Офис техника

-32%

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на телефони и таблети

(0)
Поръчани (93)
16.90 лв. 24.90 лв.

Според статистически проучвания повечето хора имат повече от 1 телефон, като към момента може би повече от 2 по-близо до истината. За да не останете без всякаква връзка със света, приятелите и семейст..

-32%

Компактен Micro USB кабел 3 в 1 за зареждане и трансфер на данни за смартфони

(0)
Поръчани (143)
16.90 лв. 24.90 лв.

Универсален 3 в 1 Мicrro USB кабел за зареждане и трансфер на данни за смартфони Ако сте се уморили да се справяте няколко уреда които трябва редовно да бъдат зареждани... Ако сте свикнали да носите..

Компактна мини преса за изправяне на коса

(1)
Поръчани (97)
20.00 лв.

Жените обикновено полагат много грижи за външния си вид, за да се чувстват красиви, забелязани и ценени. Самочувствието е важно за всяка дама. За да се чувства по-женствена, жената обикновено ежеднев..

Модерна тройна рамка за снимки

(0)
Поръчани (0)
24.90 лв.

Стенна фото рамка за снимки 3 в 1 Ако търсите ново допълнение към интериора на дома или офиса си, имаме чудесно предложение за вас - луксозна троина фоторамка за стена. ДЕКОРИРАЙТЕ ДОМА ИЛИ ОФИСА СИ..

-32%

Съвременен бързо зараждащ USB кабел за iPhone и Android 3 В 1

(1)
Поръчани (65)
16.90 лв. 24.90 лв.

3 в 1 Универсален USB кабел за зареждане на всички модели мобилни телефони и таблети. Тъй като на повечето хора в наши временна се налага да имат повече от 1 телефон, за да не останат с паднала батер..

UV лампа за проверка на банкноти и документи - et1101

(0)
Поръчани (72)
43.00 лв.

В днешно време изработката на подправени пари е все по-професионална и разграничаването на фалшификатите от оригинала става все по-трудно. Измамниците са запознати с много от отличителните характерист..

-48%

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support

(0)
Поръчани (597)
9.90 лв. 19.00 лв.

Тази анатомична облегалка е подходяща за всякакъв вид столове и автомобилни седалки. Тя допринася за нашата правилна стойка и държи гръбнака изправен. В ежедневието ни всички ние прекарваме изключител..

Електрическа машина за отваряне на писма и унищожаване на ценни книжа

(0)
Поръчани (70)
160.00 лв.

Работата в офис може бъде изморителна, затова често допускаме грешки и в края на деня се озоваваме с купчина листи със сгрешени данни. Огромният брой листи заемат място и изискват време и усилия да се..

-21%

Зелен лазер писалка - Green Laser Pointer

(0)
Поръчани (751)
22.00 лв. 28.00 лв.

Представяме ви един мощен и много ярък лазер светещ в зелен цвят. В сравнение с червеният цвят, този е по-ярък и много по-забележим. Устройството не е предназначено за деца или игра с него. Изключите..

Компактен ултравиолетов детектор за идентифициране на фалшиви банкноти и ценни документи

(0)
Поръчани (90)
25.00 лв.

Ежедневно през ръцете ни минават голям брой документи и банкноти, но едва ли бихме могли сами да разпознаем дали те са истинни или просто поредния фалшификат. В тези случаи, техниката е много по-надеж..

-20%

Масажираща и затопляща седалка за автомобила и за дома

(0)
Поръчани (60)
79.00 лв. 99.00 лв.

Колко пъти сте си мечтали за хубав, релаксиращ масаж? В натовареното ежедневие често се случва да имаме нужда от облекчение на болките в гърба и кръста, но не всеки може да си позволи да посещава проф..

Мултифункционален детектор за проверка на банкноти с ултравиолетова и луминисцентна светлина

(0)
Поръчани (152)
67.00 лв.

Използваме парични средства всеки ден, но сами едва ли бихме могли да открием разликата между истинска и подправена банкнота. В днешно време, фалшифицирането на пари е достигнало професионално ниво и ..

Портативен шредер за унищожаване на хартия

(0)
Поръчани (178)
90.00 лв.

Работите с множество документи на ден и сте наясно колко голям брой от тях биват сгрешени или остават ненужни. За тях трябва да предвидите начин да бъдат приведени в подходящ отпадъчен вид. Далеч по-в..

Преносим уред за проверка на банкноти с UV светлина

(0)
Поръчани (32)
50.00 лв.

Фалшификацията на пари е престъпление, известно от десетилетия, а тенденцията е тези злоупотреби да се извършват по все по-професионален начин. Често хората не са запознати с издайническите характерис..

Ръчна машина за унищожаване на документи

(0)
Поръчани (218)
192.00 лв.

Представяме Ви ръчна машина за унищожаване на документи, която ще Ви служи вярно в офиса. Той ефективно ще нарязва ненужните листи, с което ще улесни не само рециклирането, а и ще Ви остави спокойни, ..

Изчерпан

Спрете цигарения дим в офиса и дома с USB пепелник във формата на кола

(0)
Поръчани (0)
9.90 лв.

Ако ви е омръзнала миризмата на цигарен дим всеки път, когато запалите цигара, то този продукт е точно за Вас! Ако никой не спазва забраната, която сте наложили, а именно да не се пуши вкъщи, то с тоз..

Изчерпан

Универсални регулируеми очила Dial Vision

(0)
Поръчани (0)
35.00 лв.

Проблемите със зрението не се изчерпват единствено с дискомфорт и неспособност да виждате на близко или на далеч. Често се налага да носите по два чифта очила, които да сменяте при работа с компютър, ..

Цифров Видеоскоп

(0)
Поръчани (14)
610.00 лв.

Често се налага да разместваме мебели, да разглобяваме автомобили, да събаряме стени или да разбиваме подове, за да си осигурим достъп до обект, който се налага да инспектираме, в случаите преди и по ..

Изчерпан

Детектор за пари и документи с водни знаци

(0)
Поръчани (128)
47.00 лв.

Фалшификаторите на пари са много креативни. Те влагат много време и енергия, за да се запознаят с отличителните знаци, които правят една банкнота истинска. От водните знаци до микротекстовете, те се с..

Изчерпан

Преносим механичен мини шредер

(0)
Поръчани (0)
65.00 лв.

Представяме ви уред, чието предназначение е лесно унищожаване на ненужната или конфиденциална документация, останала върху бюрото след дълъг работен ден. Артикулът предоставя възможност за експлоатаци..

Показва 1 до 20 от 21 (2 страници)