Детски дизайнесрски воден бодиборд - zd2198

0 мнения Поръчани (120)
Цена: 29.90 лв.
Произход
Модел: zd2198
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Плуването винаги е било любимо удоволствие за децата, а сега ще се превърне в още по-приятно преживяване, благодарение на детския бодиборд за плуване. Дизайнът на сърфа е направен така, че да помогне на децата, които все още се учат да плуват, да се почувстват комфортно и уверено във водата. Той ще им помогне както с това да си изградят чуство за контрол и стабилност във водатата, така и да се придобие нужния баланс за пазене на равновесие и сигурност. Но това са само малка част от предимствата на бодиборда, тъй като той може да се изпозва от хора на всякаква възраст и по много направления . Той е удобен както за изграждане на увереност в подрастващите , така и за обикновенна тренировка на краката за всеки или просто за отпочиване и отпускане във водния басейн.

Нека водните приключения и забавления да са безопасно удоволствие за всички

Материалът, от който е изработен е устойчив на излагане на хлор, което го прави подходящ не само за плажа, но и за открити и закрити басейни. Той абсорбира слънчевата светлина, като по този начин няма опасност да се нагрее и да причини дискомфорт на вашето дете.

Дизайнерският бодиборд е създаден по начин, който да разпределя тежестта на тялото равномерно, като така дава чувството за баланс във водата. Към него е прикрепена и лента за ръка, която при падане във водата или силни вълни няма да позволи да бъде изпуснат или отнесен навътре във водата.

Конмплекта включва:

 • Бодиборд 1бр. с приблизителни размери 80см*43см
 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)