Образователни играчки

Изчерпан

Шахматни дъски - комплект от 3 броя

(0)
Поръчани (149)
10.00 лв.

Шахматът е може би най-популярната игра в света. Стратегическа и развиваща мисловната дейност, за много от любителите, тя е много повече – професионалните гросмайстори посвещават живота си на тази инт..

Изчерпан
-22%

16 забавни игри в едно (шах, табла и много други)

(0)
Поръчани (89)
39.00 лв. 50.00 лв.

За всички, които обичат да се забавляват и да играят интересни игри предлагаме не една, а цели 16 различни игри събрани в един комплект. Страхотен подарък за всяка възраст С този комплект времето ще..

Изчерпан

3D Пъзел Хелоу Кити

(0)
Поръчани (44)
24.00 лв.

Това е прекрасен детски пъзел, който ще дари всяко дете с усмивки и веселие, особено ако то е почитател на анимационните герои и в частност на Хелоу Кити. Hello Kitty е анимационен герой, създаден пре..

Изчерпан

Семейна образователна игра за деца Приложна математика

(0)
Поръчани (20)
10.90 лв.

Математиката е сложен предмет, но сте забелязали, че детето Ви е умно и схватливо и затова желаете да развиете способностите му по един лесен и забавен начин. Тази игра е идеална за такъв случай. Изпи..

Изчерпан

Детски смартфон – Talking Tom

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Това е една забавна и доста ангажираща децата играчка. Тя е базирана на известното приложение Talking Tom, който е забавен и повтаря обратно това което сте казали със смешен тон. Този детски смартфон ..

Изчерпан

Детски смартфон играчка - Frozen

(0)
Поръчани (0)
10.00 лв.

Представяме ви едно страхотно занимание за вашето дете. Това е детски смартфон Frozen. Той е на български език и има снимки на героите от филмчето. Този продукт има много различни и занимателни функц..

Изчерпан
-29%

Уникален детски микроскоп с 450-кратно увеличение C2127

(0)
Поръчани (7)
36.90 лв. 52.00 лв.

Детският микроскоп е чудесен подарък за всеки млад изследовател, без значение от повода и празника. Компактен и лесен за употреба, той е напълно подходящ за първи стъпки в необятния свят на микробиоло..

Изчерпан
-45%

Детски таблет Маша и мечока

(0)
Поръчани (0)
27.00 лв. 49.00 лв.

Не е тайна, че технологиите заемат съществена част от нашето ежедневие. Те са се превърнали в отправна точка в съвременните образователни методи, като благодарение на тях, ученето се превръща не само ..

Показва 21 до 28 от 28 (2 страници)