Кухня

Точило за ножове с вакум Edge of Glory Sharpener

(0)
Поръчани (327)
7.00 лв.

Представяме Ви един страхотен уред, който е необходим на всяко едно домакинство. Това е точило за ножове Edge of Glory Sharpener, благодарение на който ще превърнете старите захабени ножове отново в о..

Удобна стоманена орехотрочашка

(0)
Поръчани (2)
5.90 лв.

Ако ви е омръзнало досадното трошене на ядки с подръчни средства, то този продукт е точно за вас. На вашето внимание е масивен стоманен уред за трошене на орех и др. ядки. Натрошете всякакви ядки с..

Изчерпан

Универсален бял сет от 5 ножа, белачка и поставка Royalty Line

(0)
Поръчани (211)
51.90 лв.

Ако често попадате на кулинарни предавания и се чудите как готвачите от екрана режат продуктите толкова бързо, то ние ще издадем тайната. Тя се крие в удобните ножове. Едва ли има домакиня, на която н..

-35%

Универсална купа за рязане 4 в 1

(0)
Поръчани (43)
13.70 лв. 21.00 лв.

Мултифункционален уред, благодарение на който ще приготвите различни видове салати за 60 секунди! Той е перфектното решение за бързото и лесно наразвяне на зеленчуци и плодове, без бъркотията която се..

Изчерпан

Универсална мелничка за чесън лук билки подправки Garlic Twist

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Време е да замените традиционната преса за чесън с един революционен уред, специално разработен за надробяване на чесън, лук, джинджифил, маслини, чушки и различни билки. Представяме Ви един незаменим..

-24%

Уникален блендер Royalty Line 400 W с функция Puls и 4 скорости

(0)
Поръчани (23)
65.00 лв. 85.00 лв.

Хората все повече започват да се интересуват от здравословно хранене и как да си го осигурят. Един от начините е чрез витаминозни шейкове с блендер, но не какъв да е. Представяме ви страхотният бленде..

-37%

Уникален уред за перфектно рязане на картофки Perfect Fries

(0)
Поръчани (174)
12.00 лв. 19.00 лв.

Представяме ви един страхотен и уникален уред за рязане на перфектните тънки картофчета. Той е един верен кухненски помощник и ще намери място във всяка една кухня. Предназначен е за ценители на карто..

Уникални форми за варене на яйца без черупка с разделител на жълтъци

(0)
Поръчани (21)
9.80 лв.

Представяме ви уникални формички за варене на яйца и то без черупките, към които има и разделител за жълтъци. С тях ще можете да откриете доста нови начини, чрез които да си приготвите вкусни яйчица. ..

-37%

Уникално прецизен нож CLEVER CUTTER

(0)
Поръчани (112)
19.00 лв. 30.00 лв.

Представяме ви един изключително иновативен продукт, който е способен да замени всички останали ножове у дома – Clever Cutter. Изработен е по иновативна технология, която съчетава удобство и прецизнос..

Изчерпан
-50%

Уред за декорация на плодове и зеленчуци за салати и коктейли

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв. 16.00 лв.

Представяме ви този страхотен продукт, благодарение на който приготвянето на салати и храненето ще се превърнат в истинска наслада. Това е уред за декорация на зеленчуци,плодове и други чрез който ще ..

Изчерпан

Уред за декорация на спираловидни зеленчуци за ястия и салати

(0)
Поръчани (0)
8.00 лв.

Представяме ви малък и много удобен уред, с който ще можете да декорирате салатите и ястията, които приготвяте точно по онзи начин, по който сте гледали в кулинарните предавания по телевизията. Пре..

Уред за наточване на ножове Knife Sharpener

(0)
Поръчани (452)
5.00 лв.

Knife Sharpener е специален уред за наточване на ножове. Представяме ви един страхотен помощник в кухнята, с който всеки стар и изхабен нож ще се превърне в идеално наточено и надеждно острие. Това е ..

Изчерпан

Уред за обезкостяване на череши и маслини

(0)
Поръчани (0)
15.00 лв.

Малки или големи, всички обичаме да похапваме череши, вишни, маслини или други плодове с костилки. За целта има уред, който премахва костилките бързо и лесно. Той ще премахне костилката на който и да ..

Уред за отстраняване на костилки от череши, вишни и маслини

(0)
Поръчани (26)
6.00 лв.

Това е един много полезен инструмент за премахване на костилките от череши, вишни и маслини. Той ще стане най-добрия Ви помощник в приготовлението на десерти: сладко от череши, плодови млека, кремове ..

Изчерпан
-11%

Уред за перфектни понички Donut Cutter

(0)
Поръчани (0)
25.90 лв. 29.00 лв.

Представяме Ви един страхотен уред за рязане на перфектните понички Donut Cutter, с който ще бъдете факири в кухнята. Когато искате да зарадвате децата вкъщи или да впечатлите някого със сладкарските ..

-34%

Уред за приготвяне на сладолед от плодове Swirlio

(0)
Поръчани (7)
99.00 лв. 150.00 лв.

Това е един нов, иновативен уред, благодарение на който сладкото похапване на сладолед вече няма да е само изкушение за спазващите здравословен начин на живот хора. С него ще можете сами да си приготв..

Уред за приготвяне на смес за палачинки

(0)
Поръчани (45)
22.90 лв.

