Домакински Принадлежности

-34%

Валяк за мрежовидна декорация на тесто

(0)
Поръчани (128)
9.90 лв. 15.00 лв.

Всички сме виждали изящно оформени тестени иделия, толкова красиви, че като си помислим колко труд е положен, за да станат такива, чак не ни се иска да ги изядем. С валяка с резци за декорация на тес..

Сгъваема бамбукова фруктиера във форма на ябълка

(0)
Поръчани (256)
25.00 лв.

Всяка една къща се нуждае от подобен тип фруктиера за плодове, в която може да бъдат поместени всички плодове, които са готови за употреба. Тя изработена от бамбук и наподобява формата на ябълка. Кога..

Дървени прибори за салата

(0)
Поръчани (147)
7.90 лв.

Представяме ви едни невероятни кухненски аксесоари, с помощта на който можете много лесно и бързо да разбърквате както салати, така и други видове ястия. Уникален сет изработен от масивен бук (дърво),..

Дъска за лесно сгъване на дрехи

(0)
Поръчани (9)
14.90 лв.

Ако сгъването на дрехи е задължение, което не обичате, ние имаме страхотно предложение. Представяме ви практичната дъска, с която ще сгъвате бързо всички тениски на децата, ризите на съпруга ви и ваши..

Електронен кантар до 150кг. със стилен дизайн - Royalty Line

(0)
Поръчани (120)
38.00 лв.

В днешно време все по-голямо значение се отдава на човешкото тегло. Добрият външен вид е издигнат в култ и суетата е взела връх. Всеки грижещ се за тялото си човек се тегли редовно и е много важно кан..

Изчерпан

Капак за микровълнова фурна

(0)
Поръчани (0)
4.20 лв.

Всеки път, когато приготвяте дадено ястие в микровълновата печка, ви се иска да е чисто след това. Предлагаме ви предпазен капак, който ще разреши този проблем. Запазете микровълновата фурна чиста Г..

Изчерпан

Каучукови aнтивибрационни крачета за пералня и сушилня

(0)
Поръчани (211)
15.00 лв.

Писна ли ви, когато използвате пералнята или сушилнята да слушате дразнещия шум от вибрациите? Това, което ще ви предложим е решението на вашия проблем- да намалите шума от тези вибрации. Край на нет..

Компактна газова горелка с дюза за регулиране на пламъка

(0)
Поръчани (27)
14.00 лв.

Представяме една страхотна и практична мини горелка, която може да бъде чудесен помощник както в кухнята, така и в работилница за по-сериозни цели. Малките и практични размери на този продукт го правя..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

Компактна четка за почистване с лопатка

(0)
Поръчани (36)
6.90 лв.

Всяка една домакиня иска в нейния апартамент или къща да бъде винаги приветливо и чистичко. Това, което ви представяме ще се впише идеално във вашия дом, а именно - уникална четка и лопатка за чистене..

Комплект за съхранение на сол и пипер

(0)
Поръчани (154)
9.00 лв.

На всяка трапеза може да намерите солница и за мелничка за пипер, изглеждащи скучно и непривлекателно. Двойката артикули за съхранение на популярните подправки, които предоставяме на вниманието Ви, из..

-43%

Комплект от 5 мултифункционални стълкени купи за съхранение

(1)
Поръчани (183)
19.90 лв. 35.00 лв.

Омръзнало ви е да се чудите къде да съхраните ястията, след като ги приготвите. Това, което ви предлагаме е изключително ценен продукт за вашата кухня, който ще разреши проблема ви. Съхранявайте хран..

-40%

Комплект стилни контейнерчета за подправки от 6 части

(0)
Поръчани (8)
12.00 лв. 20.00 лв.

Време е да вкарате ред в кухнята си и да се отървете от досадните пликове с подправки, които се разпиляват навсякъде и създават безпорядък. Използването на контейнерчета ще улесни готвенето, а също та..

Луксозна масивна стоманена мелничка за подправки

(0)
Поръчани (24)
32.00 лв.

Тайната на всяко невероятно ястие се крие в това то да бъде приготвено с любов и продуктите да са качествени, но има един елемент, който пренася блюдото на съвсем друго ниво. Това са подправките. Трад..

Луксозна мелничка за сол, черен пипер и други

(0)
Поръчани (43)
26.00 лв.

Толкова чудесно би било да си имаме един малък и надежден кухненски помощник, особено що се отнася до меленето на подправки! Както знаем, подправките са най-важното допълнение към всяко ястие. Именно ..

Масивна преса за чесън от неръждаема стомана със сменяема приставка

(0)
Поръчани (328)
9.90 лв.

Освен известните здравословни ползи, характерни за него, чесънът е продукт, намиращ широка употреба във всяка световна кухня, като например Българска, Италианска, Испанска, Китайска и т.н. Дозиран пра..

-27%

Мини газова горелка JET BS-200

(0)
Поръчани (56)
19.90 лв. 27.30 лв.

Този продукт ще ви е от изключителна потребност при извършването на дребни ремонтчета или ако имате неща за запояване. Мини газовата горелка, която ви представяме, може да се използва навсякъде - в би..

Отварачка за консерви на батерии ONE TOUCH - напълно автоматична и без усилия ще отвори всичко

(0)
Поръчани (75)
20.00 лв.

Представяме ви едно страхотно попълнение към вашите кухненски уреди – автоматичният уред за отваряне на консерви ONE TOUCH CAN OPENER. С него ще отваряте консерви бързо, лесно, без да се нараните и на..

Пластмасова дъска за рязане на плодове

(0)
Поръчани (373)
5.90 лв.

Представяме ви пластмасова дъска, предназначена за рязане на всякакви плодове, без значение от глемината им. Знаете, че обикновените дървени дъски задържат миризми от храните, а с времето се захабяват..

Пластмасови закачалки за дрехи

(0)
Поръчани (13)
6.90 лв.

Ако не разполагате с достатъчно място у дома и винаги се чудите къде да наредите любимите си дрехи като например сака, костюми, якета, рокли и панталони, така че да не се измачкат, то ви представяме т..

Показва 1 до 20 от 93 (5 страници)