Неопренови бермуди за отслабване – Bermuda Short - tb207

0 мнения Поръчани (38)
Цена: 39.00 лв. 23.00 лв.
Произход
Модел: tb207
Наличност: В наличност
Поръчайте за 5 секунди
Съгласен съм с общите условия на сайта за поръчка и обработка на лични данни!

Забързаното ежедневие, което водим, е главна причина за качването на килограми и натрупване на мазнини. Когато по цял ден сме навън и в повечето случаи хапваме на крак, е много трудно да се храним здравословно. Ангажиментите и преумората често биват пречка за активен начин на живот, за фитнес или някакъв спорт, а и честно казано упражненията не винаги дават желания резултат, особено в близко бъдеще. С неопреновите бермуди за отслабване, ще си спестите време, пари и усилия в борбата с мазнините и те ще Ви помогнат да се доближите до мечтаната фигура и да се чувствате по-добре в кожата си.

Какви са ползите ?

Няма да Ви лъжем, че ще се преобразите до неузнаваемост, но можем да Ви гарантираме, че за кратко време ще имате видими резултати. Неопреновите бермуди действат на принципа на сауна ефекта – с помощта на собствената си телесна топлина ще стопите натрупаните мазнини и целулит, а всички знаем, че мазнините се свалят най-ефективно с потене!

Продуктът може да се носи като спортна екипировка по време на тренировка, или пък докато гледате филм вкъщи. Можете дори да го носите на работа под дрехите! Важното е да се чувствате добре, а това е сигурно на 100%, защото материалът, от който са изработени Bermuda Short е изключително мек и удобен.

Последно, но много важно предимство на този артикул е това, че редовната му употреба ускорява циркулацията на кръвта, което от своя страна подобрява метаболизма и въздейства благоприятно върху цялостния външен вид, особено кожата и косата. Не предизвиква дразнене или алергии. Пере се стандартно, в пералня или на ръка.

Размери:

Следните размери са оринтировъчни:

M - Талия: 68 - 72см; Бедро: 49 - 51см;

L - Талия: 76 - 80см; Бедро: 51 - 53см;

XL - Талия:  84 - 88см; Бедро: 54 - 56см;

XXL - Талия: 88 - 92см; Бедро: 56 - 58см;

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)