Осветителни тела

Изчерпан

LED луничка на батерии

(0)
Поръчани (225)
4.00 лв.

Необходима ли ви е повече светлина над мивката в кухнята или пък в гардероба? Ако е така, ние ви предлагаме LED луничка, която ще освети всяко място, на което я поставите. Светлина, където пожелаете ..

-11%

Двуцветен диско лазер с режим на музикална синхронизация

(0)
Поръчани (10)
49.00 лв. 55.00 лв.

Светлинните ефекти създават голяма част от настроението и атмосферата в едно заведение. А дори и да става дума за домашно парти, светлините са важно условие, за да се превърне в паметно събиране. Сега..

Изчерпан
-28%

Нощна лампа проектираща съзвездия Star Master

(0)
Поръчани (0)
11.50 лв. 16.00 лв.

Ако обичате да се взирате в звездния небосвод, да броите звездите и да почувствате магията на необятния космос, но нямате възможност за нощувки сред природата, защо не пренесете всичко това в дома си?..

Продълговата LED лента с дистанционно управление и цветни режими на светене

(0)
Поръчани (45)
35.00 лв.

Представяме ви страхотен начин да изградите едно ефектно осветление, при това където решите. Това е LED цветна лента с дистанционно управление. Красиви и ярки светлини Компактните размери и гъвкават..

Соларен LED фенер с лампа и акумулаторна батерия

(0)
Поръчани (325)
15.00 лв.

Представяме Ви един мултифункционален и природосъобразен продукт, който ще Ви бъде от полза в много ситуации. От край време преносимите осветителни тела са от огромна важност за всяко домакинство и вс..

Соларна LED лампа с дистанционно и акумулаторна Power Bank батерия

(0)
Поръчани (0)
29.00 лв.

Напоследък се наблюдава трайна тенденция хората да напускат градовете през уикенда и да се отправят в търсене на приключения сред природата. Това е един изпитан и ефективен метод за борба със стреса, ..

Соларна лампа с фенер

(0)
Поръчани (452)
15.00 лв.

Представяме ви един продукт изключително подходящ за всеки къмпингуващ или в случай на авария и захранването спре. Това е удобна соларна лампа, която може да се зарежда и чрез слънчевата светлина, бл..

-59%

Телескопично LED фенерче с гъвкава магнитна глава за трудно достъпни места

(0)
Поръчани (149)
12.00 лв. 29.00 лв.

Никога не се знае кога и къде може да потрябва светлина на места където е трудно достъпно осветяването. Решението за това е този страхотен гъвкав LED фенер с магнитна глава. Осветява навсякъде Устро..

Изчерпан

LED аварийна лампа с дистанционно и акумулаторна батерия

(0)
Поръчани (565)
27.00 лв.

Представяме ви тази LED лампа, която е едно отлично решение, в случай че се нуждаете от мобилен или резервен вариант за осветление. Този продукт може да ви спаси в различни ситуации, в случай че токът..

Изчерпан

LED лампа захранваща се от батерии и с дистанционно управление

(0)
Поръчани (879)
15.00 лв.

Често се случва да трябва допълнително осветление, било то поради авария или защото съществуващото не е достатъчно. За да не се налага да прекарвате разклонители, кабели и т.н., ви е нужна преносима л..

Изчерпан

LED лампа с usb накрайник за лаптоп

(0)
Поръчани (0)
4.00 лв.

Ако се нуждаете от допълнителна светлина, докато работите на вашия компютър може да се обзаведете с една чудесна USB Led лампичка, която може да свържете към всеки един USB изход на устройство или ада..

Изчерпан

LED лампа с дистанционно и батерия

(0)
Поръчани (746)
22.00 лв.

Представяме ви страхотна LED лампа. Сигурно ще се зачудите - какво ѝ е страхотното? Лампата е с батерия и може да се управлява от дистанционно, което е включено в комплекта. Тя е изключително удачна з..

Изчерпан

LED лампи на батерии HANDY BULB 8 броя

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Всеки от нас има места в дома си, където има нужда от допълнително осветление! На пръв поглед това може да не Ви е направило впечатление, но с времето сами се убеждавате, че малко допълнителна светлин..

Изчерпан

LED фенер с магнитче и кукичка

(0)
Поръчани (210)
8.50 лв.

Ако често Ви се налага да работите на тъмни места или да осветявате в тесни процепи, този продукт е за Вас. Това е компактен фенер с магнит и кукичка, които дават възможност за закрепване към дадена п..

Изчерпан
-44%

Аварийна LED лампа с акyмулаторна батерия

(0)
Поръчани (245)
15.00 лв. 27.00 лв.

Представяме ви един много функционален продукт, който ще намери приложение във всяко домакинство. Това е аварийна LED лампа, която ще продължи да осветява жилището Ви, когато спре ел.захранването. ..

Изчерпан
-55%

Диско LED лампа с въртяща се основа

(0)
Поръчани (126)
10.00 лв. 22.00 лв.

Предлагамe ви нов интересен продукт многоцветна, въртяща се LED лампа, която е универсална за употреба. Модерният и дизайн леко ще се впише в интериора наоколо. Лампата е задължителен елемент ако сте ..

Изчерпан

Компактна газова лампа

(0)
Поръчани (28)
7.90 лв.

Ако живеете на село и се налага често да излизате вечер в двора и нямате осветление или пък сте на къмпинг с приятели и се нуждаете от повече светлина, вече можете да се доверите на малката и практичн..

Изчерпан

Лазерен прожектор излъчващ многобройни цветни звезди

(0)
Поръчани (25)
69.00 лв.

Представяме ви компактен лазерен прожектор, с който вечерните събирания с приятели ще се превърнат в истинско вълшебство. Лазерът излъчва цветни светлинки, които приличат на звезди. Изключително подхо..

Изчерпан

Музикална LED крушка с Bluetooth и високоговорител

(0)
Поръчани (86)
27.90 лв.

Ако сте от хората, които обичат да купонясват или да бъдат оригинални, както и да се забавляват - то този продукт, който ще ви предложим ще се впише идеално във всеки един дом, а именно лед крушка упр..

Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)