Универсален регулируем колан за поддръжка на кръста - zk3543

2 мнения Поръчани (297)
Цена: 54.00 лв. 29.90 лв.
Произход
Модел: zk3543
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Не малко хора в днешно време страдат от редица проблеми в областта на кръста. Дискомфортът може да се проявява под формата на болезнени схващания, често появяващи се и спиращи за кратко болки или невъзможност да стоите прави или седнали за по-дълго време. Всичко това оказва влияние не само върху вашето ежедневие и работоспосбност, но и изобщо върху начина ви на живот.

НИЕ ИМАМЕ РЕШЕНИЕ ЗА ВАШИЯ ПРОБЛЕМ

Предлагаме ви един иновативен колан за поддържане на кръста, който освен за стабилна опора, ще ви послужи и за облекчаване на болките и дискомфорта в лумбалната област.

Коланът е изобретен по начин, който да обхваща стабилно вашия кръст и да го държи в правилна позиция, не позволявайки на тялото да застане в стойка, която би могла да доведе до дискомфорт или по-сериозни наранявания. Частта, която обхваща лумбалната област разполага допълнително и с метални пластини, които да подсилят стабилността на вашия кръст Върху предната част на колана са разположени още две ленти с велкро лепенки, чрез които ще имате удобството сами да си нагласяте степента на стегнатост.

Тирантите от своя страна са допълнителна екстра за този тип колани, като с тяхна помощ той ще остане стабилно на кръста ви, дори в моментите,в които се налага да извършвате физически упражнения или просто вършите ежедневната си работа.

Коланът не само ще ви помогне да се справите с вече появилите се болка и дискомфорт, но ще бъде и идеална превантивна мярка това да не се случва за вбъдеще.

Важно:Коланът не е пояс за силови спортове и вдигане на тежко.

Kомплектът включва:

 • 1 х колан за поддръжка на кръста
 • 5
  50%
 • 4
  50%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (5)