Машинки за пълнене за цигари

Изчерпан

Професионална електронна машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (0)
38.00 лв.

Направете свои собствени цигари с лично избран от вас качествен тютюн, благодарение на тази уникална професионална електронна машинка за свиване. Ако сте свикнали да свивате тютюневите си изделия на р..

Изчерпан
-20%

Електрическа машинка за пълнене на цигари

(0)
Поръчани (215)
24.00 лв. 29.99 лв.

Представяме ви един изключително лесен и бърз метод за плътно поставяне на тютюневи изделия - електрическата машинка Gerui. Новата машинка съчетава в себе си удобство, стил и иновативна технология. Б..

Изчерпан

Електрическа машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (34)
26.00 лв.

Представяме ви изключително удобна електрическа машинка за свиване на цигари. Напълно подходяща е за хора, които обичат сами да си пълнят тютюневите изделия. Сега свиването им ще става още по-бързо и ..

Изчерпан

Машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (355)
20.00 лв.

Ако ви е омръзнало от старите начини, по който си пълните вашите цигари, ние ще ви предложим практична машинка, която със сигурност ще ви изненада с уникалния си външен вид. Тя е във формата на лодка,..

Изчерпан

Ръчна машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (122)
5.30 лв.

Представаме ви един малък, удобен и ръчен уред за свиване на перфекни цигари. Тя е ръчна и е предназначена за тези, които обичат и искат само да си пълнят цигари. С нея може да си напълните колкото ци..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)