Домакински Принадлежности

-45%

Нано-атомизиращ ароматен дифузер - ddg500

(0)
Поръчани (0)
49.00 лв. 89.00 лв.

Представяме Ви страхотният нано-атомизиращ ароматен дифузер за създаване на релаксиращо работно пространство и удобна, и приятна домашна обстановка, с па̀рите на любимите Ви фрагменти или етерични мас..

-34%

Валяк за мрежовидна декорация на тесто

(0)
Поръчани (128)
9.90 лв. 15.00 лв.

Всички сме виждали изящно оформени тестени иделия, толкова красиви, че като си помислим колко труд е положен, за да станат такива, чак не ни се иска да ги изядем. С валяка с резци за декорация на тес..

-21%

Компактна и мултифункционална водоструйка

(0)
Поръчани (32)
49.00 лв. 62.00 лв.

Уредът, който ви представяме представлява съвременен и многофункционален продукт за пране, комбиниращ мини помпа с воден пистолет и 10 метров маркуч. Преносимата електрическа водоструйка може да се ..

Сгъваема бамбукова фруктиера във форма на ябълка

(0)
Поръчани (245)
25.00 лв.

Всяка една къща се нуждае от подобен тип фруктиера за плодове, в която може да бъдат поместени всички плодове, които са готови за употреба. Тя изработена от бамбук и наподобява формата на ябълка. Кога..

Уникални подложки за горещи съдове от корк

(0)
Поръчани (121)
7.90 лв.

Представяме ви страхотни подложки, които ще защитават кухненския плод, масата и други повърхности от деформиране. Вече спокойно може да поставяте горещите съдове, в които приготвяте храна за семейство..

24-часов механичен таймер

(0)
Поръчани (151)
13.90 лв.

Таймерът улеснява автоматизирането на уредите във вашия дом. Лесно и без проблем можете да го използвате за да контролирате всяко устройство, което искате да се включи или изключи в различни часове на..

-28%

Безжичен звънец 220V

(0)
Поръчани (237)
12.90 лв. 18.00 лв.

Този електронен безжичен звънец е перфектно съвременно решение за входни врати на кооперации, офиси, гаражи, къщи, жилищни и търговски сгради или други помещения. Той е идеален за места, на които прек..

-17%

Безжичен звънец за врата

(0)
Поръчани (176)
10.00 лв. 12.00 лв.

Представяме един супер практичен уред, който би намерил приложение в различни ситуации. Предимството му е, че работи на батерии и можете да го монтирате навсякъде за секунди. Не е необходимо да се кър..

Будилник за нощно шкафче

(0)
Поръчани (252)
4.90 лв.

Представяме ви един стилен пластмасов будилник, който ще се впише идеално във всеки един дом. Винаги и по-всяко време, когато ви е необходимо ще знаете точното време. Повечето хора в днешно време изпо..

Буфер за врата в бял цвят

(0)
Поръчани (11)
1.90 лв.

Представяме ви самозалепващ се предпазител за стена в бял цвят, който ще защити освен нея и дръжката на вратата от надраскване при рязко отваряне. Създаден е да ги предпазва от деформация при удар. И..

Дървени прибори за салата

(0)
Поръчани (147)
7.90 лв.

Представяме ви едни невероятни кухненски аксесоари, с помощта на който можете много лесно и бързо да разбърквате както салати, така и други видове ястия. Уникален сет изработен от масивен бук (дърво),..

Дъска за лесно сгъване на дрехи

(0)
Поръчани (7)
14.90 лв.

Ако сгъването на дрехи е задължение, което не обичате, ние имаме страхотно предложение. Представяме ви практичната дъска, с която ще сгъвате бързо всички тениски на децата, ризите на съпруга ви и ваши..

Електронен кантар до 150кг. със стилен дизайн - Royalty Line

(0)
Поръчани (120)
38.00 лв.

В днешно време все по-голямо значение се отдава на човешкото тегло. Добрият външен вид е издигнат в култ и суетата е взела връх. Всеки грижещ се за тялото си човек се тегли редовно и е много важно кан..

-39%

Иновативен уред за сочни и крехки шишчета

(0)
Поръчани (763)
22.00 лв. 36.00 лв.

Иновационният не заменим помощник за бързо и перфектно приготвяне на супер съразмерни шишчета ще ви спести много време и излишни усилия. Той е невероятно лесен за употреба и ще опрости целия процес по..

-38%

Иновативна полуавтоматична белачка за ябълки

(0)
Поръчани (26)
14.90 лв. 24.00 лв.

Беленето на ябълки с нож, освен опасно, често може да е тромаво и неудобно занимание, след което ви се налага да почиствате доволно количество неравномерни обелки разпръснати по целия плот или маса. С..

Изчерпан

Капак за микровълнова фурна

(0)
Поръчани (0)
4.20 лв.

Всеки път, когато приготвяте дадено ястие в микровълновата печка, ви се иска да е чисто след това. Предлагаме ви предпазен капак, който ще разреши този проблем. Запазете микровълновата фурна чиста Г..

Изчерпан

Каучукови aнтивибрационни крачета за пералня и сушилня

(0)
Поръчани (211)
15.00 лв.

Писна ли ви, когато използвате пералнята или сушилнята да слушате дразнещия шум от вибрациите? Това, което ще ви предложим е решението на вашия проблем- да намалите шума от тези вибрации. Край на нет..

Кафяв двойнозалепящ се стопер за стена

(0)
Поръчани (111)
1.90 лв.

За всяка домакиня е много неприятно дръжките на вратите да нанасят щети по стените в случаите, когато вратата се блъсне от силно течение или по-рязко отваряне. След това трябва да се ремонтира цялата ..

Компактна газова горелка с дюза за регулиране на пламъка

(0)
Поръчани (27)
14.00 лв.

Представяме една страхотна и практична мини горелка, която може да бъде чудесен помощник както в кухнята, така и в работилница за по-сериозни цели. Малките и практични размери на този продукт го правя..

Компактна четка за почистване с лопатка

(0)
Поръчани (36)
6.90 лв.

Всяка една домакиня иска в нейния апартамент или къща да бъде винаги приветливо и чистичко. Това, което ви представяме ще се впише идеално във вашия дом, а именно - уникална четка и лопатка за чистене..

Показва 1 до 20 от 93 (5 страници)