Борба с вредители

-41%

LED Лампа против комари и други насекоми

(0)
Поръчани (125)
29.00 лв. 49.00 лв.

Представяме Ви един иновативен уред от ново поколение, а имено ЛЕД лампа против комари и други насекоми. Освен с иновативния си дизайн този уред ще Ви впечетли и с ефективността си. Използва се изключ..

-37%

Електрическа мухобойка

(0)
Поръчани (50)
13.90 лв. 22.00 лв.

Лятото настъпва и освен всички приятни емоции и развлечения,то носи със себе си и появата на всякакви досадни насекоми и буболечки,способни да попречат и  развалят любимитеви занимания  у до..

Професионална лампа против комари

(0)
Поръчани (14)
69.00 лв.

Лампите против комари са едно от най-ефикасните решения за предотвратяване на появата на всякакъв вид неприятни насекоми. За да се отървете и вие от тях, ние ви предлагаме професионална лампа, която с..

Гривна против комари за деца и възрастни Green Luck

(0)
Поръчани (449)
9.00 лв.

Лятото е свързано с емоции, игри и забавления, но също така и с проблеми. Един от проблемите, с които се сблъскваме всяка година са комарите. Но това няма да е за дълго. С тази гривна против комари GR..

Електронна лампа против комари тип Пингвин

(0)
Поръчани (172)
17.90 лв.

Омръзна ли ви, когато дойде сезона на комарите да ви "хапят" докато спите? Не се притеснявайте, продуктът, който ви предлагаме ще ви изненада с неговата функционалност и външен вид. Отървете се от ..

Звуков птицегон с PIR датчик

(0)
Поръчани (47)
76.00 лв.

Полагали сте грижи за градината или нивата с месеци, вложили сте много труд и енергия, но сте забелязали поява на застрашителни за растенията птици, способни да унищожат за минимално време ценните нас..

Комарник против насекоми DIY Flyscreen

(0)
Поръчани (471)
5.90 лв.

Писнало ли ви е, когато дойде летния сезон и сте у дома с приятели, не разполагате с климатик и е ужасно топло? След, което ако отворите прозореца е възможна поява на досадни мухи и всякакъв вид насек..

-24%

Лампа против комари Kill Pest 12W

(0)
Поръчани (0)
45.00 лв. 59.00 лв.

С идването на лятото, идват и така досадните комари, които са опасни с болестите, които могат да пренасят. Всички ние обичаме да прекарваме летните вечери навън, но не и опитвайки се да избегнем тези ..

-28%

Лампа против комари и инсекти

(0)
Поръчани (130)
18.00 лв. 25.00 лв.

Това е един продукт, който е изключително подходящ за всеки, двор, лятна кухня или дори в затворени помещения. Това е лампа против комари и насекоми, благодарение на която ще се отървете от всички дос..

-32%

Лампа против мухи и комари Kill Pest 2 x 10W

(0)
Поръчани (5)
49.00 лв. 72.00 лв.

Насекоми са винаги около вас и семейството ви? Не се притеснявайте, ние имаме трайно и ефективно решение, което ще ви отърве от всякакви видове мухи, комари и много  други. Представяме ви лампа, ..

Лепенки против комари за деца и възрастни 6 броя

(0)
Поръчани (389)
5.00 лв.

Цитронелата, известна още като Лимонена трева, се използва като средство против жилещи насекоми от повече от 50 години. Предпазването от тези буболечки е изключително важно, защото някои от тях пренас..

-40%

Мощно ултразвуково устройство против насекоми и гризачи Pest Repeller

(0)
Поръчани (330)
17.90 лв. 30.00 лв.

Домът вече не е толкова уютен - настанили са се вредители. Обикновено при такава ситуация се паникьосваме, взимаме първият попаднал ни препарат и започваме ожесточена борба, излагайки се на вредното в..

-46%

Нов модел ултразвуков уред за прогонване на гризачи, мишки и плъхове Pest Chaser

(0)
Поръчани (265)
19.00 лв. 35.00 лв.

Вложили сте много в ресторанта, кафенето, магазина или апартамента си, но неприятните мишки и плъхове са се настанили удобно в него и застрашават хигиената. Дори най-чистите помещения не са застрахова..

-42%

Соларно устройство против гризачи за градината Solar Mole Repeller

(0)
Поръчани (244)
29.00 лв. 50.00 лв.

Подземните вредители и различни гризачи може да се окажат истинско бедствие, особено съсипвайки вашата градина. Независимо дали става дума за цветя или зеленчуци, никак не е приятно да видите как всич..

Ултразвуков мобилен уред против комари

(0)
Поръчани (250)
15.90 лв.

"Комар" и "кошмар" се различават само от една буква. Лято е и се отдавате на любимото хоби в природата, но атаката на неприятните насекоми слага край на спокойствието, а дългоочакваната почивка е вече..

-55%

Ултразвуков уред за борба с инсекти и гризачи - Riddex Plus

(0)
Поръчани (334)
12.50 лв. 28.00 лв.

Вече можете успешно да освободите дома си от всички натрапили се насекоми и вредители, изключително лесно и безвредно за околните. Това е уредът Riddex Plus, който излъчва ултразвуков сигнал, като так..

Ултразвуков уред против гризачи със соларен панел

(0)
Поръчани (74)
60.00 лв.

Представяме ви ултразвуков уред против гризачи. Устройството има соларен панел и датчик за движение, който ще засече всяко едно придвижване в охранявания периметър и ще се активира ултразвуково излъчв..

-53%

Ултразвуков уред срещу гризачи и насекоми Riddex Pest Repeller Quad

(0)
Поръчани (427)
18.80 лв. 40.00 лв.

Неприятните домашни вредители атакуват и най-поддържаните жилища. Ако хигиената е застрашена, децата пищят постоянно, а котката не лови мишките, то предлагаме решение. Вие, децата и домашните любимци,..

-50%

Уред против комари с ултразвук

(0)
Поръчани (26)
19.90 лв. 40.00 лв.

Лятото е прекрасен сезон, любим на всички. Предлага ни слънце, ясно небе, море, възможности за почивка и безкрайно много удоволствия. Светът се изпълва с усмивки, всичко е прекрасно и сякаш нищо не мо..

Устройство против хлебарки и насекоми

(0)
Поръчани (233)
20.00 лв.

Досадните хлебарки и насекоми са навсякъде. Освен че присъствието им ни дразни, те могат да пренесат всякакви болести. Съществуват различни видове спрей, отрови и още куп други препарати които да ги п..

Показва 1 до 20 от 25 (2 страници)