Контролни продукти

Масажираща стелка за крака Futzuki

(0)
Поръчани (2)
15.90 лв.

Представяме ви масажираща стелка за крака. Тя разполага с над 2800 масажни точки, които стимулират, разтягат и отпускат ключовите сухожилия на стъпалата, арките и пръстите на краката. Край на уморени..

Масажор GREAT KING – вибромасаж с инфрачервено излъчване

(0)
Поръчани (16)
35.00 лв.

Предлагаме ви един нов алтернативен вариант за антицелулитен масаж, а именно GREAT KING. Масажорът спомага за отслабване и стягане на фигурата. Може да бъде използван за талията, раменете, бедрата и д..

Масажор за врат, гръб и рамена

(0)
Поръчани (186)
23.99 лв.

Внезапните болки в гърба и раменете са доста неприятни. Винаги се получават в най-неподходящия момент. Ако се случи по време на работа или докато тренираме просто трябва да спрем, защото болката е неп..

Масажор за зоната около очите за сияен вид

(0)
Поръчани (25)
15.00 лв.

Като всяка суетна дама, красивият външен вид е от особена важност за вас. Известен факт е, че когато някой ни погледне, първото нещо, което забелязва са очите. Неслучайно козметичната индустрия създав..

Масажор за тяло и премахване на целулита Manipol body

(0)
Поръчани (87)
29.90 лв.

Ако имате хронична дископатия и болките са ужасни въпреки всички медикаменти и мазила, които използвате или искате просто да масажирате тялото си, което се е напрегнало през работния ден, то този прод..

-40%

Масажор за тяло премахващ целулита Relax and Tone

(0)
Поръчани (98)
29.90 лв. 50.00 лв.

Този мултифункционален уред предлага пълна наслада за сетивата и оформяне на тялото. Моделът включва различни приставки, с които може да постигнете антицелулитен масаж, отпускане на напрегнатите муску..

Изчерпан

Масажор за шия и крака

(0)
Поръчани (0)
13.90 лв.

Представяме ви този невероятен масажор за шия и крака, който отпуска и намалява напрежението в схванатите мускули. Той е много лек и практичен и може да го използвате докато работите или просто си сед..

Масажор против целулит Sculptural Solac

(0)
Поръчани (31)
45.00 лв.

Целулитът е проблем на 85% от жените в световен мащаб. Той не е болестно състояние и в никакъв случай не се развива само при наднормено тегло. Представлява козметичен дефект, който най-често се появяв..

Изчерпан

Мускулен стимулатор Gym form Duo

(0)
Поръчани (0)
17.00 лв.

Благодарение на този продукт за стимулиране на мускулите Gum form Duo ще се справяте с лекота с ежедневните си задачи и ще се чувствате свежи и тонизирани. Ако работите по цял ден на крак, пренасяте т..

Изчерпан
-36%

Рефлексотерапия и масаж със специални чехли Foot Reflex

(0)
Поръчани (98)
25.00 лв. 39.00 лв.

<Рефлексотерапията е метод, при който чрез натиск на определени точки от дланите, ушните миди, гръбнака и др. се оказва въздействие върху вътрешните органи, които им съответстват. Най-много биологи..

Скръбър за почистване и масаж на гръб Dual Sided Bath Scrubber

(0)
Поръчани (75)
12.00 лв.

Колко приятно щеше да бъде ако с гъбата си за баня можехте едновременно да си правите и масаж, нали? А да изтърквате целия си гръб без нечовешки усилия или чужда помощ? Да, на пазара се продават проду..

Изчерпан

Спортен масажиращ колан със затоплящ ефект при болки в кръста

(0)
Поръчани (54)
25.00 лв.

В днешно време все повече спортисти (а и не само), страдат от болки в кръста и гърба. Този колан е разработен от експерти и спортисти, подходящ е за ежедневна и постоянна употреба. Може да го носите, ..

Турмалинов елек срещу болки в гърба

(1)
Поръчани (152)
35.00 лв.

Представяме ви едно надеждно решение за болките в гърба. Това е турмалинов елек, който веднъж за винаги ще облекчи болките и ще подобри общото ви състояние. Защо да изберете този продукт Турмали..

Изчерпан
-24%

Velform виброколан със сауна ефект

(0)
Поръчани (0)
45.00 лв. 59.00 лв.

Представяме ви едно страхотно решение за всички дами и господата, които искат да отслабнат и да имат стегнати форми. Това е коланът Velform изработен по специална технология, който постига този ефект ..

Изчерпан
-43%

Антицелулитен масажор Celluless

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв. 69.00 лв.

Целулитът е болезнена тема за жените, тъй като е изключително упорит и загрозява фигурата. Всъщност целулитът е отложени мазнини под кожата. При жените се вижда повече, защото мастните клетки са с раз..

Изчерпан

Лека и удобна масажираща възглавница за врат и рамена

(0)
Поръчани (0)
24.90 лв.

Когато държим главата си под неестествен ъгъл за дълги периоди от време, напрежението върху раменната област нараства многократно, тъй като вратът и рамената изпълняват поддържаща главата функция. Поч..

Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)