Други

-34%

Луксозен комплект ножове и прибори за хранене с антибактериално мраморно покритие

(4)
Поръчани (361)
79.00 лв. 119.00 лв.

Правилно подбраните кухненски прибори и ножове са едно от най-важните неща във всяка една кухня. Различните продукти, подправки и храни изискват употребата на различни видове ножове, създадени специал..

Домакинско стреч фолио за свежо съхранение

(0)
Поръчани (74)
2.10 лв.

В натовареното ежедневие често се случва да приготвяме храната си за няколко дни напред, след което се чудим как да я запазим свежа. Представяме ви това стреч фолио, което е изключително подходящо за ..

Изчерпан

Maшинка за рязане на картофи

(0)
Поръчани (0)
14.00 лв.

Представяме ви едно страхотно допълнение към всяка една кухня. Това е преса за рязане на картофи, с която ще постигнете съвършенство до най-малките детайли в готвенето. Бързо, лесно и безопасно Този..

-50%

Nicer Dicer Plus Кухненско ренде

(0)
Поръчани (51)
29.90 лв. 60.00 лв.

Представяме ви един изключително полезен и ефективен уред подходящ за всяка една кухня. Това е Nicer Dicer Plus, с който ще режете без проблем всякакви продукти бързо, лесно и без опасност да се пореж..

Изчерпан

Автоматични бъркалки за яйца и напитки Better Beater

(0)
Поръчани (0)
12.00 лв.

Във всяка кухня има тел за бъркане на яйца, сигурни сме. Ако обаче при вас стои неизползвана с месеци и предпочитате да разбивате яйцата с миксер или пък вилица, вижте нашето предложение. Автоматичнат..

Белачка с контейнерче за чистене на рибни люспи

(0)
Поръчани (20)
4.90 лв.

Обичате риба, но ви е омръзнало от досадната работа по отстраняването на люспите. Да не говорим колко трудоемко и хабящо нервите е чистенето след това. Е вашият проблем може да бъде решен много светка..

Иновативен шприц за декорация на сладкиши DESSERT DECCORATOR PLUS

(0)
Поръчани (86)
17.00 лв.

Представяме ви един нов и удобен уред за съвършена декорация DESSERT DECCORATOR PLUS, с който ще правите страхотни украси на торти и сладкиши. Уредът има пет приставки, за да може да експериментирате ..

Иновативна автоматична бъркалка за сосове, супи и каши

(0)
Поръчани (59)
14.00 лв.

В днешни дни времето не стига за нищо. Опитвате се да съчетавате домакинска работа със служебни ангажименти, грижа за децата и семейството. Понякога се налага докато готвите да правите и други неща ил..

Компактна белачка с прибиращи се ножчета Peeler slice shredded

(0)
Поръчани (142)
4.90 лв.

Представяме една много удобна и страхотна белачка-ренде. Това е Peeler Slice Shredded. Тя е малка и много компактна, може да бели и да рендосва, защото има ножове от двете си страни. Това е едно истин..

Компактна газова горелка с дюза за регулиране на пламъка

(0)
Поръчани (27)
14.00 лв.

Представяме една страхотна и практична мини горелка, която може да бъде чудесен помощник както в кухнята, така и в работилница за по-сериозни цели. Малките и практични размери на този продукт го правя..

-56%

Комплект за декориране на торти от 100 части

(0)
Поръчани (6)
12.90 лв. 29.00 лв.

Ако сте си харесали харесали някоя нова рецепта за сладкиш или торта и искате да направите страхотна украса или пълнеж, то това е вашият продукт – сет за украсяване на торти, сладкарски изделия и друг..

-43%

Комплект от 5 мултифункционални стълкени купи за съхранение

(0)
Поръчани (180)
19.90 лв. 35.00 лв.

Омръзнало ви е да се чудите къде да съхраните ястията, след като ги приготвите. Това, което ви предлагаме е изключително ценен продукт за вашата кухня, който ще разреши проблема ви. Съхранявайте хран..

Кутия за съхранение торта или кекс

(0)
Поръчани (22)
11.00 лв.

Омръзна ли ви да мислите всеки път, когато приготвяте торта или кекс, къде бихте ги съхранили? Това, което ще ви предложим, е решението на проблема ви. Красива и удобна Представяме ви една красива и..

-45%

Кухненски ръчен чопър Slap Chop

(0)
Поръчани (56)
12.00 лв. 22.00 лв.

Всекидневното консумиране на сезонни зеленчуци, без значение дали на салата, супа или в ястие, е изключително важно за здравето. Въпреки това, нямаме време да си приготвим нещо здравословно или не ни ..

Изчерпан

Кухненски уред за бързо рязане на зеленчуци

(0)
Поръчани (0)
14.90 лв.

Сигурно обичате да готвите, но мразите трудностите в процеса на рязане на продуктите и почистване след това? Nicer Dicer е един уникален кухненски уред, който винаги сте желали! Когато сте в кухнята п..

Изчерпан

Кухненско V образно ренде

(0)
Поръчани (0)
26.00 лв.

Представяме ви многофункционално кухненско ренде, с което ще приготвяте всяко едно ястие бързо и лесно. То е V образно и разполага с три ножа за рязане. 100% Ефективност С този уникален кухненски по..

Кухненско ренде

(0)
Поръчани (0)
1.80 лв.

Това е едно чудесно и удобно ренде, с което ще можете да настъргвате сирена, кашкавали, плодове и зеленчуци с бързина и по особено удобен начин. Уредът е практичен и компактен. Той ще улесни многократ..

Изчерпан

Кухненско ренде с 6 страни

(0)
Поръчани (0)
8.90 лв.

Нарязването на храната на дребни парченца е необходимо за направата на много видове ястия. За съжаление, този процес отнема изключително много време. Представяме ви страхотно ренде, с което ще можете ..

Кухненско ръчно ренде

(0)
Поръчани (12)
1.80 лв.

Ако винаги, когато очаквате гости се притеснявате в това дали ще смогнете да приготвите навреме вечерята, то в лицето на този продукт ще откриете чудесен кухненски помощник. Един уникален и практичен ..

Малка газова горелка - 1300°C

(0)
Поръчани (125)
21.00 лв.

Представяме ви Газова горелка, която работи с пиезо запалка. До 1300 градуса достига температурата на пламъка.Може да се използва в домакинството, за премахване на боя, запояване и други. Удобна и ле..

Показва 1 до 20 от 47 (3 страници)