Играчки

Изчерпан

Смартфон за деца с миньони

(0)
Поръчани (167)
10.00 лв.

Това е един забавен начин да занимавате детето си и да не му давате вашият телефон. Представяме Ви детска играчка смартфон с миньони.Продуктът е изцяло преведен на български език, така че всяко дете д..

Изчерпан

Детска игра с пистолет и мишени Shooting Target

(0)
Поръчани (26)
34.00 лв.

Това е една много хубава бойна игра, която ще зарадва всички деца, дори и момичетата. Комплектът за стрелба се състои от мишени, лепенки с числа, решетка за мишените, пистолет за стрелба, стойка, патр..

Изчерпан

Детски смартфон играчка - Frozen

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Представяме ви едно страхотно занимание за вашето дете. Това е детски смартфон Frozen. Той е на български език и има снимки на героите от филмчето. Този продукт има много различни и занимателни функц..

Изчерпан

Идеен комплект свързващи се сламки

(0)
Поръчани (66)
13.90 лв.

С този иновативен сет от свързващи се сламки ще подарите на децата си радост и веселие. Сламките са изключително занимателни и с часове  вниманието на децата ще бъде ангажирано. Рожбите Ви ще изг..

Изчерпан
-29%

Уникален детски микроскоп с 450-кратно увеличение C2127

(0)
Поръчани (7)
36.90 лв. 52.00 лв.

Детският микроскоп е чудесен подарък за всеки млад изследовател, без значение от повода и празника. Компактен и лесен за употреба, той е напълно подходящ за първи стъпки в необятния свят на микробиоло..

Изчерпан
-45%

Детски таблет Маша и мечока

(0)
Поръчани (0)
27.00 лв. 49.00 лв.

Не е тайна, че технологиите заемат съществена част от нашето ежедневие. Те са се превърнали в отправна точка в съвременните образователни методи, като благодарение на тях, ученето се превръща не само ..

Изчерпан

Иновативна детска игра със зарчета Paw Patrol

(0)
Поръчани (44)
8.90 лв.

Ако сте фен на настолните игри, то тази бързо ще се превърне в една от любимите ви.  Представяме Ви  една класическа игра,  създадена на принципа на „Не се сърди, човече”, но този път з..

Изчерпан

Детски комплект за изработване на гривни и гердани

(0)
Поръчани (21)
20.00 лв.

Представяме едно много момичешко приятно занимание. С този комплект могат да се забавляват малките дами и да изработват красиви гривни и гердани. Този комплект е много подходящ за подарък на всяко мом..

Изчерпан

Детски конструктор Костенурките Нинджа съвместим с Лего

(0)
Поръчани (0)
29.00 лв.

Представяме Ви един наистина уникален по рода си детски конструктор Костенурките нинджа, който се състой от Леонардо, Донатело, един шофьор и две колички (джип и спортна). Всички сме гледали костенур..

Изчерпан

Реалистична детска играчка пералня

(0)
Поръчани (0)
25.00 лв.

Представяме Ви един страхотен уред, задължителен за малкото царство на Вашата принцеса. С тази красива розова пералня малкото Ви момиченце ще си играе като истинска домакиня, вземайки пример от Вас. Д..

Изчерпан
-59%

Робофиш декоративнини рибки роботи

(0)
Поръчани (360)
9.00 лв. 22.00 лв.

Според източните схващания наличието на воден елемент в дома и/или офиса балансира енергиите и благоприятства успокояването на нервната система и повишаването на концентрацията. Чудесен вариант за тов..

Изчерпан

Самопочистващ се мини аквариум за рибки

(0)
Поръчани (0)
21.90 лв.

Всяко детенце иска да си има домашен любимец, но Вие, родителите, сте скептични, защото животните изискват много грижи, замърсяват дома и са голям ангажимент. След дълго настояване от страна на децата..

Показва 61 до 72 от 72 (4 страници)