Четка за разресване на домашни любимци Shed Ender Pro

Четка за разресване на домашни любимци Shed Ender Pro - dl3702

0 мнения Поръчани (136)
Цена: 16.00 лв. 9.00 лв.
Произход
Модел: dl3702
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

На вниманието на собствениците на домашни любимци със средно дълга или дълга козина! Вие най-добре разбирате защо е толкова важно да се отстраняват падналите косми на Вашия любимец. Представяме Ви тази полупрофесионална четка с въртяща се глава, която ще улесни почистването им многократно.

Защо да избера този продукт?

Защото обичате четириногия си другар например. Точно както при хората, космите всекидневно падат и когато не се отстраняват, те се заплитат с останалите, които не са опадали и това прави разресването болезнено и мъчително. От друга страна заплетените топли косми в козината на домашния Ви любимец са чудесен склад за бълхи, кърлежи, бодили които може да се събере от една разходка в парка. Също така заплетената козина може да се закачи някъде и да причини болка на животинчето ви, така че защо не му спестите всичко това?

С употребата на Shed Ender Pro козината на Вашия любимец ще бъде разресана и гладка! Въртящата се на 65 градуса глава Ви дава възможност да достигнете труднодостъпните места от тялото на Вашето коте или куче, като по този начин времето на процедурата се съкращава на половина, а ефектът е като след посещение при професионалист! Ергономичната форма на дръжката на четката позволява да бъде използвана с дясната и с лявата ръка, като самият уред е достатъчно лек, за да не Ви причинява дискомфорт.

След употреба отстранете събраната козина и почистете четката с топла вода и сапун.


 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)