Рефлексотерапия и масаж със специални чехли Foot Reflex - mj1503

0 мнения Поръчани (103)
Цена: 39.00 лв. 25.00 лв.
Произход
Модел: mj1503
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!
<

Рефлексотерапията е метод, при който чрез натиск на определени точки от дланите, ушните миди, гръбнака и др. се оказва въздействие върху вътрешните органи, които им съответстват. Най-много биологично активни точки има разположени върху ходилата, които ако биват подложен на терапията, ще окажат силно влияние върху общото Ви състояние и ще подобрят цялостно функциите и процесите в организма Ви. Благодарение на масажните чехли можете да оказвате акопресурно въздействие върху тези точки и да подобрите здравето си изцяло в домашни условия.

Защо е полезен този продукт?

Масово хората не възприемат ходилата си като нещо, което се нуждае от грижа, но това е огромна грешка, защото именно в тях се натрупват всички токсини и отрицателни въздействия, а това дава своя негативен резултат върху всички органи и системи в организма. На двете ходила са разположени акопресурни точки, като тези на лявото отговарят за зони от лявата половина на тялото, а тези на дясното – за дясната половина.

Само с 15-20мин на ден носене на масажните чехли, ще усетите цялостно подобрение в начина, по който усещате тялото си, на паметта и концентрацията, както и в качеството на съня. Това е така благодарение на терапевтичното действие на рефлексотерапията, която има силно влияние срещу стреса, напрежението и нарушенията в съня.

Терапията оказва положителен ефект върху кръвообращението, в следствие на което клетките се насищат с кислород и по този начин се благоприятства метаболитната дейност и се ускорява изхвърлянето на натрупаните вредни радикали от организма. Целият този процес действа изключително оздравяващо върху органите и се препоръчва изключително за възстановяване след операции.

Масажните чехли са подходящи за хора, подложени на стрес, със заседнал начин на живот, с вътрешни заболявания, както и за активни спортисти. Чехлите не са предназначени за ходене. Носят се 15-20мин на ден в седнало положение, като пружиниращите бутони оказват натиск върху масажните точки в следствие на собственото Ви тегло. Продуктът е механичен, не използва електричество и може да се почиства с топла вода и сапун.

Размери:

 • L - 40 и 41 номер
 • XL - 42 и 43 номер
 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)