Подаръци за деца

Изчерпан

Боксова круша за деца Спайдърмен

(0)
Поръчани (0)
16.90 лв.

Представяме ви един уникален, иновативен и същевремено полезен продукт, а имено боксова круша за деца Спайдърмен. Към нея има и специално боксови ръкавици отново щамповани с любимия герой.  Този..

-16%

Детска топка за скачане Кенгуру

(0)
Поръчани (356)
15.90 лв. 19.00 лв.

Сигурно си спомняте колко много обичахте да скачате с такава топка, когато бяхте малки деца? Сега е ред и на вашите малчугани да се възползват от това забавление. Защо да се върнем към тоя стериоти..

Детска играчка смартфон – Pest Patrol

(0)
Поръчани (161)
10.00 лв.

Това е една забавна и занимателна детска играчка. Тя е базирана на детско филмче, което децата много харесват. Този детски смартфон издава различни звуци при натискане на екрана и има различни рингтон..

Изчерпан
-20%

Детски баскетболен кош за пране

(0)
Поръчани (83)
31.90 лв. 40.00 лв.

Почистването и подреждането на детската стая е като мъчение за децата. Вместо да играят навън, трябва да почистват стаята си. Дрехите, които са за пране стоят разпилени из стаята, вместо в коша за пра..

Детски инструменти за игра Tools Set Super Power

(0)
Поръчани (53)
59.90 лв.

Представяме ви един страхотен комплект, а именно детски инструменти за игра. Този сет се състои от 38 части и има различни видове инструменти като: чук, клещи, болтове, винтове, отвертка, трион, предп..

Детски комплект за изработване на гривни и гердани

(0)
Поръчани (21)
20.00 лв.

Представяме едно много момичешко приятно занимание. С този комплект могат да се забавляват малките дами и да изработват красиви гривни и гердани. Този комплект е много подходящ за подарък на всяко мом..

Детски смартфон – Talking Tom

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Това е една забавна и доста ангажираща децата играчка. Тя е базирана на известното приложение Talking Tom, който е забавен и повтаря обратно това което сте казали със смешен тон. Този детски смартфон ..

Домашен комплект за баскетбол

(0)
Поръчани (66)
49.00 лв.

Спортът безспорно е много полезно занимание и когато детето проявява интерес към него, родителите са доволни. За съжаление, зимата е дълга и студена, а лятото е твърде горещо и неблагоприятно за заним..

Идеен комплект свързващи се сламки

(0)
Поръчани (66)
13.90 лв.

С този иновативен сет от свързващи се сламки ще подарите на децата си радост и веселие. Сламките са изключително занимателни и с часове  вниманието на децата ще бъде ангажирано. Рожбите Ви ще изг..

Интелигентна говореща играчка миньон Кевин

(0)
Поръчани (0)
20.00 лв.

Миньоните станаха известни не отдавна и всички ги харесват, не само децата. Това е говореща интелигентна  играчка -  миньона Кевин от филма ‘’Аз проклетникът’’. Говори и пее Този продукт е..

-35%

Комплект за игра на Дартс

(0)
Поръчани (125)
14.90 лв. 23.00 лв.

Дартс е любима игра на милиони хора от десетилетия. Тя се появява в Британските острови през 20 век. Все още е изключително актуална в западната част на Европа, като се практикува главно в пъбове и ба..

Комплект от магически флумастери за рисуване върху дрехи

(0)
Поръчани (36)
15.00 лв.

В днешно време за жалост децата все повече се "забавляват" във виртуалното пространство. Още от малки, за да има мир и спокойствие, родителите им дават телефони или таблети, с които да се занимават. А..

Куфарче с цветни ластичета на 3 етажа

(0)
Поръчани (58)
23.00 лв.

Ако сте виждали деца с шарени гривнички от ластичета и сте се чудили как се правят и откъде се взимат, то ние сега ще ви запознаем отблизо тях. Loom Bands е най-новата нашумяла мода сред децата, а име..

Изчерпан
-59%

Нов модел Говорещият Том - снежно бяла интерактивна играчка

(0)
Поръчани (0)
24.00 лв. 58.00 лв.

Играчките не са това, което бяха. Говорят, пеят, разказват истории - те образоват децата докато се забавляват. Говорещата котка Том е сред най-популярните приложения за смартфони през последните някол..

Образователена магнитна дъска с тебешир Learning Easel 3 в 1

(0)
Поръчани (20)
39.00 лв.

Представяме един страхотен начин децата да учат и да се забавляват едновременно – това е комплект статив и аксесоари към него Learning Easel. Ученето не бива да се ограничава само в класната стая, а д..

Образователни карти за деца Сричко

(0)
Поръчани (65)
9.90 лв.

Един от най-прекрасните моменти за родителите е моментът, когато детенцето изрече своята първа думичка. Сричко е забавна и цветна игра, която помага на мъничките създания в тяхното прохождане в света ..

Развлекателно и иновативно одеяло за деца

(0)
Поръчани (63)
29.00 лв.

Децата са пълни с енергия и обичат да си играят, но в зимните месеци това е предизвикателство. Като всички загрижени родители, Вие често ги подканвате да се обличат топло, а дебелите дрехи са неудобни..

-59%

Робофиш декоративнини рибки роботи

(0)
Поръчани (358)
9.00 лв. 22.00 лв.

Според източните схващания наличието на воден елемент в дома и/или офиса балансира енергиите и благоприятства успокояването на нервната система и повишаването на концентрацията. Чудесен вариант за тов..

Изчерпан

Самопочистващ се мини аквариум за рибки

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв.

Всяко детенце иска да си има домашен любимец, но Вие, родителите, сте скептични, защото животните изискват много грижи, замърсяват дома и са голям ангажимент. След дълго настояване от страна на децата..

Смартфон за деца с миньони

(0)
Поръчани (167)
10.00 лв.

Това е един забавен начин да занимавате детето си и да не му давате вашият телефон. Представяме Ви детска играчка смартфон с миньони.Продуктът е изцяло преведен на български език, така че всяко дете д..

Показва 1 до 20 от 27 (2 страници)