Офис техника

Модерна тройна рамка за снимки

(0)
Поръчани (27)
24.90 лв.

Стенна фото рамка за снимки 3 в 1 Ако търсите ново допълнение към интериора на дома или офиса си, имаме чудесно предложение за вас - луксозна троина фоторамка за стена. ДЕКОРИРАЙТЕ ДОМА ИЛИ ОФИСА СИ..

UV лампа за проверка на банкноти и документи - et1101

(0)
Поръчани (72)
52.00 лв.

В днешно време изработката на подправени пари е все по-професионална и разграничаването на фалшификатите от оригинала става все по-трудно. Измамниците са запознати с много от отличителните характерист..

-48%

Анатомична поддържаща облегалка за стол Lumbar Support

(0)
Поръчани (597)
9.90 лв. 19.00 лв.

Тази анатомична облегалка е подходяща за всякакъв вид столове и автомобилни седалки. Тя допринася за нашата правилна стойка и държи гръбнака изправен. В ежедневието ни всички ние прекарваме изключител..

Детектор за пари и документи с водни знаци

(0)
Поръчани (128)
47.00 лв.

Фалшификаторите на пари са много креативни. Те влагат много време и енергия, за да се запознаят с отличителните знаци, които правят една банкнота истинска. От водните знаци до микротекстовете, те се с..

Детектор за разпознаване на фалшиви пари и водни знаци

(0)
Поръчани (30)
80.00 лв.

Представяме ви Детектор за разпознаване на фалшиви пари и водни знаци. С него лесно ще можете да различите фалшивите пари от истинските. Устройството е оборудвано с 2 специални лампи с обща мощно..

Компактен ултравиолетов детектор за идентифициране на фалшиви банкноти и ценни документи

(0)
Поръчани (94)
25.00 лв.

Ежедневно през ръцете ни минават голям брой документи и банкноти, но едва ли бихме могли сами да разпознаем дали те са истинни или просто поредния фалшификат. В тези случаи, техниката е много по-надеж..

Мултифункционален детектор за проверка на банкноти с ултравиолетова и луминисцентна светлина

(0)
Поръчани (154)
67.00 лв.

Използваме парични средства всеки ден, но сами едва ли бихме могли да открием разликата между истинска и подправена банкнота. В днешно време, фалшифицирането на пари е достигнало професионално ниво и ..

Портативен шредер за унищожаване на хартия

(0)
Поръчани (178)
90.00 лв.

Работите с множество документи на ден и сте наясно колко голям брой от тях биват сгрешени или остават ненужни. За тях трябва да предвидите начин да бъдат приведени в подходящ отпадъчен вид. Далеч по-в..

-21%

Практичен детектор за фалшиви банкноти и книжа

(0)
Поръчани (1)
46.00 лв. 58.00 лв.

Представяме Ви практичен детектор за фалшиви банкноти и книжа. Уредът е изключително подходящ за разпознаването на пари, лични карти, ценни книжа и всякакви други документи, които имат водни знаци или..

Преносим уред за проверка на банкноти с UV светлина

(0)
Поръчани (33)
50.00 лв.

Фалшификацията на пари е престъпление, известно от десетилетия, а тенденцията е тези злоупотреби да се извършват по все по-професионален начин. Често хората не са запознати с издайническите характерис..

Ръчна машина за унищожаване на документи

(0)
Поръчани (218)
192.00 лв.

Представяме Ви ръчна машина за унищожаване на документи, която ще Ви служи вярно в офиса. Той ефективно ще нарязва ненужните листи, с което ще улесни не само рециклирането, а и ще Ви остави спокойни, ..

Изчерпан

Спрете цигарения дим в офиса и дома с USB пепелник във формата на кола

(0)
Поръчани (0)
9.90 лв.

Ако ви е омръзнала миризмата на цигарен дим всеки път, когато запалите цигара, то този продукт е точно за Вас! Ако никой не спазва забраната, която сте наложили, а именно да не се пуши вкъщи, то с тоз..

-31%

Ултра виолетова лампа за разпознаване на фалшиви пари

(0)
Поръчани (5)
24.00 лв. 35.00 лв.

Технически характеристикиЛампа: UV ултравиолетова светлина - G5Бяла LED светлинаМощност: 4W MAX UV лампа проверява UV характеристикитеБатерии: 4 бр. по 1.5V AA (не са включени в комплекта)Размери: 16 ..

Изчерпан

Универсални регулируеми очила Dial Vision

(0)
Поръчани (0)
35.00 лв.

Проблемите със зрението не се изчерпват единствено с дискомфорт и неспособност да виждате на близко или на далеч. Често се налага да носите по два чифта очила, които да сменяте при работа с компютър, ..

Цифров Видеоскоп

(0)
Поръчани (14)
610.00 лв.

Често се налага да разместваме мебели, да разглобяваме автомобили, да събаряме стени или да разбиваме подове, за да си осигурим достъп до обект, който се налага да инспектираме, в случаите преди и по ..

Изчерпан
-45%

Нано-атомизиращ ароматен дифузер - ddg500

(0)
Поръчани (0)
49.00 лв. 89.00 лв.

Представяме Ви страхотният нано-атомизиращ ароматен дифузер за създаване на релаксиращо работно пространство и удобна, и приятна домашна обстановка, с па̀рите на любимите Ви фрагменти или етерични мас..

Изчерпан
-12%

Гъвкава лесноприносима силиконова клавиатура

(0)
Поръчани (1)
22.00 лв. 25.00 лв.

Гъвкава силиконова клавиатура Представяме Ви гъвкавата силиконова клавиатура, която е изключително компактна, леснопреносима и гъвкава. Омръзнало ли Ви е да държите напитки и храна далеч от работни..

Изчерпан

Електрическа машина за отваряне на писма и унищожаване на ценни книжа

(0)
Поръчани (70)
160.00 лв.

Работата в офис може бъде изморителна, затова често допускаме грешки и в края на деня се озоваваме с купчина листи със сгрешени данни. Огромният брой листи заемат място и изискват време и усилия да се..

Изчерпан
-21%

Зелен лазер писалка - Green Laser Pointer

(0)
Поръчани (755)
22.00 лв. 28.00 лв.

Представяме ви един мощен и много ярък лазер светещ в зелен цвят. В сравнение с червеният цвят, този е по-ярък и много по-забележим. Устройството не е предназначено за деца или игра с него. Изключите..

Изчерпан
-32%

Компактен Micro USB кабел 3 в 1 за зареждане и трансфер на данни за смартфони

(0)
Поръчани (144)
16.90 лв. 24.90 лв.

Универсален 3 в 1 Мicrro USB кабел за зареждане и трансфер на данни за смартфони Ако сте се уморили да се справяте няколко уреда които трябва редовно да бъдат зареждани... Ако сте свикнали да носите..

Показва 1 до 20 от 22 (2 страници)