Домакински Принадлежности

Уникални подложки за горещи съдове от корк

(0)
Поръчани (120)
7.90 лв.

Представяме ви страхотни подложки, които ще защитават кухненския плод, масата и други повърхности от деформиране. Вече спокойно може да поставяте горещите съдове, в които приготвяте храна за семейство..

24-часов механичен таймер

(0)
Поръчани (150)
13.90 лв.

Таймерът улеснява автоматизирането на уредите във вашия дом. Лесно и без проблем можете да го използвате за да контролирате всяко устройство, което искате да се включи или изключи в различни часове на..

-38%

Ruggies подложки против хлъзгане и подвити краища на килими

(0)
Поръчани (83)
9.90 лв. 16.00 лв.

Омръзнало ли ви е всеки път като чистите килима, той да се събира и после да губите време да го оправяте? Е нека да решим този проблем веднъж за винаги! Това е напълно възможно с подложките Ruggies, к..

-28%

Безжичен звънец 220V

(0)
Поръчани (236)
12.90 лв. 18.00 лв.

Този електронен безжичен звънец е перфектно съвременно решение за входни врати на кооперации, офиси, гаражи, къщи, жилищни и търговски сгради или други помещения. Той е идеален за места, на които прек..

-17%

Безжичен звънец за врата

(0)
Поръчани (176)
10.00 лв. 12.00 лв.

Представяме един супер практичен уред, който би намерил приложение в различни ситуации. Предимството му е, че работи на батерии и можете да го монтирате навсякъде за секунди. Не е необходимо да се кър..

Бели самозалепващи се предпазители за врата

(0)
Поръчани (32)
2.60 лв.

Ако ви е омръзнало всеки път, когато детето ви си играе и бутне по-силно вратата, тя направо да се блъсне в стената и да нарани мазилката или тапета, то тези продукти са за вас. Те са два на брой пред..

Будилник за нощно шкафче

(0)
Поръчани (252)
4.90 лв.

Представяме ви един стилен пластмасов будилник, който ще се впише идеално във всеки един дом. Винаги и по-всяко време, когато ви е необходимо ще знаете точното време. Повечето хора в днешно време изпо..

Буфер за врата в бял цвят

(0)
Поръчани (2)
1.90 лв.

Представяме ви самозалепващ се предпазител за стена в бял цвят, който ще защити освен нея и дръжката на вратата от надраскване при рязко отваряне. Създаден е да ги предпазва от деформация при удар. И..

Гъвкава лебедка за кухненски смесител

(0)
Поръчани (55)
10.90 лв.

Измиването на съдове е едно от основните домакински задължения, а то може да се окаже голямо предизвикателство, особено ако мивката ви е с малък размер. Това създава затруднения при измиването на по-о..

Двойно залепващи универсални държачи до 5кг (сет от 5 броя)

(0)
Поръчани (152)
10.00 лв.

Представяме ви комплект от няколко силиконови държача. С тях ще можете да поставите любимата картина в спалнята или лесно да закачите огледалото в банята. Малки, практични и достатъчно издържливи Те..

Изчерпан
-46%

Диспенсър за напитки във формата на глобус

(0)
Поръчани (0)
49.00 лв. 90.00 лв.

Представяме ви диспенсър за напитки тип Глобус. Един уникален аксесоар за вашия домашен бар, с който ще очаровате вашите роднини и приятели. Удобен, лесен за използване и е страхотно допълнение към..

Диспенсър тип поставка за бутилки

(0)
Поръчани (1)
19.90 лв.

Представяме ви страхотен диспенсър за напитки, с който ще очаровате вашите гости. Може да го използвате, за да наливате различни видове сокове, безалкохолни, бира и други. Идеален е за партита и купон..

Дървени прибори за салата

(0)
Поръчани (147)
7.90 лв.

Представяме ви едни невероятни кухненски аксесоари, с помощта на който можете много лесно и бързо да разбърквате както салати, така и други видове ястия. Уникален сет изработен от масивен бук (дърво),..

Дъска за лесно сгъване на дрехи

(0)
Поръчани (6)
14.90 лв.

Ако сгъването на дрехи е задължение, което не обичате, ние имаме страхотно предложение. Представяме ви практичната дъска, с която ще сгъвате бързо всички тениски на децата, ризите на съпруга ви и ваши..

Единичен чушкопек за пипер, патладжан и други зеленчуци

(0)
Поръчани (11)
24.90 лв.

Приготвянето на зимнина е традиция за българите от десетилетия. В това число влиза и емблематичното печене на пипер. Ако използвате старомодните методи (печене във фурна или на тенекия) чушките трябва..

Изчерпан

Еко топки за пране

(0)
Поръчани (0)
8.90 лв.

На пазара се предлагат различни марки омекотители за дрехи, но действието им невинаги е това, на което се се надявали. Често, след като изсушим дрехите, забелязваме, че са събрали статично електричест..

Електронен кантар до 150кг. със стилен дизайн - Royalty Line

(0)
Поръчани (120)
38.00 лв.

В днешно време все по-голямо значение се отдава на човешкото тегло. Добрият външен вид е издигнат в култ и суетата е взела връх. Всеки грижещ се за тялото си човек се тегли редовно и е много важно кан..

-39%

Иновативен уред за сочни и крехки шишчета

(0)
Поръчани (763)
22.00 лв. 36.00 лв.

Иновационният не заменим помощник за бързо и перфектно приготвяне на супер съразмерни шишчета ще ви спести много време и излишни усилия. Той е невероятно лесен за употреба и ще опрости целия процес по..

-38%

Иновативна полуавтоматична белачка за ябълки

(0)
Поръчани (24)
14.90 лв. 24.00 лв.

Беленето на ябълки с нож, освен опасно, често може да е тромаво и неудобно занимание, след което ви се налага да почиствате доволно количество неравномерни обелки разпръснати по целия плот или маса. С..

Изчерпан

Капак за микровълнова фурна

(0)
Поръчани (0)
4.20 лв.

Всеки път, когато приготвяте дадено ястие в микровълновата печка, ви се иска да е чисто след това. Предлагаме ви предпазен капак, който ще разреши този проблем. Запазете микровълновата фурна чиста Г..

Показва 1 до 20 от 89 (5 страници)