nicer Dicer Plus Кухненско ренде

(0)
Поръчани (51)
29.90 лв. 60.00 лв.

Представяме ви един изключително полезен и ефективен уред подходящ за всяка една кухня. Това е Nicer Dicer Plus, с който ще режете без проблем всякакви продукти бързо, лесно и без опасност да се пореж..

Иновативна автоматична бъркалка за сосове, супи и каши

(0)
Поръчани (59)
14.00 лв.

В днешни дни времето не стига за нищо. Опитвате се да съчетавате домакинска работа със служебни ангажименти, грижа за децата и семейството. Понякога се налага докато готвите да правите и други неща ил..

Компактна белачка с прибиращи се ножчета Peeler slice shredded

(0)
Поръчани (142)
4.90 лв.

Представяме една много удобна и страхотна белачка-ренде. Това е Peeler Slice Shredded. Тя е малка и много компактна, може да бели и да рендосва, защото има ножове от двете си страни. Това е едно истин..

Компактна газова горелка с дюза за регулиране на пламъка

(0)
Поръчани (27)
14.00 лв.

Представяме една страхотна и практична мини горелка, която може да бъде чудесен помощник както в кухнята, така и в работилница за по-сериозни цели. Малките и практични размери на този продукт го правя..

-56%

Комплект за декориране на торти от 100 части

(0)
Поръчани (6)
12.90 лв. 29.00 лв.

Ако сте си харесали харесали някоя нова рецепта за сладкиш или торта и искате да направите страхотна украса или пълнеж, то това е вашият продукт – сет за украсяване на торти, сладкарски изделия и друг..

-43%

Комплект от 5 мултифункционални стълкени купи за съхранение

(0)
Поръчани (182)
19.90 лв. 35.00 лв.

Омръзнало ви е да се чудите къде да съхраните ястията, след като ги приготвите. Това, което ви предлагаме е изключително ценен продукт за вашата кухня, който ще разреши проблема ви. Съхранявайте хран..

Кутия за съхранение торта или кекс

(0)
Поръчани (22)
11.00 лв.

Омръзна ли ви да мислите всеки път, когато приготвяте торта или кекс, къде бихте ги съхранили? Това, което ще ви предложим, е решението на проблема ви. Красива и удобна Представяме ви една красива и..

-45%

Кухненски ръчен чопър Slap Chop

(0)
Поръчани (56)
12.00 лв. 22.00 лв.

Всекидневното консумиране на сезонни зеленчуци, без значение дали на салата, супа или в ястие, е изключително важно за здравето. Въпреки това, нямаме време да си приготвим нещо здравословно или не ни ..

Изчерпан

Кухненски уред за бързо рязане на зеленчуци

(0)
Поръчани (0)
14.90 лв.

Сигурно обичате да готвите, но мразите трудностите в процеса на рязане на продуктите и почистване след това? Nicer Dicer е един уникален кухненски уред, който винаги сте желали! Когато сте в кухнята п..

Изчерпан

Кухненско V образно ренде

(0)
Поръчани (0)
26.00 лв.

Представяме ви многофункционално кухненско ренде, с което ще приготвяте всяко едно ястие бързо и лесно. То е V образно и разполага с три ножа за рязане. 100% Ефективност С този уникален кухненски по..

Изчерпан

Кухненско ренде с 6 страни

(0)
Поръчани (0)
8.90 лв.

Нарязването на храната на дребни парченца е необходимо за направата на много видове ястия. За съжаление, този процес отнема изключително много време. Представяме ви страхотно ренде, с което ще можете ..

Малка газова горелка - 1300°C

(0)
Поръчани (125)
21.00 лв.

Представяме ви Газова горелка, която работи с пиезо запалка. До 1300 градуса достига температурата на пламъка.Може да се използва в домакинството, за премахване на боя, запояване и други. Удобна и ле..

Машинка за рязане на картофи и зеленчуци

(0)
Поръчани (159)
28.00 лв.

Представяме ви един уникален по рода си артикул, който ще се впише идеално във всяка една кухня. Това е машинка за рязане на картофки и зеленчуци, с помощта на която ще постигнете страхотни резултати ..

-27%

Мини газова горелка JET BS-200

(0)
Поръчани (56)
19.90 лв. 27.30 лв.

Този продукт ще ви е от изключителна потребност при извършването на дребни ремонтчета или ако имате неща за запояване. Мини газовата горелка, която ви представяме, може да се използва навсякъде - в би..

Изчерпан
-31%

Мини портативна ледотрошачка

(0)
Поръчани (0)
55.00 лв. 80.00 лв.

През последните години ледените коктейли набират все по-голяма популярност. Без значение какво съдържат, дали са алкохолни или безалкохолни, всички те си приличат по едно нещо – голяма чаша с красиво ..

Изчерпан

Мини шоколадов фонтан

(0)
Поръчани (0)
54.00 лв.

Този продукт ще направи всеки ваш празник незабравим и ще може да изненадате вашите гости със страхотен течен шоколад. Стичането на шоколада по този мини фонтан превръща сладкото изкушение в още по-го..

-47%

Мощна компактна газова горелка

(0)
Поръчани (321)
23.70 лв. 45.00 лв.

Независимо дали ви се налага да поправяте и ремонтирате нещо по дома или гаража, или имате нужда от помощник в приготвянето на страхотни ястия в кухнята, газовата горелка ще е винаги на една ръка разс..

Мултифункционална белачка 3 в 1

(0)
Поръчани (146)
7.90 лв.

Представяме ви една уникална по-рода си 3 в 1 белачка. С нея ще можете да белите всякакви видове плодове, зеленчуци, краставици, домати и киви. Тя разполага с цели три ножа, които можете да ги сменяте..

Показва 1 до 20 от 47 (3 страници)