Night View Очила за нощно шофиране - aza3208

0 мнения Поръчани (0)
Цена: 15.00 лв.
Произход
Модел: aza3208
Наличност: Изчерпан

Човешкото око не е устроено за нощно виждане и поради това за голяма част от шофьорите управлението на автомобил вечер е истинско предизвикателство, особено за тези, които имат късогледство, астигматизъм и други проблеми с очите. Нощно време уличното осветление и фаровете на останалите автомобили дразнят и напрягат зрението, в резултат на което очите Ви се измарят и времето, което Ви е необходимо за реакция се увеличава. Представяме Ви един продукт, който ще отнеме напрежението при нощното шофиране от очите Ви, ще изясни образите и контраста. Night View – очилата за любителите на нощта!

Какво представлява този продукт?

Тези очила съчетават в себе си уникална технология на покритието, което блокира т.нар. „синя светлина” , предизвикваща неприятните отблясъци, които водят до заслепяване и изкривяване на образа. Продуктът е подходящ не само за шофиране, но и за феновете на нощните експедиции, колоездачи, мотористи, спортисти, та дори и пенсионери – всеки, който усеща, че има нужда от по-добро зрение през нощта. Материалите, от които е изработен за изключително висококачествени и здрави, което Ви гарантира, че аксесоарът ще Ви служи с години. Стъклата са с антирефлексно и ненадраскващо покритие, а самата рамка е олекотена. 

Обикновените слънчеви очила (колкото и скъпи да са) не могат да Ви предпазят от дразнещата синя светлина – те само притъмняват Вашия изглед, което в действителност затруднява още повече зрението Ви. Революционните Night View нощни очила са разработени така, че засилват цветовете, за да получите кристално ясен образ и в същото време блокират натрапчивата заслепяваща светлина, която често бива и опасна! Независимо от метеорологичните условия, Вие ще имате максимална яснота на картината. Човешкото око е много чувствителен орган и неговото натоварване може да Ви причини главоболие, забавяне на рефлексите и парене на очите, така че не го подценявайте. Погрижете се за Вашето зрение, доверявайки се на качеството.

 • 5
  0%
 • 4
  0%
 • 3
  0%
 • 2
  0%
 • 1
  0%
 • Имаш мнение за продукта или си го използвал?
   (0)