Моп за почистване на труднодостъпни места - up1204

0 мнения Поръчани (120)
Цена: 55.00 лв. 39.00 лв.
Модел: up1204
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!
Етикети: up1204

За да блести домът Ви от чистота няма как да минете само с използването на прахосмукачка. Тайната е в прецизно измития под, за което Ви е необходима кофа вода с почистващ препарат и подходящ уред за чистене. Самата процедура може да се превърне в доста неприятна, особено след разлята вода върху паркет или ламинат, но с Магическия моп с центрофуга това няма как да Ви се случи!

С какво този продукт е по-добър?

Сами знаете, колко е досадно чистенето с парцали, обикновени мопове, стирки и т.н. За да минете пода в цялото си жилище трябва да изперете гъбата или парцала няколко пъти, а той ще се е затлачил с мръсотия и вие се ще мъчите, разливате вода и бъркотията ще става още по-голяма. А как се отразява всичко това на маникюра Ви?

С магическия моп ще си спестите цялото време, усилия и изпочупен маникюр, които жертвате с обикновените почистващи инструменти! Благодарение на центрофугата в почистващия накрайник, Вие можете да изперете и изцедите парцала за секунди, само с едно движение и без никакви усилия. Продуктът се сглобява изключително лесно, а центрофугата се активира чрез натискане на удължаващата дръжка надолу, благодарение на което мопът се изпира и изцежда много добре и няма опасност да навредите на вървените настилки. В комплекта получавате и кофа, която е специално разработена за размерите на артикула, за да предотвратява разпръскването на капки вода. Благодарение на чупещата глава на накрайника и разтегателната ергономична дръжка, можете да почиствате дори и най-труднодостъпните места!

Съвет: Препоръчваме Ви да използвате антистатичен препарат, разтворен във водата, който едновременно ще почисти пода и ще образува невидим слой, предпазващ от натрупването на прах. Изгледайте и видеото към описанието, в което е показан начина за сглобяване и активиране на центрофугиращата функция.

В комплекта ще получите:

 • Моп парцал, изработен от микрофибърна материя
 • Телескопична дръжка
 • Кофа с вместимост 14л

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)