Подаръци за деца

Изчерпан

Боксова круша за деца Спайдърмен

(0)
Поръчани (0)
16.90 лв.

Представяме ви един уникален, иновативен и същевремено полезен продукт, а имено боксова круша за деца Спайдърмен. Към нея има и специално боксови ръкавици отново щамповани с любимия герой.  Този..

-16%

Детска топка за скачане Кенгуру

(0)
Поръчани (361)
15.90 лв. 19.00 лв.

Сигурно си спомняте колко много обичахте да скачате с такава топка, когато бяхте малки деца? Сега е ред и на вашите малчугани да се възползват от това забавление. Защо да се върнем към тоя стериоти..

Детска играчка смартфон – Pest Patrol

(0)
Поръчани (173)
10.00 лв.

Това е една забавна и занимателна детска играчка. Тя е базирана на детско филмче, което децата много харесват. Този детски смартфон издава различни звуци при натискане на екрана и има различни рингтон..

Изчерпан
-20%

Детски баскетболен кош за пране

(0)
Поръчани (83)
31.90 лв. 40.00 лв.

Почистването и подреждането на детската стая е като мъчение за децата. Вместо да играят навън, трябва да почистват стаята си. Дрехите, които са за пране стоят разпилени из стаята, вместо в коша за пра..

Детски инструменти за игра Tools Set Super Power

(0)
Поръчани (53)
59.90 лв.

Представяме ви един страхотен комплект, а именно детски инструменти за игра. Този сет се състои от 38 части и има различни видове инструменти като: чук, клещи, болтове, винтове, отвертка, трион, предп..

Интелигентна говореща играчка миньон Кевин

(0)
Поръчани (6)
20.00 лв.

Миньоните станаха известни не отдавна и всички ги харесват, не само децата. Това е говореща интелигентна  играчка -  миньона Кевин от филма ‘’Аз проклетникът’’. Говори и пее Този продукт е..

Комплект от магически флумастери за рисуване върху дрехи

(0)
Поръчани (36)
15.00 лв.

В днешно време за жалост децата все повече се "забавляват" във виртуалното пространство. Още от малки, за да има мир и спокойствие, родителите им дават телефони или таблети, с които да се занимават. А..

Куфарче с цветни ластичета на 3 етажа

(0)
Поръчани (60)
23.00 лв.

Ако сте виждали деца с шарени гривнички от ластичета и сте се чудили как се правят и откъде се взимат, то ние сега ще ви запознаем отблизо тях. Loom Bands е най-новата нашумяла мода сред децата, а име..

Изчерпан
-59%

Нов модел Говорещият Том - снежно бяла интерактивна играчка

(0)
Поръчани (0)
24.00 лв. 58.00 лв.

Играчките не са това, което бяха. Говорят, пеят, разказват истории - те образоват децата докато се забавляват. Говорещата котка Том е сред най-популярните приложения за смартфони през последните някол..

Изчерпан

Образователена магнитна дъска с тебешир Learning Easel 3 в 1

(0)
Поръчани (20)
39.00 лв.

Представяме един страхотен начин децата да учат и да се забавляват едновременно – това е комплект статив и аксесоари към него Learning Easel. Ученето не бива да се ограничава само в класната стая, а д..

Образователни карти за деца Сричко

(0)
Поръчани (67)
9.90 лв.

Един от най-прекрасните моменти за родителите е моментът, когато детенцето изрече своята първа думичка. Сричко е забавна и цветна игра, която помага на мъничките създания в тяхното прохождане в света ..

Развлекателно и иновативно одеяло за деца

(0)
Поръчани (63)
29.00 лв.

Децата са пълни с енергия и обичат да си играят, но в зимните месеци това е предизвикателство. Като всички загрижени родители, Вие често ги подканвате да се обличат топло, а дебелите дрехи са неудобни..

Чаша 2 в 1 за напитки и закуска

(0)
Поръчани (82)
14.90 лв.

Ако често сте в движение и обичате да си приготвяте напитка за навън, то определено ще се изненадате от това предложение. Представяме ви една по-различна от другите модели чаши, в която овен че можете..

Изчерпан

Комплект магически трикове за деца Magic Tricks Show

(0)
Поръчани (0)
13.00 лв.

Това е комплект за всички начинаещи магьосници MAGIC Tricks Show. В него има включени някои от най-известните трикове като изчезващото топче и чашите, фокуси с карти, магическата шапка и зайчетата, ма..

Изчерпан

Малка летяща фея

(0)
Поръчани (176)
28.00 лв.

Представяме ви една уникална играчка, която покори целия свят с нейното вълшебство. Тя е подходяща както за малки, така и за пораснали момиченца. Вълшебна фея в нежен тоалет С тази иновативна играчк..

Изчерпан
-57%

3D таблет Talking Tom с песни и приказки

(0)
Поръчани (287)
29.00 лв. 67.00 лв.

Говорещата котка Том е едно от най-известните животни в интернет! Всичко започна с едно развлекателно приложение за смартфон и се превърна в световен хит! Артикулите с Том са безбройни, а децата са лу..

Изчерпан
-29%

Таблет за деца самоучител на английски език

(0)
Поръчани (86)
13.50 лв. 19.00 лв.

Най-лесният начин за получаване на нови знания при децата е, когато това става под формата на забавна игра. Всичко това сега е възможно с развитието на технологиите и внедряването им във все по-нови и..

Изчерпан

Фланелка с щампа на Pokemon Go

(0)
Поръчани (12)
18.00 лв.

От месеци насам децата и тийнейджърите са полудели по играта Pokemon Go. На пазара се предлагат и най-различни предмети с облика на героите от играта. Ако вие или вашите деца сте фенове на тази игра, ..

Изчерпан
-35%

Комплект за игра на Дартс

(0)
Поръчани (125)
14.90 лв. 23.00 лв.

Дартс е любима игра на милиони хора от десетилетия. Тя се появява в Британските острови през 20 век. Все още е изключително актуална в западната част на Европа, като се практикува главно в пъбове и ба..

Изчерпан

Детски смартфон – Talking Tom

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Това е една забавна и доста ангажираща децата играчка. Тя е базирана на известното приложение Talking Tom, който е забавен и повтаря обратно това което сте казали със смешен тон. Този детски смартфон ..

Показва 1 до 20 от 27 (2 страници)