Преси за коса

Преса за коса JOYCARE с турмалиново керамични плочи

(0)
Поръчани (1)
21.00 лв.

Честото третиране на косата, различните прически и боядисването, водят до цъфтежи, накъсване и изтощаване. Ако искате да имате жива и блестяща коса, без стърчащи антенки, то е изключитено важно на как..

-56%

Valera Travel преносима керамична преса за коса

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв. 89.00 лв.

Винаги права, гладка и красива коса с керамичната пресата Valera. Всяка една жена желае да изглежда добре и едно от най-важните неща е нейната коса.Носете я със себе си където и да сте Пресата е комп..

-36%

Бързозагряваща керамична преса за перфектно изправяне NOVA

(0)
Поръчани (0)
29.00 лв. 45.00 лв.

Жените имат нужда от правилна поддръжка, за да поддържат самочувствието си на ниво. Всяка дама се чувства по-женствена, когато е с добре оформена коса или прическа, независимо дали става въпрос за дел..

Изчерпан

Комбиниран уред преса и маша за коса In Styler 3 в 1

(0)
Поръчани (0)
59.00 лв.

Знаем колко е трудно всяка дама да се грижи за външния си вид, домакинство, децата и да покорява професионални върхове – всичко наведнъж! За жалост с времето отговорностите и задачите се множат, а сво..

Изчерпан
-34%

Комплект четка за изправяне и изсушаване на коса и маша за идеални къдрици

(0)
Поръчани (0)
39.00 лв. 59.00 лв.

За всяка дама, която предпочита сама да направи прическата си, сме подготвили един страхотен комплект. Представяме ви електрическа четка за изправяне на коса и маша, с която лесно и бързо ще можете да..

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)