Контролни колани

-21%

Професионален колан за изправяне на гърба и поддръжка на кръста с метални шини

(5)
Поръчани (159)
74.90 лв. 95.00 лв.

Представяме Ви един нов и иновативен продукт, а именно Професионален колан за изправяне на гърба и поддръжка на кръста с метални пластиниБез повече болки в гърба или кръстаПродуктът е дело на световно..

-28%

Колан за корекция на стойката

(1)
Поръчани (98)
44.90 лв. 62.00 лв.

Колан за изправяне на стойката Правилната стойка е важна, не само за излъчването на човека, но и за здравето и самочувствието му. Правилната стойка освен всичко оказва влияние на това, как ни прием..

-45%

Универсален, регулируем колан за поддръжка на гърба Real Doctors

(7)
Поръчани (412)
24.90 лв. 44.90 лв.

Представяме ви регулируем колан, който ще ви помогне да държите гърба изправен и да поддържа лумбалната област в правилна позиция, като не позволява несъзнателно прегърбване. Той е универсален, т.е. м..

-62%

Универсален колан за изправяне на гърба

(2)
Поръчани (634)
15.90 лв. 42.00 лв.

Правилната стойка е много важна, не само за излъчването на човек, но и за здравословното му състояние. Когато седим изгърбени, започват болки в шията, гърба, раменете и цялата задна част на тялото, ко..

-45%

Универсален регулируем колан за поддръжка на кръста

(2)
Поръчани (297)
29.90 лв. 54.00 лв.

Не малко хора в днешно време страдат от редица проблеми в областта на кръста. Дискомфортът може да се проявява под формата на болезнени схващания, често появяващи се и спиращи за кратко болки или невъ..

-30%

Ластичен колан против коремно изсипване

(1)
Поръчани (34)
29.90 лв. 43.00 лв.

Еластичен пояс за херния или болки в кръста Оплакванията от болки в областта на кръста стават все по-чести в наши дни. Понякога са толкова неприятни, че не ни позволяват да си вършим адекватно работа..

-31%

Лечебен турмалинов колан срещу болки в кръста

(1)
Поръчани (328)
29.00 лв. 42.00 лв.

Новият лечебен магнитен колан с турмалин,осигурява двойно, по-силно действие при борбата с болки в кръста, гърба, коленете,раменете, гръбначния стълб, при редица гинекологични проблеми и проблеми с бъ..

-15%

Олекотен колан за масаж и поддръжка на кръста

(2)
Поръчани (73)
109.90 лв. 129.00 лв.

Представяме Ви един нов топ продукт от на вече наложилият се в цял свят производител Нова Мед, а именно Олекотен колан за поддръжка и масаж на кръста. По-добра материя, по-дълъг животПродуктът е ..

-35%

Професионален Лумбарен колан за кръста с висока стабилизация

(2)
Поръчани (61)
109.90 лв. 169.00 лв.

Предствяме ви лумбарен колан за поддръжка на кръста, който е част от гамата на световноизвестния турски производител Novamed. Всички продукти от тази серия се отличават с изключително високо качес..

Професионална ластична наколенка с притягащи ленти

(0)
Поръчани (45)
59.00 лв.

Коленна подложка за пристягане и обездвижване на коляното Представяме ви един нов продукт, направен е от изключително качествени материали, на водещ и вече наложил се производител на качествени подло..

-24%

Титаниев турмалинов колан срещу болки в кръста

(3)
Поръчани (394)
21.90 лв. 29.00 лв.

Кръстът често е подложен на прекомерно натоварване – неправилна стойка, вдигане на големи тежести, резки движения... Понякога всичко това води до постоянни болки и напрежение в областта, която огранич..

Турмалинов колан за долната част на гърба с стабилизиращо и затоплящо действие

Поръчани (882)
21.00 лв.

Оплакванията от болки в долната част на гърба стават все по-чести и за съжаление засягат все повече млади хора. Сред най-честите причини за тях са стари травми, неправилно физическо натоварване, специ..

Фиксатор за ръка и рамо с опорна въздушна подложка

(0)
Поръчани (63)
79.00 лв.

Подложка с възглавничка за поддръжка на лакът при травми Представяме ви регулируема подложка за лакът с подсилена конструкция, за обезопасяване и обездвижване на ръката при фрактури на наложилата се ..

-27%

Колан за изправяне на гърба и раменете на д-р Ливайн

(0)
Поръчани (456)
15.90 лв. 21.90 лв.

Цял ден хората стоят превити пред компютъра, заемат неправилни пози при седене и увреждат гръбнака си. Всичко това дава отражение върху цялостната осанка и дори функционирането на органите. Когато при..

-30%

Колан за изправяне и поддържане на гърба + турмалинови наколенки с магнити

(0)
Поръчани (19)
41.90 лв. 60.00 лв.

В днешно време много хора имат проблеми с подвижността - независимо дали са болки в гърба, които ги карат да се прегърбват или сковани колена с усещане за тежест, тези симптоми са изключително неприят..

Ластичен колан за поддържане на изправена стойка

(0)
Поръчани (459)
15.90 лв.

Независимо каква работа сте избрали, в 80% от случаите тя е обвързана с продължително стоене или седене в една поза, което често води до несъзнателно изкривяване на стойката, а от там – до болки в гър..

-33%

Универсален колан за поддръжка на гърба с неодимови магнити Real Doctors

(2)
Поръчани (427)
29.90 лв. 44.90 лв.

Чувствате ли болка в гърба докато работите по-продължителни часове или такава във врата по време на кратка обедна почивка? Независимо с какво е свързана вашата работа, ако отговорът е да, то имате сол..

Изчерпан
-72%

Универсален магнитен колан за гръб на Д-р Ливайн

(3)
Поръчани (248)
9.90 лв. 35.00 лв.

Честото схващане на мускулите на гърба причинява не само краткотрайни болки, но и понякога води до хронични такива. Това се дължи на неподходящата стойка, която заемат повечето хора. Кажете сбогом на ..

Изчерпан

Eластичен колан за коригиране на стойката за жени

(0)
Поръчани (0)
7.00 лв.

Неправилната стойка е много непривлекателна. Тя рефлектира върху цялостния ви вид, независимо с колко красиви и стилни дрехи, и обувки сте се издокарали. Ако рамената ви са прегърбени, то тогава и кор..

Изчерпан

Колан с придържащи метални пластини за болки в кръста

(0)
Поръчани (0)
27.00 лв.

След като сте попаднали тук, явно имате проблеми с кръста или пък ваш близък страда от такива неразположения. Те често възникват след неправилно вдигане на тежък предмет, претоварване при тренировка и..

Показва 1 до 20 от 22 (2 страници)