Маркер за заличаване на следи от надрасквания Fix it Pro - aza3201

0 мнения Поръчани (0)
Цена: 12.00 лв. 5.00 лв.
Произход
Модел: aza3201
Наличност: Изчерпан

Колко пъти Ви се е случвало да намерите колата си с драскотини по боята или просто да я одраскате някъде? Дали от недоброжелателни съседи или по Ваша вина, надраскванията и петната по колата не стоят никак добре, развалят имиджа Ви и Ви създават доста ядове. Представяме Ви един продукт, с който ще си спестите много пари и време, а автомобилът Ви винаги ще изглежда безупречно!

Как действа този продукт?

Не се заблуждавайте, че Маркерът Fix it Pro просто оцветява мястото, на което липсва боя. Той създава постоянна свръзка с боята, като запълва неравността, причинена от драскотината! Благодарение на това не остават никакви следи от щетата, а на Вас няма да Ви се налага да ползвате градски транспорт или такси докато оправят автомобила Ви. Всеки от нас знае, че поправката на драскотини е скъп разход, а сега имате възможност да си го спестите само с употребата на един маркер, който може да носите дори в джоба си и винаги да Ви бъде под ръка.

Един прекрасен продукт за начинаещи шофьори, против кофти съседи и за хора с проблем с паркирането. Вече няма от какво да се тревожите, защото единственото, което се изисква от Вас е да нанесете Fix if Pro върху повредения участък и да оставите колата на слънце!

*Подходящ е за всички видове и цветове бои.

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)