Професионална

-10%

Bluetooth химикалка за преписване с микрослушалка

(0)
Поръчани (89)
157.50 лв. 175.00 лв.

Представяме ви Bluetooth химикалка, специално разработена за преписване и за провеждане на разговор, без това да си проличи отстрани и без да има кабели, които да пречат. Досущ като обикновена писалк..

-15%

GSM предавател за скрита комуникация с микрослушалка тип тапичка

(0)
Поръчани (0)
220.00 лв. 260.00 лв.

Представяме Ви един уникален по себе си продукт, а имено автономер автономер GSM предавател с микрослушалка тип тапичка пригоден специално за скрита и незабалежима комуникация. Устройството е от ново ..

LED будилник и метеостанция с форма на пирамида светещ в 7 цвята

(0)
Поръчани (116)
8.90 лв.

Представяме един страхотен светещ антистрес часовник, който притежава още много полезни функции. Тайната му се крие в терапията с цветове. Този настолен часовник може да бъде част от дома или офиса ви..

Будилник за нощно шкафче

(0)
Поръчани (252)
4.90 лв.

Представяме ви един стилен пластмасов будилник, който ще се впише идеално във всеки един дом. Винаги и по-всяко време, когато ви е необходимо ще знаете точното време. Повечето хора в днешно време изпо..

Висококачествен портативен мини скенер

(0)
Поръчани (86)
300.00 лв.

Предтсавяме ви един висококачествен и портативен мини скенер. Тези уреди се използват за сканиране на различни видове документи. Новите технологии се развиват все повече това позволява на уредите да с..

-20%

Електрическа машинка за пълнене на цигари

(0)
Поръчани (215)
24.00 лв. 29.99 лв.

Представяме ви един изключително лесен и бърз метод за плътно поставяне на тютюневи изделия - електрическата машинка Gerui. Новата машинка съчетава в себе си удобство, стил и иновативна технология. Б..

Електрическа машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (34)
26.00 лв.

Представяме ви изключително удобна електрическа машинка за свиване на цигари. Напълно подходяща е за хора, които обичат сами да си пълнят тютюневите изделия. Сега свиването им ще става още по-бързо и ..

Машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (355)
20.00 лв.

Ако ви е омръзнало от старите начини, по който си пълните вашите цигари, ние ще ви предложим практична машинка, която със сигурност ще ви изненада с уникалния си външен вид. Тя е във формата на лодка,..

-27%

Мини GSM автономен предавател с микрослушалка тапичка

(0)
Поръчани (0)
190.00 лв. 260.00 лв.

Представяме Ви най-малкия автономен GSM приемник на пазара. Независимо от малките си размери устройството предоставя на своите ползватели кристален звук. Продукът работи със стандартна по размер СИМ к..

Изчерпан
-33%

Многофункционален будилник - метеостанция с лед светлина

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв. 15.00 лв.

Представяме ви този много симпатичен будилник, който притежава разнообразни функции и е украсен с лед светлини. Той е с бял цвят, но може да се настрои да свети в различни цветове и така при оказване ..

Изчерпан
-44%

Мултифункционален LCD часовник с проектор и метеостанция

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв. 39.00 лв.

Представяме Ви едно мултифункционално устройство, приличащо на пръв поглед на обикновен часовник, но изключително полезно със своите функции. Дизайнът е изчистен, елегантен и унисекс. Подходящ е както..

Изчерпан

Мултифункционален LCD часовник с проектор на време и температура

(0)
Поръчани (0)
24.00 лв.

Представяме ви един различен от обикновените часовници. За разлика от останалите той е мултифункционален. Будилникът е отличен подарък за любими хора, приятели и дори за вас, като най-интересната особ..

Портативен преносим скенер

(0)
Поръчани (169)
140.00 лв.

Това е малко и удобно устройство, което е предназначено за сканиране на документи, снимки и други, които да използвате в последствие като ги качите на вашия компютър.Сред основните предимства на този ..

Портативен скенер за бързо сканиране на снимки и документи

(0)
Поръчани (0)
140.00 лв.

Колко пъти Ви се е случвало да се налага да копирате спешно документи или някакви текстове на хартия, но в близост да няма копирен център? Не можете да ги вземете за вкъщи, не можете да ги върнете на ..

Изчерпан

Професионална електронна машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (0)
38.00 лв.

Направете свои собствени цигари с лично избран от вас качествен тютюн, благодарение на тази уникална професионална електронна машинка за свиване. Ако сте свикнали да свивате тютюневите си изделия на р..

Ръчна машинка за свиване на цигари

(0)
Поръчани (120)
5.30 лв.

Представаме ви един малък, удобен и ръчен уред за свиване на перфекни цигари. Тя е ръчна и е предназначена за тези, които обичат и искат само да си пълнят цигари. С нея може да си напълните колкото ци..

Изчерпан

Устройство за проследяване на забравени вещи - Magic Finder

(0)
Поръчани (0)
19.95 лв.

На всеки се е случвало да бърза за работа или за някоя среща. Обикновено в такива моменти пропускате да вземете със себе си телефона или пък ключовете, а когато се сетите че сте забравили нещо вече е ..

Часовник с будилник и метеостанция

(0)
Поръчани (215)
18.00 лв.

Чудели ли сте се дали има часовник, който едновременно с времето да показва и влажността на въздуха в помещението, където се намирате? Е има и това е електронният часовник с домашна метеорологична ста..

Изчерпан

iTag локатор против изгубване

(0)
Поръчани (232)
31.00 лв.

Когато пазарувате и искате сигурност за вашите вещи, на разходка сте с децата и кучето и понякога се случва да ги изгубите от поглед, то тогава предлагаме средство против изгубване iTag. За да не се н..

Изчерпан

Светещ USB аквариум за бюро и офис

(0)
Поръчани (0)
69.00 лв.

Представяме ви аквариум, който е създаден за поставяне на бюро в работна или домашна обстановка и ви предоставя възможността да работите или учите  в една спокойна атмосфера. Понякога това е невъ..

Показва 1 до 20 от 20 (1 страници)