Машинки за пълнене за цигари

-20%

Електрическа машинка за пълнене на цигари

(0)
Поръчани (215)
24.00 лв. 29.99 лв.

Представяме ви един изключително лесен и бърз метод за плътно поставяне на тютюневи изделия - електрическата машинка Gerui. Новата машинка съчетава в себе си удобство, стил и иновативна технология. Б..

Електрическа машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (34)
26.00 лв.

Представяме ви изключително удобна електрическа машинка за свиване на цигари. Напълно подходяща е за хора, които обичат сами да си пълнят тютюневите изделия. Сега свиването им ще става още по-бързо и ..

Машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (355)
20.00 лв.

Ако ви е омръзнало от старите начини, по който си пълните вашите цигари, ние ще ви предложим практична машинка, която със сигурност ще ви изненада с уникалния си външен вид. Тя е във формата на лодка,..

Изчерпан

Професионална електронна машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (0)
38.00 лв.

Направете свои собствени цигари с лично избран от вас качествен тютюн, благодарение на тази уникална професионална електронна машинка за свиване. Ако сте свикнали да свивате тютюневите си изделия на р..

Ръчна машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (120)
5.30 лв.

Представаме ви един малък, удобен и ръчен уред за свиване на перфекни цигари. Тя е ръчна и е предназначена за тези, които обичат и искат само да си пълнят цигари. С нея може да си напълните колкото ци..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)