Представяме ви един иновативен уред, който ще е от изключителна полза във всяко едно домакинство, а именно машинка за смесване на продукти за палачинки. Благодарение на нея много по-бързо ще можете да..

Изчерпан

Уред за разделяне на жълтък от белтък

(0)
Поръчани (0)
5.00 лв.

Предлагаме Ви един изключително полезен уред, който е нужен на всяка една домакиня. Това е Egg Separator за разделяне на жълтъка от белтъка. Иновативен и много полезен Разделителят за яйца е необход..

Уред за ронене на царевица

(0)
Поръчани (33)
9.90 лв.

Почти всяка една домакиня знае, че в нейното царство, а именно кухнята трябва да разполага с най-необходимите уреди за приготвяне на вкусни ястия. Представяме ви уред, от чиито способности ще се изнен..

Уред за ронене на царевица - тип стъргалка

(0)
Поръчани (234)
8.90 лв.

Представяме ви стъргалка за царевица, благодарение на която премахването на зърната от кочани ще става изключително бързо, лесно и забавно. Тя може да бъде голям помощник във всяка една кухня както до..

Показва 121 до 140 от 262 (14 страници)

Кулинарията се развива непрестанно и е подвластна на модни течения, а през последните години кулинарната мода налага домакинските задължения да са максимално улеснени. Под внимание се взима забързаното ежедневие и многобройните задачи на модерния човек. По тази причина топ готвачите в световен мащаб промотират все по-иновативни техники за приготовление на храната, като тенденцията е готварския процес да става все по-улеснен.

Ние от vibe.bg се стремим да сме винаги актуални, затова ежедневно допълваме каталога си с все по-модерни кухненски принадлежности в крак с кулинарната мода и същевременно съобразени с възможностите на потребителите. Голяма част от предлаганите от нас кухненски артикули са на реномираната Швейцарска марка Royalty Linе, спечелила доверието и симпатиите на хиляди кулинари по света с качествената изработка на продуктите си.

Кухненски ножове

Един от най-ценните инструменти в кухнята безспорно е ножът, тъй като именно нарязването на продуктите заема най-голям дял в готварския процес. Старомодните метални ножове, присъствали с години в кухненския шкаф, все още са първата асоциация на повечето домакини при идеята за пособие за нарязване. Те обаче са твърде обемни и тежки и боравенето с тях причинява дискомфорт, изморява ръцете и деформира продуктите.

Крайният вид на нарязаните продукти често е незадоволителен въпреки старанието. Не на последно място старите ножове отдавна са обявени от експертите за нездравословни, тъй като отделят метални йони, които окисляват храната. По тази причина модерните кухненски ножове са изработени по начин, които услесява максимално нарязването като същевременно добавя елемент на удоволствие по време готвене. В каталога ни ще намерите разнообразие от модерни кухненски ножове отличаващи се с еко покрития, олекотена изработка, ергономични дръжки и остриета като бръснач. С тях приготовлението на храната ще бъде не само приятно, но и полезно. Процесът е съкратен многократно, като ще ви остава повече време за любимата книга или филм.

Уреди

Няма домакиня, която поне веднъж да не е попадала на кулинарно предаване, където все по-често готвачите си служат с модерни уреди, с помощта на които за секунди правят заготовки. В съчетание с подходяща рецепта, с помощта на такъв тип кухненски помощник може да се сътвори вкусно гурме ястие дори само за 15 минути. В нашия онлайн магазин ще намерите мощни блендери, пасатори, миксери, сокоистисквачки, месомелачки и редица други кухненски уреди, съобразени с всички изисквания на модерната кулинария.

Любимо допълнение към принадлежностите на всяка домакиня са и практичните готварски аксесоари като рендета, белачки, дъски за рязане, поставки за прибори и т.н. които са неразделна част от всяка кухня. В каталога ни ще намерите огромен избор от размери, цветове и материали, съвместими с всяко предпочитание и кухненски дизайн.

Съдове за готвене

През последните години все повече домакини са обезпокоени относно вредите върху здравето от съдовете, с които сме свикнали да готвим. В това число влиза тефлоновото покритие, в чиято изработка се използват вредни химикали като перфлуороктанова киселина (PFOA). Ние сме на мнение, че храната, поднесена на семейната трапеза трябва да е здравословна и по тази причина непрестанно обогатяваме каталога си с все по-модерни кухненски артикули. Характерното при новото поколение посуда е, че покритията са екологични, като основната идея е хранителните качества на продуктите да бъдат максимално запазени.

Тиганите, тенджерите, тавите и касеролите, които предлагаме не отделят канцерогенни химични съединения или метални йони. Изработката им е по модерен стандарт, като предлагаме както единични съдове като касероли и тенджери под налягане, така и кухненски сетове, съдържащи всичко нужно за приготвяне на вкусни блюда. Много от кухненските комплекти в сайта ни включват съдове с иновативни дръжки, които позволяват както готвене на котлона, така и във фурна. Голяма част от готварските съдове в каталога ни са с индукционно дъно, и могат да бъдат използвани върху всякакви котлони.

Защо да се доверим на vibe.bg

Ние от vibe.bg осъзнаваме факта, че модерният начин на живот е интензивен и забързан. Една от основните цели на сайта ни е максималното улеснение на клиентите ни. По тази причина качественото обслужване и бързата доставка са наши основни стремежи. Възползвайте се от предимството на online пазаруването и си набавете всичко необходимо за кухнята в кофортна на дома и само с няколко движения на мишката.