Говорещи играчки

Изчерпан

Детска играчка музикално жълто пате снасящо яйца

(0)
Поръчани (86)
15.00 лв.

Представяме една невероятна по рода си и изключително забавна играчка за всяко дете. Спечелете си малко почивка като подарите една много занимателна играчка на детето си. Това е жълто симпатично пате,..

Изчерпан
-59%

Нов модел Говорещият Том - снежно бяла интерактивна играчка

(0)
Поръчани (0)
24.00 лв. 58.00 лв.

Играчките не са това, което бяха. Говорят, пеят, разказват истории - те образоват децата докато се забавляват. Говорещата котка Том е сред най-популярните приложения за смартфони през последните някол..

Изчерпан
-57%

3D таблет Talking Tom с песни и приказки

(0)
Поръчани (287)
29.00 лв. 67.00 лв.

Говорещата котка Том е едно от най-известните животни в интернет! Всичко започна с едно развлекателно приложение за смартфон и се превърна в световен хит! Артикулите с Том са безбройни, а децата са лу..

Изчерпан

Детска играчка смартфон – Pest Patrol

(0)
Поръчани (174)
10.00 лв.

Това е една забавна и занимателна детска играчка. Тя е базирана на детско филмче, което децата много харесват. Този детски смартфон издава различни звуци при натискане на екрана и има различни рингтон..

Изчерпан

Интелигентна говореща играчка миньон Кевин

(0)
Поръчани (6)
20.00 лв.

Миньоните станаха известни не отдавна и всички ги харесват, не само децата. Това е говореща интелигентна  играчка -  миньона Кевин от филма ‘’Аз проклетникът’’. Говори и пее Този продукт е..

Изчерпан

Детски смартфон – Talking Tom

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Това е една забавна и доста ангажираща децата играчка. Тя е базирана на известното приложение Talking Tom, който е забавен и повтаря обратно това което сте казали със смешен тон. Този детски смартфон ..

Изчерпан

Смартфон за деца с миньони

(0)
Поръчани (167)
10.00 лв.

Това е един забавен начин да занимавате детето си и да не му давате вашият телефон. Представяме Ви детска играчка смартфон с миньони.Продуктът е изцяло преведен на български език, така че всяко дете д..

Изчерпан

Детски смартфон играчка - Frozen

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Представяме ви едно страхотно занимание за вашето дете. Това е детски смартфон Frozen. Той е на български език и има снимки на героите от филмчето. Този продукт има много различни и занимателни функц..

Изчерпан
-45%

Детски таблет Маша и мечока

(0)
Поръчани (0)
27.00 лв. 49.00 лв.

Не е тайна, че технологиите заемат съществена част от нашето ежедневие. Те са се превърнали в отправна точка в съвременните образователни методи, като благодарение на тях, ученето се превръща не само ..

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)