Скръбър за почистване и масаж на гръб Dual Sided Bath Scrubber - mj1502

0 мнения Поръчани (75)
Цена: 12.00 лв.
Произход
Модел: mj1502
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Колко приятно щеше да бъде ако с гъбата си за баня можехте едновременно да си правите и масаж, нали? А да изтърквате целия си гръб без нечовешки усилия или чужда помощ? Да, на пазара се продават продукти, който предлагат тези две екстри, НО – поотделно. Сега представяме на Вашето внимание революционния Dual Sided Bath Scrubber, с който обичайното вземане на душ ще се превърне в истинско SPA изживяване!

Какви са предимствата на този продукт?

Артикулът е изработен изцяло от силикон, което предотвратява развитието на бактерии и микроорганизми, както по обикновените гъби за баня. От едната страна продуктът е покрит с над 1500 силиконови косъмчета, а от другата – с масажни топчета, което го прави мултифункционален, като едновременно почиства и нежно масажира тялото Ви. Освен това стимулира циркулацията на кръвта, като по-този начин подобрява еластичността и мекотата на кожата, отпуска и облекчава напрегнатите мускули.

Благодарение на дръжките в двата края, Dual Sided Bath Scrubber е изключително лесен за ползване и позволява да достигнете трудно достъпните части от гърба, при това – с минимални усилия! Особено подходящ е за хора с намалена подвижност, които изпитват затруднения при къпане. Този продукт със сигурност ще се превърне в любимата Ви принадлежност за баня, благодарение на невероятната си функционалност!

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)