Контролни продукти

-36%

Рефлексотерапия и масаж със специални чехли Foot Reflex

(0)
Поръчани (103)
25.00 лв. 39.00 лв.

<Рефлексотерапията е метод, при който чрез натиск на определени точки от дланите, ушните миди, гръбнака и др. се оказва въздействие върху вътрешните органи, които им съответстват. Най-много биологи..

Масажор за врат, гръб и рамена

(0)
Поръчани (187)
23.99 лв.

Внезапните болки в гърба и раменете са доста неприятни. Винаги се получават в най-неподходящия момент. Ако се случи по време на работа или докато тренираме просто трябва да спрем, защото болката е неп..

Масажор за зоната около очите за сияен вид

(0)
Поръчани (26)
15.00 лв.

Като всяка суетна дама, красивият външен вид е от особена важност за вас. Известен факт е, че когато някой ни погледне, първото нещо, което забелязва са очите. Неслучайно козметичната индустрия създав..

-28%

Масажор за тяло премахващ целулита Relax and Tone

(0)
Поръчани (98)
35.90 лв. 50.00 лв.

Този мултифункционален уред предлага пълна наслада за сетивата и оформяне на тялото. Моделът включва различни приставки, с които може да постигнете антицелулитен масаж, отпускане на напрегнатите муску..

Масажор против целулит Sculptural Solac

(0)
Поръчани (35)
45.00 лв.

Целулитът е проблем на 85% от жените в световен мащаб. Той не е болестно състояние и в никакъв случай не се развива само при наднормено тегло. Представлява козметичен дефект, който най-често се появяв..

Скръбър за почистване и масаж на гръб Dual Sided Bath Scrubber

(0)
Поръчани (75)
12.00 лв.

Колко приятно щеше да бъде ако с гъбата си за баня можехте едновременно да си правите и масаж, нали? А да изтърквате целия си гръб без нечовешки усилия или чужда помощ? Да, на пазара се продават проду..

Изчерпан

Спортен масажиращ колан със затоплящ ефект при болки в кръста

(0)
Поръчани (54)
25.00 лв.

В днешно време все повече спортисти (а и не само), страдат от болки в кръста и гърба. Този колан е разработен от експерти и спортисти, подходящ е за ежедневна и постоянна употреба. Може да го носите, ..

Турмалинов елек срещу болки в гърба

(1)
Поръчани (155)
35.00 лв.

Представяме ви едно надеждно решение за болките в гърба. Това е турмалинов елек, който веднъж за винаги ще облекчи болките и ще подобри общото ви състояние. Защо да изберете този продукт Турмали..

Изчерпан
-24%

Velform виброколан със сауна ефект

(0)
Поръчани (0)
45.00 лв. 59.00 лв.

Представяме ви едно страхотно решение за всички дами и господата, които искат да отслабнат и да имат стегнати форми. Това е коланът Velform изработен по специална технология, който постига този ефект ..

Изчерпан
-43%

Антицелулитен масажор Celluless

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв. 69.00 лв.

Целулитът е болезнена тема за жените, тъй като е изключително упорит и загрозява фигурата. Всъщност целулитът е отложени мазнини под кожата. При жените се вижда повече, защото мастните клетки са с раз..

Изчерпан

Лека и удобна масажираща възглавница за врат и рамена

(0)
Поръчани (0)
24.90 лв.

Когато държим главата си под неестествен ъгъл за дълги периоди от време, напрежението върху раменната област нараства многократно, тъй като вратът и рамената изпълняват поддържаща главата функция. Поч..

Изчерпан

Масажираща стелка за крака Futzuki

(0)
Поръчани (2)
15.90 лв.

Представяме ви масажираща стелка за крака. Тя разполага с над 2800 масажни точки, които стимулират, разтягат и отпускат ключовите сухожилия на стъпалата, арките и пръстите на краката. Край на уморени..

Изчерпан

Масажор GREAT KING – вибромасаж с инфрачервено излъчване

(0)
Поръчани (16)
35.00 лв.

Предлагаме ви един нов алтернативен вариант за антицелулитен масаж, а именно GREAT KING. Масажорът спомага за отслабване и стягане на фигурата. Може да бъде използван за талията, раменете, бедрата и д..

Изчерпан

Масажор за тяло и премахване на целулита Manipol body

(0)
Поръчани (87)
29.90 лв.

Ако имате хронична дископатия и болките са ужасни въпреки всички медикаменти и мазила, които използвате или искате просто да масажирате тялото си, което се е напрегнало през работния ден, то този прод..

Изчерпан

Масажор за шия и крака

(0)
Поръчани (0)
13.90 лв.

Представяме ви този невероятен масажор за шия и крака, който отпуска и намалява напрежението в схванатите мускули. Той е много лек и практичен и може да го използвате докато работите или просто си сед..

Изчерпан

Мускулен стимулатор Gym form Duo

(0)
Поръчани (0)
17.00 лв.

Благодарение на този продукт за стимулиране на мускулите Gum form Duo ще се справяте с лекота с ежедневните си задачи и ще се чувствате свежи и тонизирани. Ако работите по цял ден на крак, пренасяте т..

Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)